Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2007 09 05, 13:28)
kiekvienas galim turet savo nuomone, ar ne smile.gif ash manau, kad tai blefas smile.gif  4u.gif
Papildyta:

maishiuka oro uoste duoda, jis nedidukas, nes pagal taisykles skysciai bendroje sumoje negali sudaryti 1 litro, ir ne daugiau kaip 100 gr kiekvienas daikciukas.
tai maishiukas kartu su rankiniu bagazu, ne atskirai mirksiukas.gif  smile.gif

bet va ir man klausimas, o kaip su leliuko buteliuku ?  tvarka kitokia yra, bet kokia ?

QUOTE(bamba @ 2007 09 05, 18:36)
leidžia neštis tą buteliuką, tiesiog gali paprašyti įrodyti, kad tai tikrai yra gėrimas lėliukui, pvz pačiai paragauti.

viskas aisku, teks nepagailet tu 42lituku bent vienam lagaminui, nes su tokiais kosmetiniais kiekiais neisvaziuosi, kad ir nelabai ilgam ale ir ne porai dienu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuska13 @ 2007 09 05, 18:04)
viskas aisku, teks nepagailet tu 42lituku bent vienam lagaminui, nes su tokiais kosmetiniais kiekiais neisvaziuosi, kad ir nelabai ilgam ale ir ne porai dienu cool.gif

drinks_cheers.gif
aš anksčiau irgi mėgdavau be bagažo skraidyt, bet dabar jau apie tai ir minties nekyla. Tokiu būdu beveik nieko pasimt negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 09 05, 19:18)
drinks_cheers.gif
aš anksčiau irgi mėgdavau be bagažo skraidyt, bet dabar jau apie tai ir minties nekyla. Tokiu būdu beveik nieko pasimt negalima doh.gif

niu teip, juk ir manikiuriniu zirkluciu i salona negalima isinest, o kuri moteris kur isvyksta be ju... lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausimas zinovams apie registracija internetu Ryanair'o tinklapy pries skrydi. Sako, kad

'Online check-in is available from 2 days up to 4 hours before the scheduled flight departure time.'

Kaip suprantu, pries 2 dienas iki skrydzio galima atsispausdinti VISUS bilietus, ISKAITANT ATGALINI, kuris bus tarkim po savaites. Ar teisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(alora2 @ 2007 09 06, 11:24)
Klausimas zinovams apie registracija internetu Ryanair'o tinklapy pries skrydi. Sako, kad

'Online check-in is available from 2 days up to 4 hours before the scheduled flight departure time.'

Kaip suprantu,  pries 2 dienas iki skrydzio galima atsispausdinti VISUS bilietus, ISKAITANT ATGALINI, kuris bus tarkim po savaites. Ar teisingai supratau?

o kam tau tie bilietai?
tau reikia zinoti tik savo Confirmation Number ir tureti pasa. Jie daugiau nieko nereikalauja.
Atsakyti
kai uzsakinejau bilietus internetu, Ryanair rase, kad turiu atsispausdinti bilietus.

gal ir neprivaloma tai daryti, bet nesinori sumauti keliones del neisiaiskinbimo.

galbut patys atsispaudinti bilietus turi tik tie, kas kas skrenda tik su rankiniu bagazu - kaip as (laikotarpy tarp 2 paru ir 4 valandu iki skrydzio)?
Atsakyti
QUOTE(alora2 @ 2007 09 06, 14:50)
kai uzsakinejau bilietus internetu, Ryanair rase, kad turiu atsispausdinti bilietus.

gal ir neprivaloma tai daryti, bet nesinori sumauti keliones del neisiaiskinbimo.

galbut patys atsispaudinti bilietus turi tik tie, kas kas skrenda tik su rankiniu bagazu - kaip as (laikotarpy tarp 2 paru ir 4 valandu iki skrydzio)?

Tai gal turi omeny PRIORITY BOARDING'a? g.gif
Atsakyti
taip, priority boarding, nes tuo metu, kai pirkau bilietus, jo dar nemokejau atsisakyti, tai ibruko doh.gif
Atsakyti
JOOOOOO
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
tik sunys pigia mesa eda !!!!!!!
teko ir man garbes skristi su sita nesamone - ZIAURU

kas per kontingentas - visi su maximos ir danijos ciomodanais - ZIAURU - kas per aptarnavimas - ZIAURU

fuij fuij fuij

palieku situos skrydzius apelsinu ir obuoliu skyneju giminaiciams doh.gif

juk jei vazineji su nauju bmw ar mersu - nesesi uz 1 golfo vairo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vovere @ 2007 09 06, 16:46)
kas per kontingentas - visi su maximos ir danijos ciomodanais - ZIAURU - kas per aptarnavimas - ZIAURU

g.gif g.gif kur cia ziaurumas?

p.s. skraidykite verslo klase
Atsakyti
QUOTE(Vovere @ 2007 09 06, 17:46)
tik sunys pigia mesa eda !!!!!!!
kas per kontingentas - visi su maximos ir danijos ciomodanais
palieku situos skrydzius apelsinu ir obuoliu skyneju giminaiciams  doh.gif
Na, aš ne šuo, maximos ir danijos čiomodanų neturiu, ir giminaičių, skinančių obuolius bei apelsinus nerasta (ech... cray.gif), bet skridau ir visai pakenčiama.

JOOOOOO
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
...
teko ir man garbes skristi su sita nesamone - ZIAURU
ZIAURU - kas per aptarnavimas - ZIAURU

fuij fuij fuij
Na jau, na jau...

juk jei vazineji su nauju bmw ar mersu - nesesi uz 1 golfo vairo  lotuliukas.gif
Aš kažkaip neįvažiuoju: tai tavo asmeninis lėktuvas buvo sugedęs, ar kaip?
Atsakyti

Aš kažkaip neįvažiuoju: tai tavo asmeninis lėktuvas buvo sugedęs, ar kaip?
[/quote]

arba to lektuvo pilotui daugiadienes biggrin.gif

Atsakyti