Įkraunama...
Įkraunama...

Su viltimi į Jus žvelgiantis Deividukas

Labai graudu skaityt... verysad.gif Stiprybes, sveikatos, laimes ir kantrybes jums 4u.gif Labai kukliai prisidedu ir ash... 4u.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu, bet tikiu, kad viskas susitvarkys. Is visos sirdies to linkiu wub.gif
Bandau pervest pinigeliu, bet man rodo, kad neteisingas saskaitos nr doh.gif Nukopinau is teksto (sakau gal ka praleidau) bet vis tiek raso, kad neteisingas sakaitos numeris. Ar visoms sekmingai pavyko i nurodyta saskaita pervest litukus? g.gif
Atsakyti
Sveikatytes didziausios!
Atsakyti
QUOTE(Liepa 131 @ 2007 05 07, 12:39)
Labai uzjauciu, bet tikiu, kad viskas susitvarkys. Is visos sirdies to linkiu  wub.gif 
Bandau pervest pinigeliu, bet man rodo, kad neteisingas saskaitos nr  doh.gif  Nukopinau is teksto (sakau gal ka praleidau) bet vis tiek raso, kad neteisingas sakaitos numeris. Ar visoms sekmingai pavyko i nurodyta saskaita pervest litukus?  g.gif

Aš irgi kopinau, bet mano pinigėliai manau pateko ten, kur reikia (bent jau neišmetė, kad klaidinga sąsk.) Gal vardą ar pavardę negerai parašei?
Atsakyti
Neteisingas Tarptautinio banko sąskaitos numerio (IBAN) ilgis! - ikopinu sask nr ir man rodo toki teksta doh.gif Kas cia daros? Negaliu pervest pinugeliu verysad.gif
Atsakyti
Pavyko ax.gif Istvermes Jusu seimai ir tikejimo, kad visi gyvensit ilgai ir labai laimingai wub.gif
Tikiuosi, atsiras daugiau seimu is musu miesto, norinciu ir galinciu Jums padeti smile.gif
Atsakyti
niekad nesu darius pervedimo internetu gal kas galit padet noriu padet siai seimai siek tiek 4u.gif tikimes kad Jums viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistule @ 2007 05 07, 16:49)
niekad nesu darius pervedimo internetu gal kas galit padet noriu padet siai seimai siek tiek 4u.gif tikimes kad Jums viskas bus gerai wub.gif

Iš pradžių turi nueiti į banką ir sudaryti elektroninių paslaugų teikimo sutartį. Tada banke paprašyk, ir tau paaiškins, kaip naudotis banko paslaugomis internetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2007 05 07, 15:51)
Iš pradžių turi nueiti į banką ir sudaryti elektroninių paslaugų teikimo sutartį. Tada banke paprašyk, ir tau paaiškins, kaip naudotis banko paslaugomis internetu  4u.gif

visai tai turiu tik pavedimo nemoku padaryt blush2.gif nezinau ka ten surasyt blush2.gif
Gavėjo pavadinimas :
Gavėjo sąskaita :
Gavėjo bankas :
Gavėjo kodas :
Kliento kodas gavėjo informacinėje sistemoje :

Mokėjimo paskirtis :
Įmokos kodas :
Atsakyti
Aistule, gavejo pavadinimas-Emilijai Mamčytei,sask nr matos kur irasyt, paskui suma irasyt, pasirinkt salia valiuta, mokejimo paskirtis-parama Deividukui. Paskui duos nuorodas kaip patvirtint mokejima. Nieko sudetingo, tik varda ir pav reikia naudininko linksniu rasyt (man ir nepavyko is kart del linksnio)
Atsakyti
QUOTE(aistule @ 2007 05 07, 16:53)
visai tai turiu tik pavedimo nemoku padaryt blush2.gif nezinau ka ten surasyt  blush2.gif
Gavėjo pavadinimas :
Gavėjo sąskaita :
Gavėjo bankas  :
Gavėjo kodas  :

Mokėjimo paskirtis  :
Įmokos kodas :

Gavėjo pavadinimas :Emilija Mamčytė
Gavėjo sąskaita :LT807300010095007303
Gavėjo bankas :AB Hanzabankas
Gavėjo kodas :

Mokėjimo paskirtis :sąsk. papildymas
Įmokos kodas :

Kur palikau tuščia - nieko ir tu nerašyk. Sėkmės. Jei bus dar klausimų - klausk 4u.gif
Atsakyti
koks nuostabus Jusu mazylis wub.gif wub.gif wub.gif
butinai ir mes prisidedam prie svajones issipildymo wub.gif
sekmes ir stiprybes Jusu seimai 4u.gif
Atsakyti