QUOTE(kriauklyte55 @ 2006 01 24, 17:17)
As esu uz netradicines vestuves, ta prasme kam reikia tu visu verkimu, nuotaikos gadinimosi? Tevai apsiverkia, jaunieji irgi, po to ant nuotrauku vaizdelis ne koks...

Mes su draugu dar nesiruosiam tuoktis, bet aisku pakalbam, tai nutarem kad pas mus islydejimu nebus...Manau atsidekoti tevams uz ju rupesti ir visa kita galima kitokiais budais, ir neliejant asaru...nepykit jei ka
kodel jus visos sakot, kad tevu laiminimas tai graudinimasis? pas mus nieks neverke.. nors svocia ir sake labai grazius zodzius ir muzikantai grojo ne polka, bet nuo to makijazas niekam nesusigadino
mes nei vienas nei kitas negyvenam su tevais labai senai, bet vistiek buvom isleidziami is mano tevu namu kaune (maniskis is Taurages tai tolokai buvo is jo namu daryti) ir buvau labai laiminga, kad tevai mus palaimino, be jokiu zodziu eiliu ir pan nei is musu nei is teveliu puses, tiesiog perzegnojimas ir pabuciavimas, beje ir uosvienes zodziai man i ausi, kad myles mane kaip dukra
aisku kiekvienbo nuomone yra skirtinga, juk ir suknels renkames skritingas ir netgi pacius vyrus

taigi svarbiausia mano nuomone, kad viskas butu taip kaip nori patys jaunieji, o ne taip kaip manau ash tevai ar dar kazkas...
linkiu jums visiems tokiu vestuviu kokios buvo musu

IDEALIU