QUOTE(Vovere @ 2007 09 18, 21:46)
ziaurokai ten pasakiau - bet nepatiko man su sita linija skristi - nepatiko
man labiau nepatiko skristi su aurelos lektuvais.. jau tokia ekonomine klase kad sakutes
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2007 09 07, 18:56)
na man atrodo, kad tos vietos trūkumas nesusijęs su aviakompanija. Esu skridus su Lufthansa ir su British airways, bet lėktuvai buvo tokie pat kaip ryanair... nei daugiau nei mažiau vietos

Vietos daugiau būna, jei prie avarinio išėjimo atsisėdu, bet ten neleidžia daigtų po kėde laikyt, tai man nelabai patinka. Na dar turbūt ir biznio klasėj tos vietos daugiau, bet man neteko išbandyt
na skrendant su austru ar british ar kitomis, tai ekonomine ju klase geresne nei ryanair ir tikrai geresne nei aurelos

cia priklauso nuo lektuvo... jei skrydis bendras kartu su pvz air baltic ar kitomis musu oro linijomis, tai ir lektuvas buna nedidelis... kaip tu ir sakai, kad prie avarinio tik daugiau vietos... tai mazesni lektuvai tada... bet british neskrenda i LT, tai turbut anksciau buvo?? man su british labai patiko, kaip ir su alitalia ir t.t. nes vietos pakankamai buvo, nors man jos visada truksta, nes kojos per ilgos...
as esu du kartus netycia skridusi verslo klase... viena karta is DK i LT, manes viena danu pora paprase susikeisti, nes jie turejo vienas ekonomines klases, kitas verslo klases bilieta, norejo sedeti kartu (hmm gal susiporavo budami DK

) ir jiems pigiau buvo paimti dar viena ekonomines klases bilieta be damokejimo... tai va, as aisku ir sutikau, juk man nieko nekainavo...

o kita karta pakeliui i JAV turejau Paryziuje keisti lektuva, o i mano reisa nebuvo vietu (pasirodo buna ir taip..) ramino mane, kad tuoj kitas ir ten isodins.. o ten pasirodo buvo like tik verslo klases vietos.. turejo mane i ten ir sodinti... tik paklause, ar sutinku skristi verslo klase

tai pirmas kartas buvo su SAS (ju lektuvas didelis boeing buvo), kita karta Air France...