Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

QUOTE(ievule @ 2007 04 10, 19:22)
Tai teks pas abu apsilankyt, bo paskui negalėsiu ramiai gyvent nežinodama katras fainesnis  biggrin.gif

jeigu pradejai, patikek manim, greitai nesustosi,kiekvienas burtas liks su klaustuku,kuris neduos ramybes, vykdysi paieskas,ieskodama atsakymo biggrin.gif
o kas liecia vyriskos gimines atsovus ju nera daug schmoll.gif taigi aplankysi visus zinomiausius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 10, 19:26)
jeigu pradejai, patikek manim, greitai nesustosi,kiekvienas burtas liks su klaustuku,kuris neduos ramybes, vykdysi paieskas,ieskodama atsakymo biggrin.gif
o kas liecia vyriskos gimines atsovus ju nera daug schmoll.gif taigi aplankysi visus zinomiausius lotuliukas.gif

Supratau smile.gif Tai tam tikra lengva priklausomybės forma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 10, 20:20)
as itariau  smile.gif  is kur toks aklas pasitikejimas? jauciau,kad cia slypi daugiau smile.gif
sekmes tau Gytariukai drinks_cheers.gif

Ačiū. 4u.gif

QUOTE(ataner @ 2007 04 10, 20:26)

Dar galima pas V.Azanovą apsilankyti. Bet įsimylėti nepatartina - žmona labai griežta. schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2007 04 10, 19:30)
Supratau  smile.gif  Tai tam tikra lengva priklausomybės forma  biggrin.gif

manau stiprus smalsumas biggrin.gif ir patvirtinimas - svarbiem gyvenimo klausimams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 10 balandžio 2007 - 18:38
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 10, 18:35)
Dar galima pas V.Azanovą apsilankyti. Bet įsimylėti nepatartina - žmona labai griežta. schmoll.gif  lotuliukas.gif

Gytare, ar lankeisi pas jį? Jei taip, parašyk kokie įspūdžiai...nelabai radau SM apie jį atsiliepimų
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2007 04 10, 20:41)
Gytare, ar lankeisi pas jį? Jei taip, parašyk kokie įspūdžiai...nelabai radau SM apie jį atsiliepimų

Ir aš nelabai ką pasakysiu... Buvau prieš keletą metų. Kalbėjo protingai - ar išsipildė, neprisimenu. blush2.gif lotuliukas.gif Girdėjau, kad gydo neblogai. Ir prakeikimus nuima. Plačiau štai čia:
http://azanov.ten.lt
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 10, 18:20)

Papildyta:
neskubek, gal Sergejus fainesnis biggrin.gif
wub.gif Tikrai 100 kartu grazesnis(bent jau buvo pries 8 metus),toks sviesiaplaukis,melynakis...  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
apie Pukeli galvoju g.gif  Tikiuosi,kad jai viskas gerai, jeigu neklystu siandien turejo pas Klava kreiptis g.gif

g.gif tikrai idomu... kaip ten jai sekasi...
QUOTE(ievule @ 2007 04 10, 18:22)
Tai teks pas abu apsilankyt, bo paskui negalėsiu ramiai gyvent nežinodama katras fainesnis  biggrin.gif

4u.gif aha,rinksime misteri- burtininka lotuliukas.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 10, 18:52)
Ir aš nelabai ką pasakysiu... Buvau prieš keletą metų. Kalbėjo protingai - ar išsipildė, neprisimenu. blush2.gif  lotuliukas.gif  Girdėjau, kad gydo neblogai. Ir prakeikimus nuima. Plačiau štai čia:
http://azanov.ten.lt

4u.gif butinai reikes ilysti i tavo nurodyta puslapiuka, as irgi jau ne karta paie ji rasiau sioje temoje.Taigi trumpai:draugei isgyde migrena-pliusas!
Anyta is jo isejo su siaubingai skaudancia galva,jis jai visa tiesa tiesiai i akis sake,kad negalejo dar ilgai atsigauti... blink.gif Pries pusantru metu jinai buvo ir kainavo -80lt.
Tai tiek si karta.
P.S. as irgi vis mastau pas Sergeju vel palekti.. Ataner butinai parasyk savo nuomone po apsilankymo... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justicija @ 2007 04 10, 09:33)
Kokia bureja? Prie stoties? Kur ten tiksliau randasi?
Esu buvusi kelis kartus virs centrines vaistines. O ten tai bureja.  thumbup.gif Viskas issipilde. Ateiti isbure su smulkmenom. Ir visom teisingom!

gal gali burejos virs centrines vaistines tel.nr ar kaip su ja susiekti? =]
Atsakyti
ax.gif Nu va,jau paziurejau Azanovo puslapiuka,tai oho blink.gif kiek visko jis daro... net prakeikimus pasirodo nuima.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 09, 13:22)
Mergaitės dėkoju labai už patarimus :4u 4u.gif

Prašau gal gali daugiau papasakoti apie Klavą. Kaip ją rasti? Telefono numerį gal žinai ar adresą? Bandžiau per google, bet nieko neradau. Nežinau nuo ko pradėti  verysad.gif Kas keisčiausiai, kad mano vyras į bažnyčią visai nevaikščiojo, nebent aš ji nusitempiu. Tik tiek , kad pakrikštytas, nei kumunijos priemes nei išpažinties. Viska reiketu susitvarkyti galvoju.

Labai nepatariu eiti pas Klavą. Kažką žinau, ko viešai nesakysiu. Be to, ir amžius jau labai "solidus".

Geriau nueik pas Sergejų Aludarių g. Jis ne vien kortas kelia, bet ir tokius dalykus puikiai sutvarko.

Be to, jei vyras eitų atseit "tik" pasiburti, gali nueiti, ir realią pagalbą gauti, bet visokiems maginiams žaidimams gali ir "nepasirašyti". Tokie jau tie vyrukai mūsų smile.gif
Atsakyti
Na, merginos, reikia patarimo ax.gif
Kazkaip dagyvenau tokia stadija, kai reikia kad is salies kas pasakytu, kad viskas pas mane bus gerai, kad isspresiu savo problemeles, ir t.t. ir pan.... Vat svarstau, gal nueit pas kokia bureja g.gif Nezinau ar tikiu jomis ar ne, bet jei man papasakotu kokia grazi ateitis manes laukia, manau itikeciau blush2.gif Beda tik, o kas bus, jei man kaip tik pasakys kad nieko gero manes nelaukia blink.gif
Kaip manot, verta eit ar ne? g.gif
Atsakyti
Anyta pasake kad Margarita lietuviskai nesneka,lig net absoliuciai,na gal aciu ir t.t.Suprast gal ir gali kaika,bet nesneka schmoll.gif Ir ji turbut kazkam cia pasake kad esa ne ekstrasense,o bioenergetike biggrin.gif g.gif
Atsakyti