Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

QUOTE(Helianta @ 2007 08 01, 01:29)
deja, nieko gero negaliu pasakyti - Glasgow yra Škotijoje, o Ryanair skrenda į Glasgow-Prestwick oro uostą, kuris yra 30 mylių nuo Glasgow.
Į Sheffield patogiausia buvo Liverpulio skrydis - jį nutraukia nuo lapkričio, gal dar iki to laiko suspėsi pasinaudoti mirksiukas.gif
O gruodį tai jau arčiau būtų per Londoną ar Dubliną skristi, nei į Glasgow-Prestwick ir iš ten kažkaip į Sheffield nusigauti (tas 'nusigavimas' tikrai kainuos brangiau nei pats skrydis doh.gif )

Taip as jau susizinojau kad skotijoj, labai gaila. Buvo tikrai patogu ,apie 150 km nuo liverpulio.O dabar nebezianu ka reiks daryt, na gal Ryanair ka nors sugalvos:)))))) Bet juk tiek zmoniu skraidydavo ....... teks man ieskot vel geru variantu per kitas kompanijas, gal is Vilniaus ar Rygos?

Gal zinot kokiu geru variantu kaip pigei nuskrist i Liverpuli, Mancesteri, leedsa????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2007 08 01, 10:07)
Gal zinot kokiu geru variantu kaip pigei nuskrist i Liverpuli, Mancesteri, leedsa?????  g.gif

Jei ką nors sužinosi ar sugalvosi, pasidalink informacija, man irgi aktualu g.gif
Atsakyti
Merginos, o ka reiskia: Confirm Country of Residence to purchase Insurance ? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2007 08 01, 19:34)
Merginos, o ka reiskia: Confirm Country of Residence to purchase Insurance  ? aciu  4u.gif

reiškia, jeigu nori turėti garantiją, tai pasirink savo šalį...aš niekada neperku to dalyko..., nepasirenku nieko smile.gif
Atsakyti
Sveikos:)

Turiu 2 bilietus is Frankfurt (Hahn) i londona (Stansted) sy Ryanair Rugsėjo 22-26 d. PARDUODU:) Moejau 102 Eurus uz abu. Noreciau tiek ir gauti...arba shiek tiek nusideretume. dar reiktu aisku pavardes pakeitma susimoketi.
Jeigu kam idomu rasykit. i az.
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 08 01, 19:40)
reiškia, jeigu nori turėti garantiją, tai pasirink savo šalį...aš niekada neperku to dalyko..., nepasirenku nieko  smile.gif

aš irgi niekada neperku. rolleyes.gif
Atsakyti
O kada ten reikia siust dokumentu kopijas su nuotraukom? pries kiek dienu iki skrydzio? Kai uzsakinejau bilietus kazkur lygtais rase , niekaip neprisimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2007 08 02, 22:11)
O kada ten reikia siust dokumentu kopijas su nuotraukom? pries kiek dienu iki skrydzio? Kai uzsakinejau bilietus kazkur lygtais rase , niekaip neprisimenu  g.gif

kokių dokumentų kopijas ir kam nori siųsti? blink.gif
neteko girdėti, kad kokios nors avialinijos, įskaitant ir Ryanair, to reikalautų biggrin.gif
Svarbu atvykti į oro uostą laiku (paprastai dvi valandos iki skrydžio), turėti rezervacijos kodą bei asmens dokumentą, ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2007 08 02, 23:38)
kokių dokumentų kopijas ir kam nori siųsti? blink.gif
neteko girdėti, kad kokios nors avialinijos, įskaitant ir Ryanair, to reikalautų biggrin.gif
Svarbu atvykti į oro uostą laiku (paprastai dvi valandos iki skrydžio), turėti rezervacijos kodą bei asmens dokumentą, ir viskas mirksiukas.gif

gal ka ne taip nuskaiciau tada g.gif
Atsakyti
ar kas nors bandete per ryanaira uzsisakyt automobili?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2007 08 04, 00:01)
ar kas nors bandete per ryanaira uzsisakyt automobili?

Ne. O tu Londone užsisakyti nori ar kur kitur?
Atsakyti
o šiaip su ryanair saugu skristi? g.gif
Atsakyti