QUOTE(Fortūna777 @ 2007 07 18, 23:20)
Turbut Maluma, kad ne labiau, bet turbut vienodai kaip ir tu apie mergaite svajoju, kadangi du bachuriukai namie gyvena (trecias vyras), tai vaje vaje, kaip noriu mergytes. Uztenka tu kiausiuku namie

reikai ir man, akd butu kompanija, o tai vyrui bus per gerai cia vien su bernuzeliais gyventi

Bet jau turbut ka pagaminom ta ir turim, tik va taip bijau klausti ka nesioju, kad negaliu, bijau, akd subirs mano svajones ir viltys.
O kas del pozymiu,tai pas mane ju nera jokiu. Krutine (kas keisciausia) buvo visai neskausminga pacioje pradzioje ir dabar taip pat, oda jautri, bet neisberta, sakyciau grazi, nei karto nevemiau, traukia prie suriu, rugsciu, niu bet ir saldus patiekalai nieko

Nezinau, nera tokiu kazkokiu pozymiu, bijau, kad gali buti bernas, nes ziurekit kas mergaites nesioja, tai daug ka isberia ir t.t., o va kas berniukus nesioja beveik nieko neberia, visos grazios.
Gal man pasiseks turėti mažą gražuolytę pagaliau, jau tikrai namie užtenka kiaušų

. Dariausi 3 kartus eho ir du kartus nematė nieko, nes pirmą karta buvo lyg per anksti, antra - sedėjo, o trečią tai sakė, kad labai aiškiai matosi, kad mergytė

. Ir vyras nuo pat neštumo pradžios sakė, kad bus šį kart mergytė ir tiek, o dėl požymių , tai labai skirtingai, negu su pirmiem dviem, su bernužėliais nei karto nepykino, o dabar tai visus trys mėnesius. Sūraus lyg šiol negaliu valgyti, net pažiūrėti

Krūtinė buvo jautri nuo pat pradžios. Bėrimų lyg ir nėra, pilvukas tikrai yra žiemiau nusiliaidęs, nuo neštumo jau pavargau žiauriai, laukiu ne sulaukiu, kol galėsiu pati pažiūrėti, kas gi ten pas mane?
O Malumai tai galiu pasakyti, kad labai nepergyventu, mylėtu savo vaikelį, mano vyrėsnis jau pakankamai didelis - 13 metu ir jau labai man padeda, ypač sunkius darbus padirbti, dukrytė negalėtu fiziškai tokiu darbu įveikti, taip kad nusiramink ir augink savo gražuolį gerų vyruku