Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

QUOTE(kuziukas @ 2007 04 07, 11:12)
Aciu,nuraminai,nes baigiu nusinervuot fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif

na kaip, ar jau skridai? ar buvo kokių nesklandumų dėl pavardės? mirksiukas.gif
Atsakyti
kas nors dar bande uzsisakyti netu bilietus ir ar pavyko?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 04 11, 15:38)
kas nors dar bande uzsisakyti netu bilietus ir ar pavyko??  g.gif

kaip suprantu - lyg siol nesiseka susimoketi?

as per tai atidejau kelione geguzes men. - gal nebeliks tos problemos g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 04 11, 15:38)
kas nors dar bande uzsisakyti netu bilietus ir ar pavyko??  g.gif

Mano draugas šian užsakė... blink.gif iš frankfurto į kauną...tikiuos blink.gif bent jau nsakė, kad problemų buvo...
Atsakyti
sveikos, gal kartais zinote ar imanoma pakeisti rynair bilietuku data, kaip tai reikia padaryt ir kiek kainuoja
Atsakyti
QUOTE(gabryte @ 2007 04 12, 20:30)
sveikos, gal kartais zinote ar imanoma pakeisti rynair bilietuku data, kaip tai reikia padaryt ir kiek kainuoja

viskas yra aprašyta pačiam ryanairo puslapyje....

pažiūrėk čia

Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2007 04 05, 19:37)
Labas visoms mamytems 4u.gif Pas mane tokia problema,gal ka patarsit,uzsake su vyru ir dukrele bilietus i Dublina,internetu,tuo metu kai uzsakinejom mano pagrindiniu dokumentu Lietuvoje buvo LNG,ten mano pavarde irasyta tarptautiskai,i bilieta taip ir irasem,dabar gavau LT pasa ten ja man vel sulietuvino.realiai pasikeite 4raides,pvz vietoj niene-nene,CH-KH,Sofyia-Sofija g.gif Kaip manot ko griebtis?Pasu sk.isduos toki popieriuka,kad tokia pavarde as nesiojau iki paso gavima,bet vargu ji man pades verysad.gif

kiek pamenu iki 4 raidziu skirtuma jie leidzia. 5,- jau ne. Kazkada viena pazhystama klaidu buvo privelus uzsakinedama, tai skambino aishkintis.
Pasiimk del visa ko popieriu kaip vadinaisi priesh tai, bet butu absurdishka, jei jie kabinetusi del sulietuvinimo. Juolab, nuotrauka pase bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabryte @ 2007 04 12, 18:30)

kainuoja man atrodo apie 20 euru... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 12, 21:11)
kiek pamenu iki 4 raidziu skirtuma jie leidzia. 5,- jau ne. Kazkada viena pazhystama klaidu buvo privelus uzsakinedama, tai skambino aishkintis.
Pasiimk del visa ko popieriu kaip vadinaisi priesh tai, bet butu absurdishka, jei jie kabinetusi del sulietuvinimo. Juolab, nuotrauka pase bus mirksiukas.gif

pas mane 4neteisingos,kai parasiai iskart lengviau pasidare 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Bet gal zinote jei keiciu bilietukus ir jie siuo metu kainuoja kur kas brangiau, t.y. ta diena, kuria man reiktu, kaina yra baisi, ar reikes moket ta skirtuma. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabryte @ 2007 04 13, 08:02)
Aciu uz atsakymus. Bet gal zinote jei keiciu bilietukus ir jie siuo metu kainuoja kur kas brangiau, t.y. ta diena, kuria man reiktu, kaina yra baisi, ar reikes moket ta skirtuma. aciu smile.gif

Reikės ax.gif
Atsakyti
Šiuo metu bilietai iš Kauno į Londoną birželio 27 ir 28 d. kainuoja 1 Lt. + mokesčiai. Aš vakar užsisakiau su MasterCard. Viskas puikiai sekėsi thumbup.gif
Ir dar mačiau iš Londono į Kauną birželio 25, 26, 27, 28 ir 30 d. bilietai kainuoja 0,01 GBP + mokesčiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidulė: 13 balandžio 2007 - 07:55