Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

QUOTE(slyva @ 2007 05 19, 11:02)
O renkates Insurance skyrdziui?

jau sitoje temoje minejau, ka man sake kelioniu agenturoj.. kad draudimas negalioja lt pilieciams.. turi pirkt is lt imoniu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2007 04 14, 23:59)
Ne dar namie,skrisiu geguzes 9,jei isleis lithuania.gif

Jau grizau 4u.gif ,jei nebutu tos pazymos is pasu skyriaus,tikrai neisskrysciau schmoll.gif ,(bez bumazki ti kakaska,a s bumazkoj celovek!) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2007 05 21, 19:25)
Jau grizau 4u.gif ,jei nebutu tos pazymos is pasu skyriaus,tikrai neisskrysciau schmoll.gif ,(bez bumazki ti kakaska,a s bumazkoj celovek!) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

džiaugiuosi kad pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soulmate: 22 gegužės 2007 - 19:41
KLausykite, bet Ryanair vis dar skraidina i Stokholma?? Cia jus minejote, kad skrydziai nutraukiami nuo 21 geguzes... bet kainas i stokholma ir siandien dar duoda.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(kuziukas @ 2007 05 21, 19:25)
Jau grizau 4u.gif ,jei nebutu tos pazymos is pasu skyriaus,tikrai neisskrysciau schmoll.gif ,(bez bumazki ti kakaska,a s bumazkoj celovek!) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kas ten pas tave buvo per problemos?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 05 23, 00:00)
KLausykite, bet Ryanair vis dar skraidina i Stokholma?? Cia jus minejote, kad skrydziai nutraukiami nuo 21 geguzes... bet kainas i stokholma ir siandien dar duoda.... g.gif

tai ryanair duodavo ir 31 dienai nuspirkt bilieta, kai tik 30 dienu menesyje yra doh.gif
bet toliau pradejus uzsakinet ismesdavo, kad klaida ar kazkas tokio.. gal ir su Stoholmu butu panasiai? iki apmokejimo ar leidzia viska suvest? jei taip, tada matyt skraido g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 23 gegužės 2007 - 06:57
unsure.gif baikit toki juoda jumora, merginos unsure.gif Nejaugi skraidina i Stokholma?! blink.gif mes jau ir nuostoliu apturejom, kai atsauke musu skrydi... doh.gif buvom apartamentus rezervave ir teko atsisakyti netenkant poros simtu lituku... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 05 23, 00:00)
KLausykite, bet Ryanair vis dar skraidina i Stokholma?? Cia jus minejote, kad skrydziai nutraukiami nuo 21 geguzes... bet kainas i stokholma ir siandien dar

tai kad nera jokiu skrydziu schmoll.gif .. Pirmam puspalyje rodo kaina, bet pabandzius uzsakyti, deja deja - nera jokiu skrydziu.
Atsakyti
verysad.gif o kodėl bilietai į Londoną tokie brangūs? unsure.gif

priminkite, man mergaitės, su kokiom kortelėm užsakinėjate bilietus per ryanair?
kreditinės, Visa Classic?
ir dar galima su Visa VIrtuon debetine?
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 05 23, 23:07)
verysad.gif o kodėl bilietai į Londoną tokie brangūs?  unsure.gif

priminkite, man mergaitės, su kokiom kortelėm užsakinėjate bilietus per ryanair?
kreditinės, Visa Classic?
ir dar galima su Visa VIrtuon debetine?

Visa Virtuon yra kreditine smile.gif priima ja.. o va visa electron debetine tai man nepriima...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 05 23, 23:13)
Visa Virtuon yra kreditine smile.gif priima ja.. o va visa electron debetine tai man nepriima...

jo..electron nepriima...visąlaik pirkdavau per tiesiai.lt...bet galvoju, gal užteks su tom permokom...tiesiai.lt pasiima 40 litų už aptarnavimą...reik taupyt galvoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 05 23, 23:16)
jo..electron nepriima...visąlaik pirkdavau per tiesiai.lt...bet galvoju, gal užteks su tom permokom...tiesiai.lt pasiima 40 litų už aptarnavimą...reik taupyt galvoju  blush2.gif

o kaip su www.avia.lt? man atrodo, pas juos nera tu priemoku.. bent nepastebejau pirkdama g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 05 23, 23:13)

o seb banko tinklapyje ji ideta prie debetiniu unsure.gif o tai su ja galima butu atsiskaityt ir uz viesbucius ir auto? kur praso kreditiniu.. bet ten siaip reikalauja mastercard ir visos classic g.gif
Atsakyti