QUOTE(ataner @ 2007 04 11, 11:26)
cia nuomones visos skirtingos-taip bus visada
mano galva, atkapstei ta Margarita, suzinojai toki dalyka, atsirado klavos koordinates, vyras sutinka-pirmyn, manau geru keliu eini, viskas kaip nupiesta,kada ,kur ir kas, o del nuomoniu nesuk sau galvos, jeigu pradejai ,eik iki galo, rezultatai tik tau vienai bus aiskus
Labai dėkoju už palaikymą

Nu, bet aš ir pavariau su tuo numeriu
Pradžiai skambijau Virginijai, bet ji tik po velykų pasiūlė, tai tada Margaritai, taip ir gavos

Bet Margarita pas kuria buvau tikrai labai patiko.
Jei pasitraukčiau jau pradėjusi , negalėtume nei vienas ramiai gyventi, manau. Eisime iki galo nors jėgų daug reikės ir pinigai nemaži.
Patiko labai šitas saitas
http://azanov.ten.lt/
Papildyta:
QUOTE(ataner @ 2007 04 11, 11:33)
cia nuomones visos skirtingos-taip bus visada
mano galva, atkapstei ta Margarita, suzinojai toki dalyka, atsirado klavos koordinates, vyras sutinka-pirmyn, manau geru keliu eini, viskas kaip nupiesta,kada ,kur ir kas, o del nuomoniu nesuk sau galvos, jeigu pradejai ,eik iki galo, rezultatai tik tau vienai bus aiskus
Papildyta:
man idomus toks dalykas tu is karto Klavai pasakei savo problema ar ji pati patvirtino nieko nezinodama?
Žinok , tik Gytarė užrašė numerį aš ji įsivedžiau ir laukiau momento, kad vyro nebūtų šalia, pasitaikė proga ir susukiau, nesitikėjau, bet atsiliepė. Aš galvojau sena informacija ir t.t. Aš nežinojau, kad ji aiškiaregė, tai ėjau prie reikalo ir klausiau ar daro tokius dalykus. Gavosi, kad aš pirma pasakiau, bet poto ji patvirtino, kai perklausiau. Žodžiu, bet ji daug teisingos informacijos pasakė.