Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

Mums 3 men bėt Viktorija taip megsta kai ja nurengi, patinka but be drabuželiu,net pasakičiau labai. rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškei ir persirenginėti patinka,ypač džiaugesi nurengta lotuliukas.gif
Kartais supyksta,kai rengiu einant i lauka,nes su kombinzonu sunku judėt doh.gif
Atsakyti
Mano iki šiol labai nemėgsta rengtis doh.gif Bet būti nusirengusiam patinka biggrin.gif
Atsakyti
maniškė irgi prie tokių, kurie nemėgsta persirenginėti. dar nusirengti pakenčia, bet apsirengti doh.gif o ypač išeinant į lauką kombinezonas striukė ir kepurė didžiausi priešai. su batais kariaujam taip: aš uždedu ir užrišu vieną, tai kol dedu antrą, ji pirmą atsiriša ir nusiema.
su pamperso keitimu yra taip, kad tik nuėjus, ji žaibo greitumu persiverčia ir pliku užpakaliu uvaro per lovą. kol aš apeinu ją pasiimti, ji varo jau į kitą galą. tada lipu per lovą ir traukiu ją už kojos, tai ji pagal nuotaiką arba rėkia arba juokiasi
Atsakyti
manau beveik visi vaikučiai to nemėgsta,bet aš labai greit perrenginėt mokėjau tai kartais net nespėdavo sureaguoti ką aš čia darau lotuliukas.gif
Atsakyti
Anksciau turejau irgi tokia problemele. Bet persirenginelima paverciau zaidimu, pasakoju su garsais ka darau, dabar pati rankites i rankoves kisa, ir as ja uz tai butinai giriu, jinai patenkinta, ir man malonu negirdet rekimu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Manoji tai irgi labai nemėgsta rengtis, tai yra - apsirengti. O kai nurenginėju - tai patenkinta, nes žino, kad galės plika dubce pasivoliot biggrin.gif
O jau kai pirštines reikia apmaut doh.gif
Aš irgi stengiuos rengdama ją visaip kalbint, nukreip dėmesį tongue.gif , tai kartais būna ir šventė 4u.gif
Atsakyti
Mano leliukui labai nepatikdavo, tai su vyru ji dviese minutes reikale perrengdavom, o dabar matyt priprato, tik zyzia kai rankytes i rankovytes kisam rolleyes.gif
Atsakyti
maniske kaip ir nerėkdavo, bet daber rėkia kai aprenginėju, nes labai mėgsta būti nuogutė. mirksiukas.gif
Atsakyti
o mums persirengti niekada nebuvo kančia. Galbūt todėl, kad perrengdama jį šnekindavau, vėliau žaidimu paversdavau. O dabar, kai rengiame, jis žaidžia pats su drabužėliais. Savotiškai padavinėja
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2006 02 06, 19:36)
Mums 4 savaitės, ir mes labai verkiam ir rėkiam, persirengdami.
Taip verkia ir šaukia, kad baisu darosi  verysad.gif Tiesiog atrodo, kad jam netyčia ką sulaužiau ar pažeidžiau... Ir niekaip nenuraminsi  verysad.gif labai retai būna, kad tuo metu ramus, ir niekada nebūna ramus iki procedūros galo...
Ar visi vaikai taip nemėgsta, kai keičia sauskelnes ir perrengia?
IR KADA MAŽDAUG TAI BAIGSIS???

Mums 2 savaitės, mes irgi baisiai nemėgstam persirenginėti, tiesiog košmariškai, išrėkiam visais įmanomais garsais yahoo.gif, apsispardom aggressive.gif ir pan. Skaičiau, kad mažiukai įpratę būti nuogučiai mamos pilvelyje, po to labai prieštarauja rengiami lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes nedėjom jokios kepurytės nei ligoniniai nei namie tik kaip i lauka einam tada uždedam
Atsakyti