Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

QUOTE(Almera @ 2007 09 18, 09:09)
O jei raudona kuprine, kazin, tas pats butu?
Aišku, kad ne! Už raudoną visuomet imamas dvigubas mokestis. Nebent ji būtų su žaliais dryžiukais, tokiu atveju gali tikėtis, kad mokėsi tik 1,5 karto didesnį mokestį. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safarikids: 18 rugsėjo 2007 - 08:14
QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2007 09 05, 13:28)
kiekvienas galim turet savo nuomone, ar ne smile.gif ash manau, kad tai blefas smile.gif  4u.gif
Papildyta:

maishiuka oro uoste duoda, jis nedidukas, nes pagal taisykles skysciai bendroje sumoje negali sudaryti 1 litro, ir ne daugiau kaip 100 gr kiekvienas daikciukas.
tai maishiukas kartu su rankiniu bagazu, ne atskirai mirksiukas.gif  smile.gif

bet va ir man klausimas, o kaip su leliuko buteliuku ?  tvarka kitokia yra, bet kokia ?

Nelabai teisinga info auksciau, patikslinu:
Visose avialinijose, iskaitant Ryanair, skysta kosmetika turi buti ne didesniuose kaip 100 ml buteliukuose ir visi tie buteliukai turi tilpti i spec. 1 litro talpos permatoma maiseli.
Atsakyti

hihihi.gif turbūt ne tas pats, nes raudona spalva labai traukia dėmesį lotuliukas.gif
Atsakyti
hm, skridau porą kartų:} viskas puikiai, jokių problemų neteko apturėti, gal šiek tiek nepatogu dėl to, kad naudojasi toliau nuo miestų esančių oro uostų paslaugom:} nors dėl to ir pigūs skrydžiai, be to pratina orientuotis labiau autobusų maršrutuose,ruoštis kelionei:} ne matrasinės atostogos:}
Atsakyti
ziaurokai ten pasakiau - bet nepatiko man su sita linija skristi - nepatiko blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Vovere @ 2007 09 18, 21:46)
ziaurokai ten pasakiau - bet nepatiko man su sita linija skristi - nepatiko  blush2.gif

man labiau nepatiko skristi su aurelos lektuvais.. jau tokia ekonomine klase kad sakutes blink.gif
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2007 09 07, 18:56)
na man atrodo, kad tos vietos trūkumas nesusijęs su aviakompanija. Esu skridus su Lufthansa ir su British airways, bet lėktuvai buvo tokie pat kaip ryanair... nei daugiau nei mažiau vietos g.gif Vietos daugiau būna, jei prie avarinio išėjimo atsisėdu, bet ten neleidžia daigtų po kėde laikyt, tai man nelabai patinka. Na dar turbūt ir biznio klasėj tos vietos daugiau, bet man neteko išbandyt  mirksiukas.gif

na skrendant su austru ar british ar kitomis, tai ekonomine ju klase geresne nei ryanair ir tikrai geresne nei aurelos biggrin.gif cia priklauso nuo lektuvo... jei skrydis bendras kartu su pvz air baltic ar kitomis musu oro linijomis, tai ir lektuvas buna nedidelis... kaip tu ir sakai, kad prie avarinio tik daugiau vietos... tai mazesni lektuvai tada... bet british neskrenda i LT, tai turbut anksciau buvo?? man su british labai patiko, kaip ir su alitalia ir t.t. nes vietos pakankamai buvo, nors man jos visada truksta, nes kojos per ilgos...

as esu du kartus netycia skridusi verslo klase... viena karta is DK i LT, manes viena danu pora paprase susikeisti, nes jie turejo vienas ekonomines klases, kitas verslo klases bilieta, norejo sedeti kartu (hmm gal susiporavo budami DK mirksiukas.gif ) ir jiems pigiau buvo paimti dar viena ekonomines klases bilieta be damokejimo... tai va, as aisku ir sutikau, juk man nieko nekainavo... biggrin.gif o kita karta pakeliui i JAV turejau Paryziuje keisti lektuva, o i mano reisa nebuvo vietu (pasirodo buna ir taip..) ramino mane, kad tuoj kitas ir ten isodins.. o ten pasirodo buvo like tik verslo klases vietos.. turejo mane i ten ir sodinti... tik paklause, ar sutinku skristi verslo klase biggrin.gif tai pirmas kartas buvo su SAS (ju lektuvas didelis boeing buvo), kita karta Air France...
Atsakyti
Gal as nelabai gerai suprantu angliskai g.gif bet jus man paaiskinkit (lietuviskai hihihi.gif ), koks tarifas taikomas norint pakeisti varda "biliete"? ir kaip tai padaryti? ax.gif

Atradau, kad keitimas kainuoja 345LT (100 euru)...tik niekaip dar tuo negaliu patiketi lotuliukas.gif Gal kam teko tai daryti? Cia reikia skambinti i ju centra? ar galima internetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 19 rugsėjo 2007 - 09:40
QUOTE(bala_nemate @ 2007 09 19, 10:15)
Gal as nelabai gerai suprantu angliskai g.gif bet jus man paaiskinkit (lietuviskai hihihi.gif ), koks tarifas taikomas norint pakeisti varda "biliete"? ir kaip tai padaryti? ax.gif

Atradau, kad keitimas kainuoja 345LT (100 euru)...tik niekaip dar tuo negaliu patiketi lotuliukas.gif Gal kam teko tai daryti? Cia reikia skambinti i ju centra? ar galima internetu?

pati niekad nesinaudojau, bet ir girdejus kad vardo pakeitimas kainuoja 100 evriuku sad.gif

Papildyta:

del raudonos ti nezinau, bet raudonos su baltais tashkiukais tikrai nepraleido schmoll.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2007 09 19, 15:08)
del raudonos ti nezinau, bet raudonos su baltais tashkiukais tikrai nepraleido  schmoll.gif 
lotuliukas.gif

gal įtarė, kad musmirių ten gali būti lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(bamba @ 2007 09 07, 21:21)
ima už kiekvieną bilietą atskirai po 3 eurus. Nemažai.. g.gif

gal kam pravers si info: mokant su Visa virtuon uz 2 suaugusiu ir 1 kudikio bilieteli nuskaiciavo 44lt korteles mokesti (saskaita buvo litais) tai greiciausiai dar konvertavimo mokesteli koki tai pasiima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuska13: 19 rugsėjo 2007 - 17:32
QUOTE(Almera @ 2007 09 18, 09:16)
Nelabai teisinga info auksciau, patikslinu:
Visose avialinijose, iskaitant Ryanair, skysta kosmetika turi buti ne didesniuose kaip 100 ml buteliukuose ir visi tie buteliukai turi tilpti i spec. 1 litro talpos permatoma maiseli.

Tai čia taip turi būti kosmetika supakuota, jei į rankinį bagažą ją dediesi? O jei į registruojamą bagažą, tai tikiuosi nereikia ax.gif

QUOTE(kristuska13 @ 2007 09 19, 18:31)
gal kam pravers si info: mokant su Visa virtuon uz 2 suaugusiu ir 1 kudikio bilieteli nuskaiciavo 44lt korteles mokesti (saskaita buvo litais) tai greiciausiai dar konvertavimo mokesteli koki tai pasiima g.gif

Su Mastercard mokėjau už 2 suaug. - irgi 44 Lt nuskaičiavo
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 09 19, 18:42)
Tai čia taip turi būti kosmetika supakuota, jei į rankinį bagažą ją dediesi?  O jei į registruojamą bagažą, tai tikiuosi nereikia  ax.gif
Su Mastercard mokėjau už 2 suaug. - irgi 44 Lt nuskaičiavo

dabar paskaiciau ju tinklapyje, kad uz kudikius neima mokesciu papildomu, tik uz kiekviena suaugusi po 3eur, tai belieka kokis tai konvertavimo mokestelis, nes 6 eurai niekaip 44lt nesusidaro tongue.gif kazkaip del sportinio intereso idomu kaip cia yr, jei kas gudresnis zinot, parasykit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuska13: 19 rugsėjo 2007 - 17:48