Įkraunama...
Įkraunama...

Geri dalykai lengvai neateina

4u.gif super istorija. Man asmeniskai ziauru pagalvoti apie gimdyma,bet vaikeli planuoti nuo rugsejo pradesiu. Bet prisiskaicius istoriju,paiima siaubas.. Aisku verta kankintis del nuostabios akimirkos,kai pagaliau isvysi savo mazyli
Atsakyti
Superine istorija thumbup.gif

O sitoj vietoj luzau: "Kai daktaro prašiau nuskausmint,mano niekšas vyras sako "mažute,mes gi tarėmės,kad tu natūraliai gimdysi",aš jam-'užsičiaupk tu!!!juk ne tu gimdai!!!',daktaras -"kaip keista ,šiandien visos moterys taip sako ":)))" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 05 27, 22:40)
Superine istorija  thumbup.gif

O sitoj vietoj luzau: "Kai daktaro prašiau nuskausmint,mano niekšas vyras sako "mažute,mes gi tarėmės,kad tu natūraliai gimdysi",aš jam-'užsičiaupk tu!!!juk ne tu gimdai!!!',daktaras -"kaip keista ,šiandien visos moterys taip sako ":)))"  lotuliukas.gif  thumbup.gif

biggrin.gif sita vieta ir man dabar juokinga,kai prisimenu,bet tada tai ojojoj norejau MB i ... veida duot doh.gif
o siaip-viskas pasimirsta,kad ir kokie butu skausmai,jiems vis vien ateina galas,o mazyliu dziaugsites visa likusi gyvenima.Nestukes,nebijokit,juk tai vis tiek neisvengiama wink.gif
Atsakyti
Įdomi istorija thumbup.gif
Atsakyti
tiek daug ir graziai parasyt, saunuole jus 4u.gif sveikatos jusu semynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyte_su_chebryte @ 2007 06 06, 00:11)
biggrin.gif sita vieta ir man dabar juokinga,kai prisimenu,bet tada tai ojojoj norejau MB i ... veida duot  doh.gif
o siaip-viskas pasimirsta,kad ir kokie butu skausmai,jiems vis vien ateina galas,o mazyliu dziaugsites visa likusi gyvenima.Nestukes,nebijokit,juk tai vis tiek neisvengiama wink.gif

aš tai apsiverkiau iš juoko toj vietoj apie pasiūlytą arbata kai dukrytę gimdei.
žodžiu paskaičius čia norisi tau medali prie krutinės prisukti už sugebėjimą žiūrėti į gyvenimą būtent taip kaip , kad žiūri thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif ax.gif labai pamaloninot mane savo pagyrimais
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif super istorija, super mamyte, super poziuris! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif aciu
Atsakyti
Jei ne tavo humoro jausmas, tai turbut braukciau dabar asara ir keikciau garsiai viso pasaulio medikus uz atsainuma blush2.gif Saunuole tu biggrin.gif Kadangi labai bijau gimdymo - visi pataria geriau neskaityt blogai pasibaigusiu arba sunkaus gimdymo istoriju rolleyes.gif Bet kadangi taip smagiai cia ja papasakojai, darau isvada jog reikia zinoti kas gali laukti ir kaip po to viso to istarsiu zodi VERTA nestuke.gif 4u.gif Aciu tau
Atsakyti
blush2.gif ax.gif aciu,tikrai nesibaimink del gimdymo! Paskaityk mano antraja istorija,arba daug kitu cia supermamoj- turbut 80proc gimdymu buna gan lengvi ,o kai kuriems-dar ir super buper greiti!
Atsakyti
4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti