QUOTE(Hmmm... @ 2013 05 21, 13:58)
1. Bet ji nebūtinai turi būti visu gyvenimu. Aš asmeniškai nenoriu negaliu ir nesiruošiu gyventi pagal laikrodį. Ir esu sveika, nenutukusi, laiminga, maitinuosi gerai ir jaučiuosi puikiai.
2. Fignia visa tai, Marla. Nėra teorijos, tinkančios visiems. Nu tiesiog nėra. Jei aš valgau tris kartus per dieną, o ne penkis, tai nereiškia, kad aš per tuos tris apsiryju iki apsivėmimo. Ir jei man prireikia numesti kelis kilogramus, aš tiesiog apmažinu porcijas ar įsidedu daugiau daržovių, o ne pradedu valgyti kiaušinio baltymus (sorry, žinau, kad ten tik pvz buvo, bet nesusilaikiau

) penkis kartus per dieną griežtai nustatytais periodais.
Pasiskaitymui, jei kam įdomu
1. Tą patį ir sakau
2. Aš tam ir neprieštarauju, tą patį ir rašau. Kad valgai kaip nori. Kada nori. Jei tik neturi "apsririjimo sindrom" dėl skirtingų priežasčių. O ta teorija (5 kartai per dieną) rekomenduojama dietologų ar
Cosmo dietų skyrelio šį mitybos režimą aiškina būtent taip.
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 21, 14:00)
Kodėl tamsta manot, kad dažnas valgymas mažais kiekiais yra priverstinis ir ne dėl natūralaus alkio jausmo?

Jeigu nežinojot, tai alkio jausmą galima sėkmingai reguliuoti įpročiais. . Ir jokio priverstinio režimo laikymosi.
Tai čia jums tinkantis būdas ir patinkantis. Jūs jaučiatės gerai ir valio, bet tai nereiškia, kad visi turi taip maitindamiesi jaustis gerai ir būti patenkinti.