Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

laba,noriu informacijos truputi 4u.gif
ruosiuos skristi viena su vaikais.mano dvynukams 6,5men.ydomu ar padetu man ten kas?vaikai dar tvirtai nesedi.zinau,kad viena reiktu registruot kaip dideli vaika,bet tik problema,kaip lektuve?viena pasilaikyciau ant keliu,o kita????keduciu auto kiek zinau negalima g.gif na gal kas galit padet siuo klausimu?kiek girdejau ten gali taip but,kad sedimos vietos negauna blink.gif neisivaizduoju,a tai lektuve kaip autobuse galima stovet biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
labu, kiek ash zinau, ryanair'as neapprisiima "palydovu" vaidmens. ty, kiekvienam vaikui turi buti lydintysis asmuo, tevai ar ygalioti asmenys.Tam tikros ishimtys prasideda nuo 16 metu, bet kudikiai iki 23 men turi buti - vienas - vienam. be to iki 23 men, net neleidzia rezervuoti atskiros kedes.
o stovet kaip buse tikrai niekas neleis smile.gif
draugai susirasdavo zm kuris gali palydeti ir pirkdavo papildoma bilieta ... sad.gif
Atsakyti
Na, mano giminaiciai kaip tik grizo is Ispanijos ir skrido su sia pigiu skrydziu bendrove ir liko labai nepatenkinti. Jiems reikejo persesti Londone ir is naujo mokejo uz bagaza. Taip pat sake, jog labai prastas aptarnavimas ir t.t.
O kaip yra is tiesu, tai nezinau, nes niekada neskridau su sia kompanija
Atsakyti
QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2007 08 12, 21:02)
labu, kiek ash zinau, ryanair'as neapprisiima "palydovu" vaidmens. ty, kiekvienam vaikui turi buti lydintysis asmuo, tevai ar ygalioti asmenys.Tam tikros ishimtys prasideda nuo 16 metu, bet kudikiai iki 23 men turi buti - vienas - vienam. be to iki 23 men, net neleidzia rezervuoti atskiros kedes.
o stovet kaip buse tikrai niekas neleis smile.gif
draugai susirasdavo zm kuris gali palydeti ir pirkdavo papildoma bilieta ... sad.gif

aciuks.gif
skambinausi jau i inf kaune,ta pati pasake verysad.gif nu lieka viena galimybe -su mikriku.ydomu kaip tie mano kleckai istvers tokia kelione g.gif o ydomu lufthansoj irgi tas pats?
Atsakyti
na shitoj tiksliai nzn, bent jau spec. kedutes tai turi smile.gif o del lydinciojo asmens nzn -pabandyk pagooglint.
del mikriuko - jei yra spec.kedutes, jei reikalui esant bus galimybe sustot.. duok die jum sveikatos...
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 08 04, 07:20)
o šiaip su ryanair saugu skristi?  g.gif

Ryanair lėktuvai naujesni nei flyLAL mirksiukas.gif
kuo kuo, o saugumu tai visos vakarietiškos kompanijos labai rūpinasi.
Va jei reiktų su kokiu Aeroflot skristi, tai nebūčiau tokia tikra g.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 08 04, 08:20)

ka vadinti saugumu arba kaip matuosi - na nei shiandien, nei vakar ir nei praejusia savaite ryanairinis nenukrito..
nuo daug ko priklauso nuo technikos, personalo, bendros politikos, bet rizika visuomet ishlieka. Kairiui juk ir netiketai uzgeso variklis, bet "profu" iki galo ishliko, o a/a Grushniui ...
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 08 04, 07:20)

Skridau jau daug kartų su Ryanair'u ir likau patenkinta, nes kainos ir kokybės santykis thumbup.gif Tiek kad nevalgydina, nors ir visos pigių skrydžių aviakompanijos to nedaro... Jų lėktuvai gan nauji. Man tai viskas super, nei karto nenusivyliau thumbup.gif Kartą rodė laidą apie šią kampaniją- atseit slaptai filmuota ir pan. Man kilo įtarimas, kad tai buvo užsakyta kitų aviakompanijų antireklama... Nors ką čia žinosi... Lyg ir dar negirdėjau, kad koks lėtuvas būtų nukritęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daikirya @ 2007 08 11, 12:06)
laba,noriu informacijos truputi 4u.gif
ruosiuos skristi viena su vaikais.mano dvynukams 6,5men.ydomu ar padetu man ten kas?vaikai dar tvirtai nesedi.zinau,kad viena reiktu registruot kaip dideli vaika,bet tik problema,kaip lektuve?viena pasilaikyciau ant keliu,o kita????keduciu auto kiek zinau negalima g.gif na gal kas galit padet siuo klausimu?kiek girdejau ten gali taip but,kad sedimos vietos negauna blink.gif neisivaizduoju,a tai lektuve kaip autobuse galima stovet biggrin.gif  blink.gif

nepyk, labai prajuokinai lotuliukas.gif

bet tai o ar nebuna lektuve sopec keduciu vaikams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 08 22, 12:07)
nepyk, labai prajuokinai  lotuliukas.gif

bet tai o ar nebuna lektuve sopec keduciu vaikams?  g.gif

na, žmogus gal niekad neskrido lėktuvu ir net neįsivaizduoja, kas ten vyksta. smile.gif

o vaikams būna specialios kėdutės. Jie sėdi tėvams ant kelių. ax.gif
Atsakyti
[quote=grange,2007 08 22, 12:07]

bet tai o ar nebuna lektuve sopec keduciu vaikams? g.gif

smile.gif
o del spec. keduciu, tai priklauso nuo kompanijos, ryanair keduciu neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2007 08 22, 16:27)
o del spec. keduciu, tai priklauso nuo kompanijos, ryanair keduciu neturi  schmoll.gif

tada ten tik specialūs papildomi diržai vaikams būna.
Atsakyti