Nu sveikos moteros, vakar buvau pas Margarita (sviesiaja is Pilaites)

Ejau tiesiog, gal daugiau is smalsumo, gal daugiau del to, kad senokai esu pas kokia bureja buvus, nezinau

Tai dabar jau uzsivedziau, visokiu klausimu kilo, tai pradesiu speju ejimo pas burejas maratona vel
Is pradziu apie 10 min ji buria ("skaito") is ranku delnu. Siaip gana tiksliai, idomiai labai. Po to sako paziuresim ar ir kortos (paprastos, ne taro) patvirtins tai,ka ranku zenklai rode. Ir zinokit deliojo ji tas kortas, tai tikrai tas pats, ka sake is ranku. Kadangi turiu nemazos patirties vaiksciojant pas burejas, tai didziaja dali sake lygiai taip pat kaip ir kitos. Labai teisingai kalbejo kas butent dabar vyksta, apie vidine savijauta ir pan. Apie ateity irgi beveik taip pat kalbejo kaip ir kitos burejos, man naujiena nebuvo

Tik vat kad del meiles (-iu) gyvenimo man taip susuko galva, tai reiks uzsirasyt pas kita bureja

Kas mane labiausiai kankino ir tebekankina, mat pasake ne taip, kaip as noreciau kad butu ... Beje, burimo gale mete kortas "ant likimo", kurios pasako kaip is tikruju bus, kas tau lemta ir nuo ko nepabegsi, cia irgi konkreciai, aiskiai, idomiai isbure (irgi daug ka zinojau is ankstesniu burimu).
Reziume

Ar rekomenduociau?
1) taip, jei reikia konkreciai aiskiai, bendrai kazka suzinot.
2) ne, jei turit smulkesniu, konkretesniu klausimu
Siaip burimas vyko lygiai valanda, 20 lt, moteriske be galo man patiko, gal pirma karta tokia sutikau. Regis rusakalbe, bet labai gerai sneka lietuviskai.
Nieko nebando itikinet ar pan, tiesiog sako kad "kortos pataria" daryt taip ar antraip.
Dar toks pastebejimas, jos burimas (ir "pranasystes") labai labai primena gelezinio vilko ir kazkokios kt galves sankirtoje gyvenancios burejos burima. Pernai ten lankiausi, tai ir ta man pasake be galo panasiai kaip ir sita. Mat abi sios buria paprastom kortom ne taro. Siaip yra skirtumas, mat taro kortos daugiau kalba apie smulkesnius dalykus, ir kaip as sakau su daugiau isvedziojimu, o vat paprastos kortos pasako aiskiai, bendrai, konkreciai.
Jei kils klausimu, mielai atsakysiu