Gal kas zinote ir galite patarti. Jeigu noriu skristi su dvigubai sunkesniu bagazu, ar galiu, kai rezervuoju bilietus, parasyti, kad rezervuoju 2 bagazus? Nebus problemu? O gal kas skrido su "virssvoriu", kaip jie ten tvarko si reikala? Dekoju is anksto

QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 05 01, 17:11)
Gal kas zinote ir galite patarti. Jeigu noriu skristi su dvigubai sunkesniu bagazu, ar galiu, kai rezervuoju bilietus, parasyti, kad rezervuoju 2 bagazus? Nebus problemu? O gal kas skrido su "virssvoriu", kaip jie ten tvarko si reikala? Dekoju is anksto 

Nesu taip darius, bet, man rodos, užsisakydama bilietą, pasižymi, kad rezervuoji 2 bagažus ir viskas.
Čia iš Ryanair puslapio:
A baggage fee applies for each item of checked baggage
-Excess Baggage Charged at £5.50/8 per kilo or local currency equivalent
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 05 01, 16:11)

Manau, kad laisvai gali imti du bagažus, nes kai reikia dar už virsvorį mokėti tai kažkas minėjo, kad dar ir brangiau gali gautis

Del bagazo, tai noriu pasakyti, kad butumet atidzios. Uz ta fiksuota mokesti galima veztis tik 10 kg (kurie sutalpinti i 1, 2, 3 ar daugiau lagaminu), o jei bus 11 kg, kad ir per 2 lagamintus padalinti, tai reikes moketi uz virsvori.
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2007 05 01, 16:11)

Sveikot, suskraidziau laimingai, nereikejo nieko papildomai primoketi. Parskrendant net 2 kg virsvori turejau, bet nieko nereikejo primoket.
QUOTE(silvva @ 2007 05 03, 20:45)
Del bagazo, tai noriu pasakyti, kad butumet atidzios. Uz ta fiksuota mokesti galima veztis tik 10 kg (kurie sutalpinti i 1, 2, 3 ar daugiau lagaminu), o jei bus 11 kg, kad ir per 2 lagamintus padalinti, tai reikes moketi uz virsvori.
teisingai pasakyta.. tik skaiciai ne tie...

tie kur leidzia rinktis 1, 2, 3 ir t.t. tereiskia kieki lagaminu bet ju visu suma negali virsyti 15 kg.. (to skaiciaus, kas yra 1 lagaminui)... kazkur skaiciau.. jei rasiu imesiu linka.. pabandykit rayniero tinklapyje paskaitinet

Truputį ne į temą
Turiu galvos skausmą. Kitą savaitę skrendu į Stockholmą, ten orouoste esu užsisakius išsinuomoti automobilį už kūrį reiks atsiskaitytį kreditine kortele. Savo kreditinės neturiu
pasiimsiu vyro. Skambinausi Lietuvoje į Avis atstovybę sakė, kad galima bus atsiskaityt vyro kortele. Bet jo šalia nebus, skrendu viena. Dabar ir galvoju ar kasnors man išeis su ta kreditke, gal kas nuomavosi auto užsienį, gal kas žino? O beto nemoku kalbos
čia tai bus

QUOTE(rutuliukass @ 2007 05 03, 23:03)
Truputį ne į temą
Turiu galvos skausmą. Kitą savaitę skrendu į Stockholmą, ten orouoste esu užsisakius išsinuomoti automobilį už kūrį reiks atsiskaitytį kreditine kortele. Savo kreditinės neturiu
pasiimsiu vyro. Skambinausi Lietuvoje į Avis atstovybę sakė, kad galima bus atsiskaityt vyro kortele. Bet jo šalia nebus, skrendu viena. Dabar ir galvoju ar kasnors man išeis su ta kreditke, gal kas nuomavosi auto užsienį, gal kas žino? O beto nemoku kalbos
čia tai bus 

Tai angliškai gi juk moki bent kiek?

QUOTE(rutuliukass @ 2007 05 04, 17:59)

Pirma kart girdziu, kad galima atsiskaitineti svetima kortele

QUOTE(Shalimar @ 2007 05 04, 19:41)
Pirma kart girdziu, kad galima atsiskaitineti svetima kortele
Tikrai nemanau, kad leistu. Gal koki notaro patvirtinta dokumenta (vyro igaliojima) reikia tureti, ar ka panasaus 

Man vyro kortele Anglijoj parduotuvėse tenka kartais atsiskaitinėt. Niekas nieko nesako.