Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

man praejo 4 menesiai po gimdymo...apmaudu kai susilaukiu klausymu gal tu vel nescia schmoll.gif gaila taciau teks kazka daryti nesir mama sake jog esu sustorejus blink.gif arteja vasara todel jau pradejau spuortuoti tikiuosi sulaukti geru rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 28, 16:12)
Ačiū už palaikymą  drinks_cheers.gif
O giminės mane terorizavo ir tada, kai buvau lieknesnė  rolleyes.gif

mirksiukas.gif thumbup.gif
Na as pati kazkada sveriau 10 kg. maziau, todel, kad retai atvaziuodavau namo ir jie nebuvo priprate kad kazkiek papilnejau irgi sakydavo ivairias pastabas doh.gif
Bet manau, kad svarbiausia kaip jautiesi, jei tau gerai, jei pasitiki savimi, patinki sau, patiksi ir visiems mirksiukas.gif thumbup.gif Nekreik demesio i pastabas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Euforija @ 2007 03 29, 16:36)
nju nju  doh.gif  nesuprantu, kodėl jūs taip negražiai kalbate apie kitus? kodėl?? aš pvz jaučiuosi įžeista tokių žinučių  doh.gif  man nemalonu, kai apie mano svorio žmones kalbama "distrofikai" "perkarę"....ar aš kalta, kad mano medžiagų apykaita tokia greita?????

Baltas pavydas rolleyes.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
na as irgi nuo mazens kudena nebuvau.. dabar esu 175 o sveriu 63-65 rolleyes.gif bet pas save giminej esu storiausia, nes viena pusesere anoreksike, o kita jau isbandzius visas pasaulio dietas ir irgi tikriausiai taps anoreksike.. teta i savo stora subine (atsiprasau uz issireiskima) nekreipia demesio, mociute irgi ne per geriausios formos, bet mane kritikuot tai pacios pirmos.. nu ir ka, nusispjaut man i jas. dabar va arteja velykos, vaziuosiu namo.. ir tikrai vel rinksimes pas mociute.. ir vel busiu aptarinejama nuo plauku galiuku iki koju pirstu.. o man dzin. kai prades kalbet, pasiimsiu didziausia torto gabala ir palinkesiu visiems skanaus victory.gif

p.s. tikrai nereikia kreipti demesio ypac, jei Pati jauciates puikiai ir esat mylima. paprasykit, kad brangiausiasis Jus apkabintu ir pabuciuotu, kai busit kritikuojama, is karto bus geriau.
be to cia kazkur forume skaiciau gera atkirti i tokius komentarus, apie tai, kai sukudai, pastorejai...: "As ne modelis ir mano honoraras nuo to nei dideja, nei mazeja" Butinai sia fraze panaudosiu pries savo torto gabaliuka... ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sakyciau del kitu neverta. nebent tas del kitu, is tikruju yra del saves.
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 03 29, 17:36)
nju nju  doh.gif  nesuprantu, kodėl jūs taip negražiai kalbate apie kitus? kodėl?? aš pvz jaučiuosi įžeista tokių žinučių  doh.gif  man nemalonu, kai apie mano svorio žmones kalbama "distrofikai" "perkarę"....ar aš kalta, kad mano medžiagų apykaita tokia greita????? jeigu mano toks paveldimumas????

Esmė ne tame, kad tu labai liekna, o tavo požiūris būnant pačiai lieknai į kitus, kiek stambesnius. Šiuo atveju šeima patys kūdi ir nori sudistrofint giminaitę. Taip kad, Euforija, neįsižeisk, manau, kad Una Li pasakymas buvo skirtas ne tiesiog kūdoms (kokia esi tu), o kūdoms ir netolerantiškoms. Imk balioną ir suvalgyk saldainį 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 28, 15:33)
Žodžiu, situacija tokia: aš niekad nebuvau plona, o per pastaruosius porą metų priaugau apie 8 kg. Pati sau aš atrodau graži  blush2.gif , nes tikrai nesu storulė, veikiau moteriškų formų, turiu didelę krutinę, tiesa, visa kita irgi proporcinga  ax.gif  Kad būtų aiškiau, esu 162 cm ūgio, 60 kg svorio, nešioju 38 dydį  ax.gif  Problema tame, kad užkniso giminės pastabos ir raginimai lieknėti  mad.gif Kaskart kai susitinkam, pirmiausia išgirstu kaip sustorėjau ir baisiai atrodau  mad.gif , toliau seka patarimai kaip atsikratyti svorio  doh.gif Kiek bandžiau sakyti, kad mane žeidžia tokios kalbos arba kad sau ir savo vyriškiui atrodau graži, nepadeda  schmoll.gif  Sako, kad tiesiog nematau savęs iš šalies  unsure.gif  Ką daryti?

Nu bet ir giminaičiai blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif Nekreipk dėmesio į tas jų kalbas, nes čia su tokiom replikom gali bet kuriam žmogui kompleksą įvaryt ph34r.gif Jei tau pačiai gerai, tai ir jiems turi būti gerai.

P.S. Jei dėl ko ir verta mesti svorį- tai nebent tik DĖL SAVĘS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2007 03 30, 15:06)
man praejo 4 menesiai po gimdymo...apmaudu kai susilaukiu klausymu gal tu vel nescia schmoll.gif gaila taciau teks kazka daryti nesir mama sake jog esu sustorejus blink.gif arteja vasara todel jau pradejau spuortuoti tikiuosi sulaukti geru rezultatu thumbup.gif

va del sitos pasakymo,kad jau vel nescia as tik po 2.5m.susiemiau,kad reikia kazka daryti.Jau per nestuma priaugau+16kg.Ir va jau 2.5m.man jis ne is vietos,nors maitinau 1.10m.maniau gal kad matinu nekrenta.Va jau tuoj 1m.nemaitinu jis ne krust,o pilvas kaip nescios buvo.ugis 170,svoris 70kg.Beja pati nesmagiai jauciausi,nors tokiu duomenu neatrodziau stora,tik pilvas neproporcingai buvo likes.Pasakiau sau gana ir nusipirkau svarstykles.Jau 1.5men.kaip stengiuosi be jokiu dietu,tik atsisakiau cukraus,baltos duonos,bulviu na ir riebaus maisto nedaug,saldumynu retai ir apytiksliai skaiciuoju kolorijas.Aisku,kai uzsimanau kazko ar netsilaikau pagundau suvalgau ir cipsu ar torto gabaliuka 4u.gif Per 1.5men-6kg thumbup.gif Dziaugiuosi savimi ir dar kokius 5kg noriu numest.Tai as darau daugiau del saves,o tas kitu pastebejimas mane tik pastumejo,nes pritrukdavau valios ir pati norejau buti liekna
Jei tu sau patinki,vyrui,bet svarbiausia pati sau,tai nieko nekeisk ir nekreipk demesio.Del kitu neverta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 31 kovo 2007 - 23:02
QUOTE(helena @ 2007 03 30, 21:53)
sakyciau del kitu neverta. nebent tas del  kitu, is tikruju yra del saves.

pritariu, kad neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
nu 38 siaip yra nedidelis dydis. neverta tikrai liekneti. ypac del kitu.
Atsakyti
Pasakei pati esmini sakini- pati jauciuosi gerai. O tai ir yra svarbiausia. aisku, turbut lengva kalbeti is salies, bet jei pati gerai jauties- tada nereikia. Viska daryti gyvenime reikia tik del saves; ne del vyru, ne del mamu,anytu ar dar ko.
Atsakyti
aš tokiems megėjams pasikabinėt irgi turiu pora saldžių pastebėjimų
"kokie tavo plaukai išretėję?sakai slenka? kiek girdėjau vienas iš sifilio požymių g.gif gal pasitikrink cool.gif "
"jetaus kokia sukūdus, oda geltona-kepenys ania, kaip užjaučiu"
ir t.t.
mano giminėlėj buvo mėgėjų "patarkuot" už tai jog netekėjusi, tai atrėžiau jog dar jauna ir pagyvent noriu, o ne egzistuot su kokiu užsimaskavusiu alhašu-buvo tikslus revanšinis smūgis, daugiau nebesikabinėja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 04 04, 20:54)
aš tokiems megėjams pasikabinėt irgi turiu pora saldžių pastebėjimų
"kokie tavo plaukai išretėję?sakai slenka? kiek girdėjau vienas iš sifilio požymių g.gif gal pasitikrink cool.gif "
"jetaus kokia sukūdus, oda geltona-kepenys ania, kaip užjaučiu"
ir t.t.
mano giminėlėj buvo mėgėjų "patarkuot" už tai jog netekėjusi, tai atrėžiau jog dar jauna ir pagyvent noriu, o ne egzistuot su kokiu užsimaskavusiu alhašu-buvo tikslus revanšinis smūgis, daugiau nebesikabinėja cool.gif

kaip ziauru lotuliukas.gif
Atsakyti