Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

QUOTE(drefs @ 2007 04 04, 10:26)
Sveiki, gal kas uzsisakinejote bilietus siom dienom? Kaip apmokejot? g.gif

Bandau moketi Visa electron - dabar nepriima blink.gif , nors jau 5 kartus nebuvo jokiu problemu - prieme ta pacia kortele.  Nu ok, tebunie - electonas yra electonas, bandau su normalia kreditine - MasterCard'u - rezultatas tas pats - nepriima.  blink.gif
Ir meta ta pati pranesima:
Due to system restrictions Ryanair are currently unable to accept all Solo cards as payment.
If your Solo card is not authorised please use an alternative form of payment.

Gal kas zinote -  tai kokios yra tos alternatyvios apmokejimo formos? g.gif

Aisku, galima eiti i WestExpreso tinklapi tiesiai.lt ir is ten bandyti uzsisakyti, bet moketi ta "aptarnavimo mokesti" uz kazi ka kolkas nesinori... g.gif

Mes uzsakinejom pries pora dienu, pirmadieni vakare, apmokejom angliska debetine Visa (ne Electron). ax.gif
O pas tave tikrai MasterCard, ne Maestro? Ir nurodai MasterCard? Keista...
Gal tiesiog pabandyk po poros dienu, gal pas juos sistemoje kazkas sutrike g.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2007 04 04, 12:16)
Mes uzsakinejom pries pora dienu, pirmadieni vakare, apmokejom angliska debetine Visa (ne Electron). ax.gif
O pas tave tikrai MasterCard, ne Maestro? Ir nurodai MasterCard? Keista...
Gal tiesiog pabandyk po poros dienu, gal pas juos sistemoje kazkas sutrike g.gif

Gal jie tik lietuviskus bankus ignoruoja blink.gif
Kortele tikrai MasterCard mirksiukas.gif ir su padoriu kreditu, ir tikrai teisingai nurodau - vat del to ir laaabai nustebau, kad nepriima. g.gif

Paskambinau i ju "Customer servica" Dubline pasiaiskinti kas ir kaip, tai jie pradejo aiskinti, kad cia mano banko ar saskaitos problema blink.gif ... briedas...abi korteles is skirtingu banku, skirtingu saskaitu ir su abiem bankais problemos? blink.gif g.gif keista...

Atsakyti
bet raso currently.. reiskia siuo metu.. tai as kiek suprantu tai cia ne musu kalte, o ju sistema pusta... buvo taip kai as pirkau per kelioniu agentura.. liepe kita diena ateiti rolleyes.gif

gal ir tau taip.. pabandyk ryt ax.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytems 4u.gif Pas mane tokia problema,gal ka patarsit,uzsake su vyru ir dukrele bilietus i Dublina,internetu,tuo metu kai uzsakinejom mano pagrindiniu dokumentu Lietuvoje buvo LNG,ten mano pavarde irasyta tarptautiskai,i bilieta taip ir irasem,dabar gavau LT pasa ten ja man vel sulietuvino.realiai pasikeite 4raides,pvz vietoj niene-nene,CH-KH,Sofyia-Sofija g.gif Kaip manot ko griebtis?Pasu sk.isduos toki popieriuka,kad tokia pavarde as nesiojau iki paso gavima,bet vargu ji man pades verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2007 04 05, 20:37)
Labas visoms mamytems 4u.gif Pas mane tokia problema,gal ka patarsit,uzsake su vyru ir dukrele bilietus i Dublina,internetu,tuo metu kai uzsakinejom mano pagrindiniu dokumentu Lietuvoje buvo LNG,ten mano pavarde irasyta tarptautiskai,i bilieta taip ir irasem,dabar gavau LT pasa ten ja man vel sulietuvino.realiai pasikeite 4raides,pvz vietoj niene-nene,CH-KH,Sofyia-Sofija g.gif Kaip manot ko griebtis?Pasu sk.isduos toki popieriuka,kad tokia pavarde as nesiojau iki paso gavima,bet vargu ji man pades verysad.gif

pasimk dar kokiu pora dokumentu senesniu su nuotraukom ir tuo labiau jei turesi ta lapa ir dar juk is lt skrisi tai manau bedos nebus g.gif
Atsakyti
kai skridom į Paryžių be bagažo ir sumokėjom 4 eur, berods, jokių preority negavom, o kai į Londoną varėm, atsisakėm ( kaip čia jau minejo - remove padarėm), tai registruojantis pasiūlė nusipirkt. tiesa, ir leidimo į lėktuva tvarka šitose šalyse labai skyrėsi doh.gif
Atsakyti
aciu doovka,kad atsiliepei,vesiu viska,kad tik praleistu ,gal dar skambinsiu i oro uosta,gal jie ka patars.
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2007 04 05, 22:37)

neturi būti problemų dėl pavardės...Aš skridau su vardu ir pavarde klaidingais...nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drefs @ 2007 04 04, 11:26)
Sveiki, gal kas uzsisakinejote bilietus siom dienom? Kaip apmokejot? g.gif

Bandau moketi Visa electron - dabar nepriima blink.gif , nors jau 5 kartus nebuvo jokiu problemu - prieme ta pacia kortele.  Nu ok, tebunie - electonas yra electonas, bandau su normalia kreditine - MasterCard'u - rezultatas tas pats - nepriima.  blink.gif
Ir meta ta pati pranesima:
Due to system restrictions Ryanair are currently unable to accept all Solo cards as payment.
If your Solo card is not authorised please use an alternative form of payment.

Gal kas zinote -  tai kokios yra tos alternatyvios apmokejimo formos? g.gif

Aisku, galima eiti i WestExpreso tinklapi tiesiai.lt ir is ten bandyti uzsisakyti, bet moketi ta "aptarnavimo mokesti" uz kazi ka kolkas nesinori... g.gif

Man taip pat raso ta pati bandziau uzsakineti ir per www.tiesiai.lt bet ir ten negaliu raso ivaires klaidas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 04 06, 14:17)
Man taip pat raso ta pati bandziau uzsakineti ir per www.tiesiai.lt bet ir ten negaliu raso ivaires klaidas  g.gif

aha, as irgi ten bandziau - tas pats verysad.gif bandem ir svediska Visa kreditine kortele susimoketi - irgi tas pats. verysad.gif
Kai skambinau i "Customer service" jie ten maloniai pasisiule uzsakyti bilieta telefonu, bet kai paskaiciavo mokescius uz ta paslauga doh.gif , tai bilieto kaina priartejo prie normaliu oro liniju kainos unsure.gif

Kazin, kiek pas juos tesis tas "currently" g.gif unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 06, 13:11)
neturi būti problemų dėl pavardės...Aš skridau su vardu ir pavarde klaidingais...nieko  thumbup.gif

Aciu,nuraminai,nes baigiu nusinervuot fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(drefs @ 2007 04 06, 19:55)
aha, as irgi ten bandziau - tas pats verysad.gif  bandem ir svediska Visa kreditine kortele susimoketi - irgi tas pats.

na keista, kad net ir švediška netinka g.gif
aš šį ketvirtadienį su angliška Visa pirkau, ir viskas normaliai buvo, kaip ir visada g.gif
Atsakyti