Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai III

O aš ryt ryte varau pas tamsiąją Margaritą, tą kuri kalba rusiškai. Žiūrėsiu ką pasakys. Man baisiai keista kaip taip gali be kortu, be žrankos žiūrėjimo, be jokių papildomų priemonių imti ir pasakyti kas manęs laukia g.gif Per visą savo gyvenimą esu buvus pas tris būrėjas ir visos trys tokį briedą šnekėjo doh.gif Tik vienintelė mano amžinatilsį močiutės įseserė taip kortas meta, kad net baisu burtis pas ją. Vat gyvenčiau kur arčiau jos, tai tik pas ją burčiausi. Kažkada ir mano tėvo mirį išbūrė, ir kad pusbrolio vestuvės su jo tada buvusia sužadėtine neįvyks, kad jis visai su kita , šviesia mergina susituoks. Ašarų tada buvo daug, bet viskas tiksliai taip ir įvyko, kaip ana sakė . Bet ji tai kortas meta, šitaip aš suprantu, o kai susako tiesiog į tave žiūrėdama, lygioj vietoj, nu niekaip nesuprantu , baisiai ciekauna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2007 04 12, 17:29)
Uzsirasiau sestadienio vakarui pas Margarita (sviesiaja, kuri lietuviskai sneka) doh.gif  Pukelis vat cia biski sureklamavo, o be to ir kaina labai maza (kolkas biggrin.gif Kadangi daug kur esu labai buvus, tai galesiu pasakyt, ar sutampa bent kas su ankstesniu bureju prognozemis smile.gif

Vaida, labai lauksiu tavo nuomonės, b0tinai grįžusi užsuk į forumą su įsp0džiais. mirksiukas.gif Aš, kaip daug patirties su būrėjom neturiu, tai Margarita man patiko.
Papildyta:
QUOTE(muone @ 2007 04 12, 16:07)
Jei ryt prisiskambinsiu Virginijai tai uz kliu dienu mane priims? Ar net ta pacia diena?  blush2.gif

Jei prisiskambinsi, tai ji paži0rės į užrašus ir pasakys, kada turi laisvų vietų. Manau sunku tą pačią dieną papulti, nes ji turi daug užrašymų. Skambinau jai prieš Velykas, tai sakė tik po švenčių nebent.
Atsakyti
Praėjusi penktadienį buvau pas Virginiją (kortom būrė), vakar pas Margaritą (kuri rusiškai kalba ir pasakoja pakėlus savo ranką virš pvz. mano dešinės rankos). Daug kas sutapo, bet vienu klasuimu radikaliai - skiriasi. Žiūrėsiu kurios teisybė bus tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 12, 09:26)
Čia tai geras  O Azanovas Kaune randasi?

QUOTE(Gytarė @ 2007 04 12, 09:31)
Sergejus Azanovas gyvena Kaune. Jis - Vladimiro brolis.

4u.gif Idomu,kaip tas Sergejus buria,nes kazkaip apie Vladimira daugiau zinau... g.gif
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 12, 12:07)
O pas kuria Margarita užsirašei? Mes turime dvi

QUOTE(ataner @ 2007 04 12, 12:43)
bus painiavos su Margaritom

lotuliukas.gif aha ir svarbiausia,kad abi is Pilaites doh.gif
QUOTE(Vaida` @ 2007 04 12, 16:29)
Uzsirasiau sestadienio vakarui pas Margarita (sviesiaja, kuri lietuviskai sneka)

4u.gif Su nekantrumu lauksime ziniu blush2.gif
QUOTE(ievule @ 2007 04 12, 16:50)
O aš ryt ryte varau pas tamsiąją Margaritą, tą kuri kalba rusiškai. Žiūrėsiu ką pasakys. Man baisiai keista kaip taip gali be kortu, be žrankos žiūrėjimo, be jokių papildomų priemonių imti ir pasakyti kas manęs laukia 

4u.gif Irgi prasome nepamirsti pakomentuoti temeleje veliau... blush2.gif
QUOTE(Misis X @ 2007 04 12, 17:29)
Praėjusi penktadienį buvau pas Virginiją (kortom būrė), vakar pas Margaritą (kuri rusiškai kalba ir pasakoja pakėlus savo ranką virš pvz. mano dešinės rankos). Daug kas sutapo, bet vienu klasuimu radikaliai - skiriasi. Žiūrėsiu kurios  teisybė bus  tongue.gif .

blink.gif va tokie dalykai tai erzinai baisiausiai,tada dar pas trecia norisi eiti... lotuliukas.gif Nepamirsk parasyti,kurios visgi teisybe buvo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 04 12, 18:40)
: veliau... blush2.gif

blink.gif va tokie dalykai tai erzinai baisiausiai,tada dar pas trecia norisi eiti...  lotuliukas.gif Nepamirsk parasyti,kurios visgi teisybe buvo...  ax.gif

Tikrai norisi, bet tokioj gausybej, galva sukasi cool.gif .Pas Vladimira (kuris Vilniuj) buvau vasara- dukrytei asmenini horoskopa uzsakinejau. Man sake horoskopo nedarys, nera prasmes, per daug pas mane viskas ant amociju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(muone @ 2007 04 12, 17:07)
Jei ryt prisiskambinsiu Virginijai tai uz kliu dienu mane priims? Ar net ta pacia diena?  blush2.gif

Aš buvau patekusi tą pačią dieną. 4u.gif Gali pradėti skambinti dar prieš 7 val.
Atsakyti
paskaiciau, susidariau ispudi,kad siuo metu labai didele bureju paklausa smile.gif -pavasaris 4u.gif visos plusa iki prakaito -nespeja biggrin.gif
vakar buvau uzsirasiusi i gel.vilko, tai velavo reikejo valanda laukti, lauke eiles lotuliukas.gif jerguteliau pakeiciau laika smile.gif
deka sio forumo -paklausa isaugo nerealiai stipriai, burejos vos speja suktis doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 12, 21:51)
Aš buvau patekusi tą pačią dieną. 4u.gif  Gali pradėti skambinti dar prieš 7 val.

as isivaizduoju, kaip Virginija pavargsta biggrin.gif
Papildyta:
ar kuri buvote nesenai pas Sergeju is kirpyklos, atsiliepimu nesulaukiu schmoll.gif
o butu labai idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 04 13, 08:50)

as isivaizduoju, kaip Virginija pavargsta biggrin.gif

As isivaizduoju kiek uzdirba blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 13, 08:59)
As isivaizduoju kiek uzdirba blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

ir uzdirba gerai 4u.gif gera specialybe, yra kursai, galima pradeti nuosava versla smile.gif
Atsakyti
[quote=ataner,2007 04 13, 09:50]
paskaiciau, susidariau ispudi,kad siuo metu labai didele bureju paklausa smile.gif -pavasaris 4u.gif visos plusa iki prakaito -nespeja biggrin.gif
vakar buvau uzsirasiusi i gel.vilko, tai velavo reikejo valanda laukti, lauke eiles lotuliukas.gif jerguteliau pakeiciau laika smile.gif
deka sio forumo -paklausa isaugo nerealiai stipriai, burejos vos speja suktis :

biggrin.gif Prajuokinai.Siaip tai teisingai, deka sio forumo, lankytoju pas burejas tikrai padaugejo, na ir pavasaris kazkiek veikia biggrin.gif
Taciau dominuoja Vilnius,Kaunas.Atsiliepkit, klaipedietes, pas kokias(-ius) burejus einate.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien vakare eisiu pas rusakalbę Margaritą; pirmadienį parašysiu įspūdžius bigsmile.gif Senokai ieškojau kokios būrėjos, o kad yra forume visa info, tai net nesusimąsčiau doh.gif
Tai va ačiū už kontaktus 4u.gif

Ievule gal atsilieps gryžusi iš Margaritos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justicija @ 2007 04 11, 16:51)
As tai pries kokius 5-6buvau. na radviliski aplankiau is viso 3.  biggrin.gif Viena bure taro kortom, bet dabar lygtais isvaziavus i uzsieni. Buvau pas viena daugiabutyje netoli plento, tai ten is vis nieko gero nepasake. Gal cia ta pati, pas kuria buvai.  g.gif
Tos kuri man labai patiko ir pas kuria ne viena karta ejau, telefono neturiu, nes eidavau be susitarimo.  g.gif Na gryzus i radviliski pasidomesiu, bent jau pavarde isknisiu. Arba pabandysiu nueiti, nes apytiksliai pamenu kur.  blush2.gif

Jo cia ta netoli plento biggrin.gif ...ji su paprastom kortom buria..bet sneka tai tikrai i pievas lotuliukas.gif ..tai lauksiu ziniu tada.Nors gal vln reiketu nueiti pas kokia biggrin.gif
Atsakyti