Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

QUOTE(*mamusikas* @ 2009 09 10, 18:14)
Merginos, gal galit pasakyt kiek maždaug rūbelių reikia naujagymiui namuose?

Siūlyčiau pasiimti 5 komplektus,nes reikia perengti kasdien, o būna ,kad ir ir du kartus per dieną ax.gif
Bent jau mums taip reikėjo,gimdžiau KMUK, ten reikėjo rengti savais rūbeliais.
Atsakyti
musu pupa megsta rengtis, nebent valgyt nori, tada jau mamyte skubek renkti rolleyes.gif
Atsakyti
As kai rengiu savo vaika tai skamba visas namas... doh.gif toks vaizdas kad as vaika musu ar pan doh.gif nu jai apsirengimas pati didziausia tragedija doh.gif o dabar dar kai saltesni orai artinasi ir reikes daugiau aprengti..... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. Kaip galvojat kokių 10-12 komplektukų namie užtektų turėt ar daugiau. Man sesuo atidavė daug rūbelių, bet aš taip nemėgstu lygint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 14, 10:30)
As kai rengiu savo vaika tai skamba visas namas... doh.gif  toks vaizdas kad as vaika musu ar pan doh.gif  nu jai apsirengimas pati didziausia tragedija doh.gif  o dabar dar kai saltesni orai artinasi ir reikes daugiau aprengti..... doh.gif  doh.gif

Na pas mus tai panasiai. Seniau kai gyvenom pas anyta, tai jis pastoviau atlekdavo ir sakydavo ka mes ten tam vaikui darom. doh.gif Dabar kai nuosavam name gyvenam, nors tiek gerai, kad niekas i kambari neisirauna ir nesaukia, kam vaika kankinat doh.gif

QUOTE(*mamusikas* @ 2009 09 14, 12:23)
Ačiū už atsakymus. Kaip galvojat kokių 10-12 komplektukų namie užtektų turėt ar daugiau. Man sesuo atidavė daug rūbelių, bet aš taip nemėgstu lygint  blush2.gif

O kam naujagimiui 10-12 komplektu namie ? blink.gif As turejau 5 ir man buvo per akis. Juk jis juos labai greitai isauga. Net nespesi ju po visu uzdeti, kai naujus pirkti reikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 14, 12:30)
As kai rengiu savo vaika tai skamba visas namas... doh.gif  toks vaizdas kad as vaika musu ar pan doh.gif  nu jai apsirengimas pati didziausia tragedija doh.gif  o dabar dar kai saltesni orai artinasi ir reikes daugiau aprengti..... doh.gif  doh.gif

Pas mus irgi tas pats. As kai maze rengiu, tai pasiguldau ja, isikandu koki zaisliuka i dantis ir makaluoju jai po nosim, kol ji ten ziuri kaip "mamai stogas ciuozia" as ja greit ir aprengiu... thumbup.gif Anksciau tai tikrai padedavo, bet dabar jai jau atsibodo. Su siaubu laukiu ziemos kai reikes siltesne striuke uzdet ir kepure doh.gif Jauciu sia ziema namie prasedesim, kol ji nesupras kad rengtis butina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-panthera- @ 2009 09 16, 12:36)
Pas mus irgi tas pats. As kai maze rengiu, tai pasiguldau ja, isikandu koki zaisliuka i dantis ir makaluoju jai po nosim, kol ji ten ziuri kaip "mamai stogas ciuozia" as ja greit ir aprengiu... thumbup.gif  Anksciau tai tikrai padedavo, bet dabar jai jau atsibodo. Su siaubu laukiu ziemos kai reikes siltesne striuke uzdet ir kepure  doh.gif Jauciu sia ziema namie prasedesim, kol ji nesupras kad rengtis butina  verysad.gif

as irgi isiskandu zaisliuka i dantis ir makaluoju jai pries nosi lotuliukas.gif doh.gif KARTAIS speju ja aprengti, kol ji dudu nepaleidzia... doh.gif bet jau labai retai taip buna, kad ramiai apsirengtume... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 16, 12:37)
as irgi isiskandu zaisliuka i dantis ir makaluoju jai pries nosi  lotuliukas.gif  doh.gif  KARTAIS speju ja aprengti, kol ji dudu nepaleidzia... doh.gif  bet jau labai retai taip buna, kad ramiai apsirengtume... doh.gif

Nors mes dar visai mazytes, bet rengtis jau lyg ir papratom, nors dar kol nera labai salta, tai tiek to rengimosi... Namuose bunam tik su bodziuku, o i lauka einant dar sliauztus apsirengiam, kepuryte.
Atsakyti
Vienas nemaloniausiu procesu mano saulutei schmoll.gif Retai mums pavyksta be asaru ka nors apsirengti. Na kelnytes ar kojinytes tai be problemu uzmaunu, o viskais kas maunama per galva, ant galvos, kur reikia rankas i rankoves ikisti - tragedija. verysad.gif Net ir po vakariniu maudyniu, kai nuolaika maziukes buna puiki, asarom baigiasi apsirengimo ritualas unsure.gif Nepadeda nei kalbinimai, nei barskuciai, nei dainavimas....
Atsakyti
labai pikstames kai rengiames unsure.gif
Atsakyti
mano mažius šaunuolis - nuo gimimo nesipriesina rengiamas thumbup.gif tik dabar sunkoka uzsegti basutes priš statant į vaikštynę nes jam lb smagu pasispardyti. o daugiau visi rūbeliai yra užvelkami be pykčio biggrin.gif
Atsakyti
Na mum virs 9 men ir toks kosmaras, kai reikia persirengti, kad cry.gif
beveik visada verkia, net ir kai sauskelnes keiciames..... cray.gif liudnas reikalas, jau didelis pipiras atrodo, bet is to dar neisaugam.
Gal kas turit ka patarti?

P. s. iki kada savo vaikiukams dejot bodziukus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orfeja: 05 spalio 2009 - 17:07