nu mums jau greitai 9 men. ir be kepurytes dar nevaikstom, kai jau labai silta buna tai skaryte dedam, kuri vistiem ausytes dengia

as tai savo sunui dedu kepuryte kai yra vejas ir aisku kai temperatura nesiekia 18 laipsniu.o nuo saules paslepti neimanoma,nes kepure ar skrybele plesia nuo galvos ir meta zemen

Man dar tie vėjai kažkaip pavojingi pavasariniai, gal dar geriau pasaugok ausytes.
Jo ir as pritariu, kad dar kepuryte reikalinga. Tuo labiau, kad pries menesi mes turejom problemu su ausytemis nei is sio nei is to, o dabar, kai vejas toks stiprus - tuo labiau
atsarga gėdos nedaro,juk vaikučiai gana mažiukai dar,tai kepurytės reikia,aš saviškei uždedu ploną kepurytę o jei diena šiltesnė skarytę dedu

As ir taip pat sakau, kad atsarga gedos nedaro
be to tikrai lauke dabar tokie vejai siaucia, kad tikrai gali pripust
O as tai dedu dabar plona kepuryte tokia su skylutem virsugalvy, o ausytes yra uzdengtos pilnai ir beto butinai turi but su raisteliais, nes kitaip nutrauktu zemyn, nes ziauriai nemegsta kepuriu

Sykį yra vėjas ar šviečia saulutė,manau kepurytė ar skarelė reikalingos.Kad ir metukų ar dvejų,jie dar tikrai nėra dideli ir jei yra nepalankios oro sąlygos galvytę būtina dengti.
Aš irgi manau kad vaikams yra būtina kepurytė. Ir dviejų metų, ir dviejų mėnesių,nes labai jautrios ausytės.Aš pati vaikystėj turėjau daug ausų uždegimų ir dabar abu būgneliai trūkę.

kadangi mes kažkaip labai "suprantam" komplimentus, tai kai perrenginėju visada sakau "graži mergička", jai kažkaip patinka ir jokio garso neišleidžia, tik va jau kaip ką nors per galvą- tai tada oi ojojoi. pampersų keitimo metu jokio garso pikto neišleidžiam, tik labai spardytis pradedam, kad man būtų nepatogu uždėti matyt.labai mergina nori būti plika dunde
Mums tai pampersa keisti visai patinka, nes pabunam plikutes, bet kai reikia apsirengti ka nors maunamo per galva ar tai koki megstini
Labai nepatinka kai reikia kisti rankytes i rankoves

Musiskis tai visai mielai rengiasi, tik kai reikia, ka nors per galva detis, tai labai juokingai susiraukia. Tik kepuriu nekencia nuo pat gimimo
, turiu itarima, kad kai jau mokes, ples lauk nuo galvos. O kai keiciu pampersa, tai labai patinka, nusiramina, jei verkia, issisiepia, bet uztat kiek pradeda malti kojom