Aš uždedu tik po maudymo, kol plaukučiai išdžiūna. Na, ir žinoma, kai į lauką nešu. Į lauką nešdama dar ir vatos tamponėlius uždedu ant ausyčių.
Neradau tokios temeles. Ar perrenginejate kūdikius prieš eidami nakties miegucio? Ar perrenginėjate ryte atsikele. Jeigu taip , tai kokia apranga tiktu tokiu oru, kad nakti nesusaltu ir neperkaistu ir diena kad gerai butu.
pries einant gult po maudyniu ir nebutinai, uzdedu svaru bodziuka, siuo metu trumpom rankovytem ir sliauztukus-pizamyte, o ryte atsikelus nuimu sliauztus ir apsirengiam dienai, treningucius, po jais pedkelnes priklauso nuo oro temperaturos namie...
po maudyniu visada rengiames svariais sliauztukais,o ryte priklausomai nuo situacijos-buna kad sauskelnes praleidzia ar siaip suprakaituoja tada persirengiam
jei sausas ir nera salta tada palieku.

Vakare einant miegoti apsirengiam bodi su ilgom ar trumpom rankovem ir sliauztukus. jei bodi su trumpom tai dar koki plona megztinuka uzdedu, nes miega tik kojas uzdengus,nemegsta ranku po koldra laikyti, o kartais pabundam is viso be koldrytes...
O diena uzdedu siltesni megstinuka, treningus ir at koju butinai ar sitas kojines, ar batukus, nes ziuriai sala kojiyes

Nakciai assavomergyte aprengiupizamyte,mums beveik 8men,diena perrengiu2kartus,nes valgome jau darzoveiene irtyreles,issipurvinameOsiai,tai maunu pedkelnytes,kojynites,kelnes,maikute ir megztinuka

QUOTE(lena&l @ 2007 10 08, 19:32)

ir mes taip pat - kartais vakare, ypač jei buvome kur išvažiavę, tai nusminga dar mašinoje, tuomet tik ramiai į lovytę nunešam ir viskas. O po vonios ar dušo, tai persirengiam švariais, nebent prieš tai ką tik buvo keisti rūbeliai.
sveikutes, mes taip pat po maudyniu persirengiame i svarius rubelius o rytais tai kaip kada priklauso nuo sityacijos

Manau net klausti nereikia, ar jūs miegat su tais pačiais rūbais kaip ir vaikštot namuose?
Būtinai perrengiu savo pupą kiekvieną vakarą po maudynių. Miegam su smėlinuku ir šliauštukais, dieną jau vėsoka, tai ant smėlinuko rengiu džemperiuką ar megstinuką, kelnytes, kojinytes ir batukus ar šiltas kojines (nes jo visada kojytės šąla).

Paskaičiau ir išsigandau: negi aš savo lelių per šaltai laikau? Bet rengiu jį tik truputį šilčiau negu pati rengiuosi. O naktį (miega mūsų lovoj, po mūsų kaldra) dažniausiai būna tik su pamperiu ir marškinėliais ar bodžiuku, jei vėsiau, tai dar kojinytes nakčiai apsimaunam.
Mums gydytoja prisakė, kad nereikia vaiko šiltai laikyt, geriau truputį vėsiau.
(Mums dar tik mėnuo)
(Mums dar tik mėnuo)
QUOTE(anikute @ 2007 10 09, 14:51)
Paskaičiau ir išsigandau: negi aš savo lelių per šaltai laikau? Bet rengiu jį tik truputį šilčiau negu pati rengiuosi. O naktį (miega mūsų lovoj, po mūsų kaldra) dažniausiai būna tik su pamperiu ir marškinėliais ar bodžiuku, jei vėsiau, tai dar kojinytes nakčiai apsimaunam.
(Mums dar tik mėnuo)
(Mums dar tik mėnuo)
as manau, kad kiekvienas vaikiukas skirtingai jaucia kada jam salta ar karsta. Pavyzdziui mano panike silumos megeja, as ja turiu nakciai aprengti silta pizamele ir dar uzkloti kaldryte, kuri tikrai yra silta. Kitaip nemiegos! Net vasara per karsciu nemiegodavo tol, kol neuzkloji. Ir niekad neatsibunda suprakaitavus, reiskias jai gerai (beje, mano vyras toks pats - gali miegot vos ne po 3 anklodem ir vis tiek nebus per karsta