Įkraunama...
Įkraunama...

Geri dalykai lengvai neateina

4u.gif gerai sukurpta, ilga istorija...
o as niekaip ir neprisiruosiu parasyti blush2.gif

...Stiprybes ir sveikatytes jums augant mirksiukas.gif
Atsakyti
Malace!!! 4u.gif Labai fainiai aprasei!!!!!! wub.gif
Atsakyti
Labai grazi iistorija.
Atsakyti
smile.gif aciu uz gerus ivertinimus
Atsakyti
Oj prisijuokiau is BOBOS Z lotuliukas.gif
Ir is fasistes piktos bobos kuri vaikus isveziojo lotuliukas.gif kadangi ir as AK gimdziau tai ir man tokia pasitaike blink.gif doh.gif .
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Labai graži istorija lotuliukas.gif
aš pati esu gimusi balandžio 1 d. bigsmile.gif
Antrą leliuką aš gimdžiau taip pat Antakalny, visai nieko buvo. gal tiesiog pasisekė, kad buvo geras personalas... su niekuo nesitariau, pinigų nedaviau, o prisiminimai puikūs. thumbup.gif gal todėl, kad gimdyti atvažiavau 9 ryto be skausmų (pernešiojau), ant stalo atsiguliau 10, o 11.50 jau turėjau sūnų 4u.gif
Linkiu, kad sveiki augtų abu tavo aukseliai wub.gif
Atsakyti
zylute1,tai ir tu linksma diena gimei tongue.gif turbut irgi nieks netiki ,kai pasakai "siandien mano gimtadiens ".
O del lengvo gimdymo tai thumbup.gif ,matyt del to,kad balandzio 1 gimusi biggrin.gif
Atsakyti
nuostabi istorija wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ka tu, tokios istorijos nuobodzios nebuna thumbup.gif
Atsakyti
o as planuoju antakalny gimdyt...user posted image

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 25 gegužės 2007 - 22:13
QUOTE(virguliuke @ 2007 05 25, 23:12)
o as planuoju antakalny gimdyt...user posted image
.

tik tu "nesiparink"! Man taip buvo,o daug kam-ir visiskai kitaip,daug kas liko patenkinti ten gimde.Yra skyrelis supermamoj apie Antakalnio ligonine,jei nori placiau suzinot kam ir kaip buvo. Komforto ten nedaug,demesio irgi nedaug skyre,kita vertus,jau pasakojau apie daktariuka-saldainiuka smile.gif) Sekmingo tau gimdymo!!!
Papildyta:
4u.gif Balanduke ir Diana Z 4u.gif aciu biggrin.gif
Atsakyti
Gan ilga, bet sauni istorija!
Mudu su vyru dabar laukiames ir jis labai issigasta kai isgirsta tokias istorijas. Sake''isprotesiu jei ir taip taip bus''. Tikiuosi na....ch....ui....neissiuntinesiu visu.
Meiles ir demesio 4u.gif
Atsakyti