Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

o kas yra ekstrasensorika?

Tai padidintas jautrumas, stipresni pojūčiai. Ir nėra tame nieko para... smerktino smile.gif

Beje - visi vaikiukai yra ekstrasensai.
Tiesa, jei jie - ne dirbtinio apvaisinimo aukos. Tiems šios savybės nesuteikiamos.
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 04 10, 22:31)
Labai nepatariu eiti pas Klavą.  Kažką žinau, ko viešai nesakysiu. Be to, ir amžius jau labai "solidus".

Geriau nueik pas Sergejų Aludarių g. Jis ne vien kortas kelia, bet ir tokius dalykus puikiai sutvarko.

Be to, jei vyras eitų atseit "tik" pasiburti, gali nueiti, ir realią pagalbą gauti, bet visokiems maginiams žaidimams gali ir "nepasirašyti". Tokie jau tie vyrukai mūsų smile.gif

ar apie ta pati Sergeju kalbama, jis kirpyklos patalpose prie tauro kalno, ar tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muone @ 2007 04 10, 21:47)
gal gali burejos virs centrines vaistines tel.nr ar kaip su ja susiekti? =]

telefono neturiu. Zinojau pavarde ir uzmirsau. doh.gif doh.gif Eidavau tiesiai pas ja ir visada priimdavo, na kartais reikedavo palaukti. Taip seniai buvau, kad uzmirsau tiksliai kokiam ir aukste gyvena. Na gal per pazystamus iskasiu kokios info. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Oho kiek daug prirašėte. Pradėsiu nuo Margaritos aš buvau pas tą kurį gyvena Pilaitėje, numerį radau jos paskaičiusi forumą ir jūsų diskusijas. Atkasiau jį antroje šios temos dalyje, nes šioje neradau tai nedrįsau klausti , pati pasiieškojau ir paskambinau. Ji šviesi simpatinga vidutinio amžiaus moteris. Visada su manimi šnekėjo lietuviškai , bet pati rusakalbė. Jos adresas: Karaliaučiaus g. 15-71. Reikėjo pradžiai pasedėti ant kortų, poto pradėjo burti iš rankos, ir galiausiai iš kortų. Užtrukau pas ją apie dvi valandas. Buvau paruošusi 50lt. kaip minėjote, bet paprašė 20 lt. Tai daviau 30 smile.gif
Nu visai visai pasimečiau. Tai čia ne ta pati kur dauguma buvote? Jau nervai nelaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūkelis: 11 balandžio 2007 - 09:58
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 11, 10:49)
Sveikutės,

Oho kiek daug prirašėte. Pradėsiu nuo Margaritos aš buvau pas tą kurį gyvena Pilaitėje, numerį radau jos paskaičiusi forumą ir jūsų diskusijas. Atkasiau jį antroje šios  temos dalyje, nes šioje neradau tai nedrįsau klausti , pati pasiieškojau ir paskambinau. Ji šviesi simpatinga vidutinio amžiaus moteris. Visada su manimi šnekėjo lietuviškai , bet pati rusakalbė. Jos adresas: Karaliaučiaus g. 15-71. Reikėjo pradžiai pasedėti ant kortų, poto pradėjo burti iš rankos, ir galiausiai iš kortų.
Nu visai visai pasimetčiau. Tai čia ne ta pati kur dauguma buvote?

doh.gif Ne ta,Margarita briunete biggrin.gif Ale sugebek tu man taip atkapstit kita Margarita,cia kazkas rase nr vieninteli karta kazkokios kitos Margaritos,tu ji ir atkapstei sau,ir ji irgi 50lt paeme?
Atsakyti
Sveikutės,

Oho kiek daug prirašėte. Pradėsiu nuo Margaritos aš buvau pas tą kurį gyvena Pilaitėje, numerį radau jos paskaičiusi forumą ir jūsų diskusijas. Atkasiau jį antroje šios  temos dalyje, nes šioje neradau tai nedrįsau klausti , pati pasiieškojau ir paskambinau. Ji šviesi simpatinga vidutinio amžiaus moteris. Visada su manimi šnekėjo lietuviškai , bet pati rusakalbė. Jos adresas: Karaliaučiaus g. 15-71. Reikėjo pradžiai pasedėti ant kortų, poto pradėjo burti iš rankos, ir galiausiai iš kortų. Užtrukau pas ją apie dvi valandas. Buvau paruošusi 50lt. kaip minėjote, bet paprašė 20 lt. Tai daviau 30 smile.gif
Nu visai visai pasimečiau. Tai čia ne ta pati kur dauguma buvote? Jau nervai nelaiko.

mano abejones pasitvirtino drinks_cheers.gif tu ne pas ta Margarita buvai, ji tamsi, lietuviskai nekalba schmoll.gif gyvena pilaiteje kanto al.25

o kaip pas Klava ar buvai? neramu kazkaip del taves g.gif
Atsakyti
Jau matau kiek paeme doh.gif
Atsakyti
Pukeli, o kaip pas Klava? g.gif ar buvai?
Papildyta:
Sveikutės,

Oho kiek daug prirašėte. Pradėsiu nuo Margaritos aš buvau pas tą kurį gyvena Pilaitėje, numerį radau jos paskaičiusi forumą ir jūsų diskusijas. Atkasiau jį antroje šios  temos dalyje, nes šioje neradau tai nedrįsau klausti , pati pasiieškojau ir paskambinau. Ji šviesi simpatinga vidutinio amžiaus moteris. Visada su manimi šnekėjo lietuviškai , bet pati rusakalbė. Jos adresas: Karaliaučiaus g. 15-71. Reikėjo pradžiai pasedėti ant kortų, poto pradėjo burti iš rankos, ir galiausiai iš kortų. Užtrukau pas ją apie dvi valandas. Buvau paruošusi 50lt. kaip minėjote, bet paprašė 20 lt. Tai daviau 30 smile.gif

nesinervink schmoll.gif viskas gerai, matomai reikejo tau ja atkapstyti ir butent pas ja apsilankyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 04 10, 22:31)
Labai nepatariu eiti pas Klavą.  Kažką žinau, ko viešai nesakysiu. Be to, ir amžius jau labai "solidus".

Geriau nueik pas Sergejų Aludarių g. Jis ne vien kortas kelia, bet ir tokius dalykus puikiai sutvarko.

Be to, jei vyras eitų atseit "tik" pasiburti, gali nueiti, ir realią pagalbą gauti, bet visokiems maginiams žaidimams gali ir "nepasirašyti". Tokie jau tie vyrukai mūsų smile.gif

Rima* Rimute, kur tu anksčiau buvai verysad.gif Aš kai parašiau, kad eisiu pas Klavą, taip laukiau kokios kritikos.
Vakar buvom pas Klavą jau viską, kaip ir pradėjome, susitikimų bus su ja ir ne vienas man rodos. Jau aptarėme viską ir patarimų davė (kuriuos jau vykdom po truputį) ir kitą vizitą užsirašėm aš nežinau kur man besitraukti, pradėjau ją pasitikėti ir tikėti. Aš tokia pasimetusi nebežinau kas geriau, gal pats Dievas man ja siuntė.
Mano vyras sutinka su viskuom ir visokiais burtais, kad tik greičiau viską susitvarkyti. Man net pačiai keista nebūčiau pagalvojusi, bet labai džiaugiuosi.
Rima* gal man gali parašyti į AŽ apie Klavą, suprantu , kad viešai negalima sakyti?
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 11, 11:22)
Rima* Rimute, kur tu anksčiau buvai verysad.gif Aš kai parašiau, kad eisiu pas Klavą, taip laukiau kokios kritikos.
Vakar buvom pas Klavą jau viską, kaip ir pradėjome, susitikimų bus su ja ir ne vienas man rodos. Jau aptarėme viską ir patarimų davė (kuriuos jau vykdom po truputį) ir kitą vizitą užsirašėm aš nežinau kur man besitraukti, pradėjau ją pasitikėti ir tikėti. Aš tokia pasimetusi nebežinau kas geriau, gal pats Dievas man ja siuntė.
Mano vyras sutinka su viskuom ir visokiais burtais, kad tik greičiau viską susitvarkyti. Man net pačiai keista nebūčiau pagalvojusi, bet labai džiaugiuosi.
Rima* gal man gali parašyti į AŽ apie Klavą, suprantu , kad viešai negalima sakyti?

cia nuomones visos skirtingos-taip bus visada smile.gif
mano galva, atkapstei ta Margarita, suzinojai toki dalyka, atsirado klavos koordinates, vyras sutinka-pirmyn, manau geru keliu eini, viskas kaip nupiesta,kada ,kur ir kas, o del nuomoniu nesuk sau galvos, jeigu pradejai ,eik iki galo, rezultatai tik tau vienai bus aiskus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 11, 11:22)

man idomus toks dalykas tu is karto Klavai pasakei savo problema ar ji pati patvirtino nieko nezinodama?
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 11, 11:26)
mano galva, atkapstei ta Margarita, suzinojai toki dalyka, atsirado klavos koordinates, vyras sutinka-pirmyn, manau geru keliu eini, viskas kaip nupiesta,kada ,kur ir kas, o del nuomoniu nesuk sau galvos, jeigu pradejai ,eik iki galo, rezultatai tik tau vienai bus aiskus g.gif

Labai dėkoju už palaikymą 4u.gif Nu, bet aš ir pavariau su tuo numeriu lotuliukas.gif
Pradžiai skambijau Virginijai, bet ji tik po velykų pasiūlė, tai tada Margaritai, taip ir gavos biggrin.gif Bet Margarita pas kuria buvau tikrai labai patiko.

Jei pasitraukčiau jau pradėjusi , negalėtume nei vienas ramiai gyventi, manau. Eisime iki galo nors jėgų daug reikės ir pinigai nemaži.
Patiko labai šitas saitas http://azanov.ten.lt/

Papildyta:
QUOTE(ataner @ 2007 04 11, 11:33)
Papildyta:
man idomus toks dalykas tu is karto Klavai pasakei savo problema ar ji pati patvirtino nieko nezinodama?

Žinok , tik Gytarė užrašė numerį aš ji įsivedžiau ir laukiau momento, kad vyro nebūtų šalia, pasitaikė proga ir susukiau, nesitikėjau, bet atsiliepė. Aš galvojau sena informacija ir t.t. Aš nežinojau, kad ji aiškiaregė, tai ėjau prie reikalo ir klausiau ar daro tokius dalykus. Gavosi, kad aš pirma pasakiau, bet poto ji patvirtino, kai perklausiau. Žodžiu, bet ji daug teisingos informacijos pasakė.
Atsakyti
Sveikutės,

O tai kaip pas sita?nesaude pro sali?? gal gali i AZ jos nr? smile.gif
Atsakyti