Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

Aš jau pastebėjau, kad mano mažiukas jau ne taip pyksta kai rengiu, neverkia, tik atiminėja rūbelius ir meta ant žemės hihihi.gif O ankščiau būdavo taip verkdavo,kad baisu unsure.gif
O dabar rengimasis kaip žaidimas savotiškas gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Su rengimusi neturėjom niekad problemų, gal iš pradžių kiek paverkdavo. Dabar tai sėdi ramut ramutėlė, nes žino, kad jeigu rengiamės, tai reiškia, kad kažkur keliausime, o ji tai mėgsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 04 29, 13:50)
Sveikutes,mamos!Gelbekit! blink.gif Depresija,atejo pavasaras,o dar plius pas mus svedijoje 30 laipsniu silumos,nebezinau,kaip renkti,bijau isplikinti,bet bijau ir kad perkais doh.gif na zodziu nezinau,nei kada po trumpo  rankovytem galiu nest i lauka,kada be kepurytes,ar su pedom ar be....na prasau gelbekit blush2.gif aciu,kad jus esat mirksiukas.gif  unsure.gif  biggrin.gif  wink.gif

pastaruoju metu aš irgi pasimetusi, kaip, kiek aprengti. Mamytės, kiek rengiat savo mažutėlius šiom dienom. baisu, kad nenušiltų ir nesušaltų...
Atsakyti
mums 6.5men noriu paklausti jusu mamytes kokias kepurytes dedate savo leliams,na tokiu oru tai dedu siek tiek storesne,o kai bus labai silta ar vistiek deti dengiancia ausytes?nuo kada galima be kepurytes??? g.gif
Atsakyti
Mano panai irgi rengimasis nepatinka schmoll.gif Ir aplamai jos apranga turi buti neverzianti. Todel geriausiai tinka paprasti sliauztinukai, pvz. dzinsai jai verzia ir tada ji muistosi doh.gif O jau kepures kaip nepatinka doh.gif
Atsakyti
mano bernuzeliui ,kaip ir jusu visu vaikuciams nepatinka rengtis, jam geriau nuogam po lova ridinetis. smile.gif
prasau patarkit mamos ka , ir kaip rengti mazus leliukus vezant i lauka??? bijau neperkaitint ir nepersaldyt savo angeliuko g.gif
aciu uz info,,, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuciukas @ 2009 06 23, 17:47)
bijau neperkaitint ir nepersaldyt savo angeliuko  g.gif 

savo klecką kai jau labai karšta vežiodavau vežimuke tik su pampersu ir šviesia medvilnine maikute.. dar kojinytes užmaudavau, kad visai nuogas nebūtų.. o užmigus visad pridengdavau kojytes plona plona medvilnine palute. juk miegot maloniau prisidengus kažką..
Atsakyti
QUOTE(agnuciukas @ 2009 06 23, 17:47)
mano bernuzeliui ,kaip ir jusu visu vaikuciams nepatinka rengtis, jam geriau nuogam po lova ridinetis.  smile.gif
prasau patarkit mamos ka , ir kaip rengti mazus leliukus vezant i lauka??? bijau neperkaitint ir nepersaldyt savo angeliuko  g.gif 
aciu uz info,,,  mirksiukas.gif

Liniuotėje parašyta, kad vaikeliui tik 17 dienų. Tai dar naujagimis smile.gif O jie mėgsta šilčiau, tad siūlyčiau labai neišplikinti. Namuose tai galima ir paplikinėt, o į lauką jokiu būdu. Aš savo panelytę panašaus amžiaus į laukelį vasarą veždavaus tik ilgom rankovytėm ir šliaužtais. Ir tikrai neperkaito mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano mazyliui laaabai nepatinka rengtis schmoll.gif biggrin.gif
Papildyta:
o siaip maziuka grudinu nuo 2men. tai neprirengiu per karstai mirksiukas.gif beto savaitgali buvom prie juros,tai ikisom papliuskenti kojites i vandeni biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytei rytoj puse metuku.Kai karsta einam tik su bodziuku,ir paguldziusi nuimu kepuryte,nes po tuo gaubtu baisiai dusnu.Prikloju plonu nuo kaldrytes cekoliuku.O atsikelia ir vistiek visa slaputele.As kaip pamatau kiek kitos prirengia tai man silpna pasidaro.jei pacioms karsta,tai reiskia kad ir leliukui taip pat,gal tik kuo pridengti reiketu.
Atsakyti
Merginos, gal galit pasakyt kiek maždaug rūbelių reikia naujagymiui namuose?
Atsakyti
mano irgi mazylis nemegsta renktis, labiausiai kaip saltesniu oru reik apsirenkti silciau doh.gif
MAMUSIKAI, man atidave labai daug drabuzeliu drauge, tai as praktiskai nk daug pati nesipirkau. aisku reik tureti kokius minimum 5 komplektus visu drabuzeliu (pvz. bodziu trumpom ir ilgom rankovytem) atskirai kad jeigu kas, kad butu kuo perengti, ir nebekt po kiekvieno vaiko perengimo skalbti drabuzeliu kad turetum kuo vakare ar ryte perenkti, bet manau kiek turesi tiek uzteks thumbup.gif
Atsakyti