Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

Sportas bet kokia forma ,plius porcijų mažinimas- pats neskausmingiausias, sveikiausias ir patogiausias būdas mesti svorį. Iš asmeninės patirties, kai norėdavau kelis kilus numesti. smile.gif O valgyti reikia, kada nori, o ne kada reikia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyšniažiedė: 21 gegužės 2013 - 21:08
QUOTE(devuška @ 2013 05 21, 19:44)
aš kasdien valgau. ne todėl, kad būčiau turtinga bet kito pasirinkimo sau nematau rolleyes.gif

ir kas?

QUOTE(Vyšniažiedė @ 2013 05 21, 22:08)
Sportas bet kokia forma ,plius porcijų mažinimas- pats neskausmingiausias, sveikiausias ir patogiausias būdas mesti svorį. Iš asmeninės patirties, kai norėdavau kelis kilus numesti.  smile.gif O valgyti reikia, kada nori, o ne kada reikia....

O kaip fiksuoti svorį? Maniškis svyruoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 21, 22:19)

Taip lengvai svorio neužfiksuosit, nes jo svyravimas (ypač moteriai) - natūralus dalykas smile.gif Žinoma šneku apie svyravimą keleto kilogramų, o ne kelių dešimčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšniažiedė @ 2013 05 21, 22:08)
O valgyti reikia, kada nori, o ne kada reikia....

Tai tame ir esmė, kad tą norą galima sėkmingai reguliuoti. Iki tiek, kad norėtum tada, kada "reikia". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 21, 21:19)
ir kas?

Visų svyruoja biggrin.gif Visada po Kalėdų būnu priaugusi apie 4- 5 kg. Tada pradedu mažinti porcijas per pusę,retinu alkoholį bei saldumynus. Pradedu eiti sportuoti ne dukart savaitėj, o tris. Iki gegužės ramiai nukrenta. 4u.gif
Kas dėl valgymo laiko, nekeičiu savo įpročių. Pusryčiai košė su kava.(nedaug). Pietūs valgykloje- visada ryžiai su mėsa, žuvim, kepenėlėm ir daržovėm. Išgeriu stiklinę sulčių, suvalgau ką nors saldaus(nedaug).
Vakarienei valgau labai mažai, biškį ko nors , kas būna, suvalgau, būtinai 2-3 obuolius,arbatos. Einu anksti gulti, kad skrandis negurgtų biggrin.gif
Kai kūdinuosi, imu valgykloj pusę porcijos pietų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyšniažiedė: 22 gegužės 2013 - 17:47
QUOTE(Vyšniažiedė @ 2013 05 22, 17:42)
Visų svyruoja biggrin.gif  Visada po Kalėdų būnu priaugusi apie 4- 5 kg. Tada pradedu mažinti porcijas per pusę,retinu alkoholį bei saldumynus. Pradedu eiti sportuoti ne dukart savaitėj, o tris. Iki gegužės ramiai nukrenta. 4u.gif
Kas dėl valgymo laiko, nekeičiu savo įpročių. Pusryčiai košė su kava.(nedaug). Pietūs valgykloje- visada ryžiai su mėsa, žuvim, kepenėlėm  ir  daržovėm. Išgeriu stiklinę sulčių, suvalgau ką nors saldaus(nedaug).
Vakarienei valgau labai mažai, biškį ko nors , kas būna, suvalgau, būtinai 2-3 obuolius,arbatos. Einu anksti gulti, kad skrandis negurgtų biggrin.gif

Sorry, tai kokiais kiekiais reikia est , kad per sventes 4-5 uzsidet ? doh.gif

O kasdien valgote tikrai nedaug. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Vyšniažiedė @ 2013 05 22, 18:42)

O negalima rinktis tarpinio varianto tarp "apsirijau per šventes ir priaugau 4-5 kg" ir kūdinimosi, ir taip visą laiką? Kam organizmui kentėti besikeičiančius perteklių ir pusbadį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 05 22, 21:25)
Sorry, tai kokiais kiekiais reikia est , kad per sventes 4-5 uzsidet ? doh.gif

O kasdien valgote tikrai nedaug. g.gif

Per kokias šventes? O vat per tokias:
1.Kalėdos(tortai darbe, namie, šokoladai dovanu is klientu),
2.Naujieji (tortai, pyragai darbe, .namie ).
Sausio 4- MB gimtadienis- balius namie.
Sausio 10- sunaus gimtadienis- balius namie.
Sausio 14- mano gimtadienis. Tortai namie, darbe.
Ir taip nuo Kalėdų iki vidurio sausio, per pusantro mėnesio tiek užauga.
Man gaunasi greit tie kg. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 22, 22:37)
O negalima rinktis tarpinio varianto tarp "apsirijau per šventes ir priaugau 4-5 kg" ir kūdinimosi, ir taip visą laiką? Kam organizmui kentėti besikeičiančius perteklių ir pusbadį?  4u.gif

Man negalima, be galio mėgstu saldumynus, nežadu atsisakyt šito malonumo.
Atsakyti
QUOTE(Vyšniažiedė @ 2013 05 23, 15:22)
Per kokias šventes?  O vat per tokias:
Man negalima, be galio mėgstu saldumynus, nežadu atsisakyt šito malonumo.

Ne per kokias klausė, o kokiais kiekiais ėst, kad tiek prisiaugint?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 05 23, 16:16)
Ne per kokias klausė, o kokiais kiekiais ėst, kad tiek prisiaugint?

Nesikarščiuokit, ramiai biggrin.gif

Aš vienu gyvenimo etapu per 3 savaites priaugau 3 kg. Žinot, kokiais kiekiais ėdžiau? Mityboje buvo pasikeitęs vienintelis dalykas - po pietų suvalgydavau tai porą bandelių, tai sausainių sveriamų maišelį (man tokie minkšti, su obuoliais, skanūs buvo), tai kokį javinuką. Nu žodžiu, darbe po pietų įnikau prie įprasto maisto pridėti desertą. Taip prisidėjau po kilogramą per savaitę smile.gif Susizgribau, nustojau, ir nebeaugo biggrin.gif
Atsakyti
nesikarščiuoju visai tongue.gif man tema šita linksma labai smile.gif
Atsakyti
Aš per savaitę esu priaugus 2-3kg kai buvau atostogų, maistas buvo labai skanus, žinojau kad namie tokio negausiu. Plius visokie kokteiliai, vynai vakare biggrin.gif Nematau tragedijos-per šventes galima atsipalaiduot. O paskui į doros kelią.
Atsakyti