ruosiuos skristi viena su vaikais.mano dvynukams 6,5men.ydomu ar padetu man ten kas?vaikai dar tvirtai nesedi.zinau,kad viena reiktu registruot kaip dideli vaika,bet tik problema,kaip lektuve?viena pasilaikyciau ant keliu,o kita????keduciu auto kiek zinau negalima
laba,noriu informacijos truputi
ruosiuos skristi viena su vaikais.mano dvynukams 6,5men.ydomu ar padetu man ten kas?vaikai dar tvirtai nesedi.zinau,kad viena reiktu registruot kaip dideli vaika,bet tik problema,kaip lektuve?viena pasilaikyciau ant keliu,o kita????keduciu auto kiek zinau negalima
na gal kas galit padet siuo klausimu?kiek girdejau ten gali taip but,kad sedimos vietos negauna
neisivaizduoju,a tai lektuve kaip autobuse galima stovet
labu, kiek ash zinau, ryanair'as neapprisiima "palydovu" vaidmens. ty, kiekvienam vaikui turi buti lydintysis asmuo, tevai ar ygalioti asmenys.Tam tikros ishimtys prasideda nuo 16 metu, bet kudikiai iki 23 men turi buti - vienas - vienam. be to iki 23 men, net neleidzia rezervuoti atskiros kedes.
o stovet kaip buse tikrai niekas neleis
draugai susirasdavo zm kuris gali palydeti ir pirkdavo papildoma bilieta ...
Na, mano giminaiciai kaip tik grizo is Ispanijos ir skrido su sia pigiu skrydziu bendrove ir liko labai nepatenkinti. Jiems reikejo persesti Londone ir is naujo mokejo uz bagaza. Taip pat sake, jog labai prastas aptarnavimas ir t.t.
O kaip yra is tiesu, tai nezinau, nes niekada neskridau su sia kompanija
O kaip yra is tiesu, tai nezinau, nes niekada neskridau su sia kompanija
QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2007 08 12, 21:02)
labu, kiek ash zinau, ryanair'as neapprisiima "palydovu" vaidmens. ty, kiekvienam vaikui turi buti lydintysis asmuo, tevai ar ygalioti asmenys.Tam tikros ishimtys prasideda nuo 16 metu, bet kudikiai iki 23 men turi buti - vienas - vienam. be to iki 23 men, net neleidzia rezervuoti atskiros kedes.
skambinausi jau i inf kaune,ta pati pasake
na shitoj tiksliai nzn, bent jau spec. kedutes tai turi
o del lydinciojo asmens nzn -pabandyk pagooglint.
del mikriuko - jei yra spec.kedutes, jei reikalui esant bus galimybe sustot.. duok die jum sveikatos...
del mikriuko - jei yra spec.kedutes, jei reikalui esant bus galimybe sustot.. duok die jum sveikatos...
QUOTE(logika @ 2007 08 04, 07:20)
Ryanair lėktuvai naujesni nei flyLAL
kuo kuo, o saugumu tai visos vakarietiškos kompanijos labai rūpinasi.
Va jei reiktų su kokiu Aeroflot skristi, tai nebūčiau tokia tikra
QUOTE(logika @ 2007 08 04, 08:20)
ka vadinti saugumu arba kaip matuosi - na nei shiandien, nei vakar ir nei praejusia savaite ryanairinis nenukrito..
nuo daug ko priklauso nuo technikos, personalo, bendros politikos, bet rizika visuomet ishlieka. Kairiui juk ir netiketai uzgeso variklis, bet "profu" iki galo ishliko, o a/a Grushniui ...
QUOTE(logika @ 2007 08 04, 07:20)
Skridau jau daug kartų su Ryanair'u ir likau patenkinta, nes kainos ir kokybės santykis
QUOTE(daikirya @ 2007 08 11, 12:06)
laba,noriu informacijos truputi
na gal kas galit padet siuo klausimu?kiek girdejau ten gali taip but,kad sedimos vietos negauna
neisivaizduoju,a tai lektuve kaip autobuse galima stovet

nepyk, labai prajuokinai
bet tai o ar nebuna lektuve sopec keduciu vaikams?
QUOTE(grange @ 2007 08 22, 12:07)
na, žmogus gal niekad neskrido lėktuvu ir net neįsivaizduoja, kas ten vyksta.
o vaikams būna specialios kėdutės. Jie sėdi tėvams ant kelių.
[quote=grange,2007 08 22, 12:07]
o del spec. keduciu, tai priklauso nuo kompanijos, ryanair keduciu neturi
o del spec. keduciu, tai priklauso nuo kompanijos, ryanair keduciu neturi
QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2007 08 22, 16:27)
tada ten tik specialūs papildomi diržai vaikams būna.