Įkraunama...
Įkraunama...

Dviratukas/ paspirtukas

Greiciausiai teks palaukt, tuo labiau kad laiko visiskai neturim pries sventes g.gif Bet triratuko nenoriu todel, kad dabar beveik visi jie su pedalais ant priekinio ratuko, o vaikui labai sunku minti... Tad jau nebezinau... O paprastose dviraciu parduotuvese buna brangesniu vaikisku dviratuku??
Atsakyti
Nesutinku,kad triratuku vaziuot sunkiau. Mes vyresneliui pirkom trirati su rankena,kai jam buvo 1.5 metu,vaziuot pramoko apie antrus metus,o dabar vazineja be ranku thumbup.gif . Pas drauge atsisedo ant dviracio su ratukais.gana sunkiai jam sekes(3 metai). manau kad toks dviratis naudingesnis nuo kokiu treju,dvimetukui bus per sunku
Atsakyti
QUOTE(Agne @ 2004 12 17, 20:36)
Greiciausiai teks palaukt, tuo labiau kad laiko visiskai neturim pries sventes g.gif Bet triratuko nenoriu todel, kad dabar beveik visi jie su pedalais ant priekinio ratuko, o vaikui labai sunku minti... Tad jau nebezinau... O paprastose dviraciu parduotuvese buna brangesniu vaikisku dviratuku??


Ir taip biggrin.gif tongue.gif Buna triratuku dideliais ratais thumbup.gif Jie baltarusiski todel ju labai retai uzveza ir is karto nelieka schmoll.gif .Ju teirautis galima Siaures miestelyje Toys market.
Italisku dviratuku ir mazesniu ir truputuka didesniu su sakyciau visai padoria kaina (apie 120-150 bijau pameluot doh.gif ) maciau Limpopo prie spaudos rumu, ten prekiauja ir dideliais dviraciais. Jau planuoju toki pirkini irgi gimtadienio proga. rolleyes.gif
Dar man patikusiu mazu dviratuku (tokiu spalvotu graziu) ir dar su stumiama rankena vasara maciau Dominuke siaures miestelyje wink_3.gif Kaina apie 120 lt.
O mazo triratuko su priekiniais pedalais tai tikrai nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
Limpopo kazkaip nieko gero mums nemaciau, o Dominuke kai buvau pries pora sav., ten jau didesniems, o kaina virs 200- faini, pripuciamais ratais, tik sedyne tokia smaila ir kieta g.gif O tie leliukiski tai plastmasiniais ratais- man nepatinka, gi saligatviu taip kietai ir sunkiai darda bicycle.gif schmoll.gif O kodel noriu pirkt dabar, tai paaiskint paprasta- pavasari bus toks bumas, kad ir kinietisku gali neuztekt biggrin.gif Cia as taip manau, nes reiks sezona kazkaip atidaryt smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sūnus triratuką gavo pirmo gimtadienio proga. Tai metus laiko naudojo jį kaip tą mašinėję, kur kojytėm pasispiri ir važiuoja. Tik buvo dar geriau, nes vairas patogiai sukasi smile.gif
Dviejų būdamas jau mynė triratuko pėdalus, o mindavosi jie sunkiai, nes buvo ant priekinio rato. Todėl 2.5 m (na, jis rudeninukas, tai sulaukę pavasario) nupirkom dviratuką su ratukais prisukamais. Važiavo nuo tos dienos, kai nupirkom. O dar trijų nesulaukęs (tos pačios vasaros pabaigoje) mynė be jokių ten ratukų. Vyras nusuko, nes pastoviai virsdavo bandydamas staigiau pasukti ir ratukui atsirėmus į žemę.
Dukrai dabar netoli 3 metų - ir mašinytė, kur pasispiria, ir dviratukas ir triratukas kuo puikiausiai dulka garaže. Kad ir kiek mokinom, skatinom (jai reikėjo dėl kojyčių) - ji net į tą pusę nežiūri. Jos džiaugsmas - arkliukas suptis ir sūpynės kieme. Ir dar vežimukas, kur stumdyti galima. Į tą įsikubus tai bėgtų visą dieną. taip pat labai tinka žoliapjovė, kur galima pastumdyti, pirkinių vežimukas parduotuvėje.

Todėl jei vaikas tikrai nori važiuoti - tai galima pirkti nebijant tiek dviratuką, tiek ir triratuką. Pamins jis ir triratuką, ir dviratuką su prisukamais ratais. Aišku sunku, bet kai yra didelis noras visi tie sunkumai įveikiami. O kai noro nėra, tai net ir pats patogiausias bus numestas į kampą. O kad pinigų nemėtyti pabandymui galima būtų pasiskolinti iš kokių pažįstamų triratuką, dviratuką r mašinytę ir kokiom 2 savaitėm ir pažiūrėti, ar vaikas tikrai linkęs važinėti. Nes daugumai kai naujas parduotuvėje tai viliojantis (mano dukra irgi puldavo prie kiekvieno dviratuko), o kai reikia naudoti, pamato, kad pats nevažiuoja ir nebereikia.
Atsakyti
Aciu, Aifa, reiks draugu su dviraciais ieskot wink_3.gif
Atsakyti
O aš va užvakar nupirkau savo leliui 1m. ir 2 men. greit bus, triratuka peg perego, visas plastmasinis su plastmasiniais ratais, tai spiriasi kaip su mašinyte, tik pasodint ir nuimt dar reikia, ir vairuoti nemoka, bet su kojom beveik pasiekia pedalus ir suka su koja pedalų kaladėles. manau mokytis važiuoti bus pats tas. triratukas Internete skaičiau, kad nuo 2 metų skirtas. Kai su tokiu išmoks važinėti po kambarį, tada žiūrėsim koks jam tiktų geriau, ar tvirtas guminiais ratais triratukas, ar dviratukas. Manau, kad vis tiek vaikas mokytis važiuoti turėtų pradėti nuo triračio, o ne nuo dviračio, tik taupumo sumetimais vaikui perkamas iš kart dviratis su ratukais.
Atsakyti
Keliu tema i virsu....
Mano maze labai nori dviratuko... Kieme vis eina prie vaiku kurie juos turi...
Tai dabar iskilo problema pirkti ar ne g.gif
Ar jusu dvimeciai moka jais vazineti?
Ta prasme normaliai mindmas pedalus?
Spirtis tai maniske moka, kai setadieni apziurinejom dviracius tai su keliais vos neisvaziavo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip šios temos "kaltininkė" pasidalinsiu mūsų patirtim. Tai va, atidavė mano viena pažįstama triratuką su pedalais ant pirmo rato, tai iki šiol jis yra naudojamas kaip mašinėlė pasispirt kojom doh.gif Įvaldė vairavimą ir visa kita, bet pedalų nemina nors pasiusk biggrin.gif Ir į lauką su juo važiuojam ir po kambarį. Mums dabar 2.5metukų, tai labai rimtai galvoju pirkt su pridedamais ratukais- gal tada mins 4u.gif
O nuo kada naudojat paspirtukus- gal pasidalintumėt kuri ax.gif
Atsakyti
mūsų dukrelė irgi nemoka minti triratuko tokio. Irgi galvoju pirkti tą su pridedamais ratukais. O ji pati prašosi paspirtuko, "tokio, kaip Pau turi" blink.gif Nežinau, ar tokie maži vaikai moka paspirtuku važiuot g.gif o pasibandyti neturim ant ko. Gal kas tikrai turit patirties su pasirtukais?
Atsakyti
Mūsų vaikinui2.8 m. , bet su dviratuku (su pridedamais ratukai) dar sunkiai sekasi pačiamj minti, nelabai pavažiuoja, su triratuku irgi nemynė pedalų. Nusprendėm kad dar iki gerų 3 metų daiktas nelabai reikalingas, todėl palikom pas senelius.
Atsakyti
o maniskis mina ir labai vikriai, ane vikix? mirksiukas.gif o ismoko labai netiketai ir greitai, pats stumdesi ir pradejo minti, pagavo kame kampas tai dabar tik duok vaziuoti. biggrin.gif O su pridedamais ratukais vaziuoja bet sunkiai sekasi, ten visokiu navarotu pilna, tai pedalai kartais prasisuka.
Atsakyti