QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 24, 10:41)
Musu giminej tikrai prastas balius, kuriame nebus triju misrainiu, keliu silkiu, keliu karstu. Ir privalai visko paragauti, nes kitaip izeisi seimininke
Ka padarysi-tokios tradicijos.
Daug kur prastas balius be daug maisto

pas mumi irgi populiaru, jei tai ne paprastas pasisėdėjimas (čia nuomonė toms, kurios klaikisi ir baisisi baliais)
1. Priklauso kiek yra žmonių. Jei stalas trims tada daugoka, bet jei prie jo sėda kokie 10 argi tai baisiai daug?
2. Balius tai nėra pietų pertrauka, kai per valandą turi visko suragauti. Aš ragauju, bet žinant, kad normalius balius trunka ne vieną ir ne dvi valandas, tai po gabaliuką, šaukštelį, kąsnelį galima paraugaut visko ir tikrai neapsiėsti.
Man tai žodžiai "valgyti" ir "ragauti" nėra sinonimai
QUOTE(Aimeja @ 2013 05 24, 11:05)
Tai va būtent , kad taip. O juk kitoje temoje, šitiek buvo skiedalų apie genus, medžiagų apykaitą, ligas ir labai riebų orą.
1. Buvo kalbama, kad NE VISI stori žmonės yra stori TIK dėl apsiėdimo
2. niekas NEsakė, kad VISI stori žmonės yra riebaus oro, ligų ir blogų genų aukos
Papildyta:
QUOTE(Vyšniažiedė @ 2013 05 24, 11:38)
Aš per baliu nesusilaikau, noriu paragauti visko, kas gražiai atrodo. Jo, pati gaminčiau riebiai, jei nereikėtų apie svorį galvoti, mėgstu riebiai

spirgučiai, sviestas, šoninė, rūkyti lašinukai..mmmm
BET...jau kokie 5 metai stengiuosi riboti riebalus. Sąmoningai. Ir viskas gaunasi.
Man irgi riebalai patinka

tikrai negalėčiau gyventi be sviesto (odai labai gerai) ir sūdytų lašinių. (Užbėgdama už akių "ahaaaaaa- aš sakiau, kad blogai valgai") tai vartoju saikingai, po truputį.