Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

na va pvz- mes gyvename Airijoje, tai cia jie mazyliams isvis niekada nededa kepuryciu-ziema vasara varineja pliki, net ir maziausi leliai. jau tai, jog cia nera pirkti kepuryciu su raisteliais pabrezia, kad jie ju nedevi... schmoll.gif doh.gif na man tai atrodo absurdiska! na ir kas, kad skiepija nuo meningito, bet kaip ausytes
Atsakyti
Dukryte labai net nemegsta apsirenkti,pradeda saukti iskarto, ypac kai kisu rankytes, tai bandau ja uzimti, pradedu juokinti, bendrauti su ja,zodziu atitraukiu jos demesi tongue.gif
Atsakyti
O mano mažylė neprieštarauja visai, kai ją rengiu ar kepurėlę dedu... smile.gif
Kad tik neprisišnekėčiau... unsure.gif
Atsakyti
mano tai visur ir viosada butu tik nuoga nemegsta jokiu rubu schmoll.gif nei pamperso schmoll.gif nei kepures schmoll.gif nuogai geriausiai lotuliukas.gif tai daugiausiai nuoga ir prabuna nors rubu pilna spinta
Atsakyti
mes tai rengiames be problemu, tik va kombinezonas ir kepure oi kokie baubai ph34r.gif
Atsakyti
Oj oj, mes nusirengti megstame thumbup.gif , o vat apsirengti tai mum tragedija, bet labiausiai panikuojame kai per galvyte maikutes reik detis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanuk: 17 liepos 2007 - 14:57
Na mūsų mergina, tai kaip jai nuotaika g.gif Kartais net į isteriją puola kai reikia rengtis doh.gif , o kartais krykštauja lyg tai būtų mylimiausias jos užsiėmimas biggrin.gif
Atsakyti
mano berniukui persirengimas yra labai malonus užsiėmimas. Labai mėgsta: šypsena per visą veidą, krykštauja ir visaip raivosi, užpakalį kiloja. Žodžiu, vyrutis linksminasi nerealiai.
Atsakyti
Mano mazutei pagal nuotaika:) Buna kad rengiasi ishsisiepusi, bet buna, kad ir zirzia, raitosi nepatenkinta:) Ypac nepatinka, kai tenka megztuka ar maikute vilktis per galva ax.gif Paskutiniu metu pradejo plesti kepurytes nuo galvos, nors anksciau viskas buvo ok g.gif
Atsakyti
QUOTE(laura-jur @ 2007 06 30, 21:43)
mano tai visur ir viosada butu  tik nuoga nemegsta jokiu rubu  schmoll.gif nei pamperso schmoll.gif  nei kepures schmoll.gif  nuogai geriausiai lotuliukas.gif tai daugiausiai nuoga ir prabuna nors rubu pilna spinta

drinks_cheers.gif mano tokia pati megsta nuoga buti arba tik su bodziuku o kepures tai doh.gif
Atsakyti
O mano karalaite labai nemegsta nuoga buti schmoll.gif.Vejus kelia.Persirengt kai tenka tai dar kencia,bet jeigu nurengi viska...Nesiuolaikine kazkokia,kukli visa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2007 08 02, 09:48)
O mano karalaite labai nemegsta nuoga buti schmoll.gif.Vejus kelia.Persirengt kai tenka tai dar kencia,bet jeigu nurengi viska...Nesiuolaikine kazkokia,kukli visa lotuliukas.gif

nuogumas kudikiui reiskia pazeidziamuma, todel ir bijo unsure.gif
Atsakyti