Įkraunama...
Įkraunama...

Su viltimi į Jus žvelgiantis Deividukas

Pinigeliai jau keliauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikatos ir tikejimo, pasitikekit savimi ir aplinkiniais, mes su Jumis
Papildyta:
ir musu maza paramele jau turejo Jus pasiekti su didziausiais linkejimais pasveikti
Atsakyti
Papildysim ir mes truputi Deividuko saskaita,kad tik jam viskas butu gerai.. Kitaip ir buti negali drinks_cheers.gif Nuostabus mazylis ir labai miela jo mamyte wub.gif
Sekmes kuo didziausios jums 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes Jums. Dziaugiuosi galedama prisideti.
Atsakyti
4u.gif koks mielas grazhus berniukas wub.gif
Dievuleliau, ir kodel siunti tokius sunkius ishbandymus tokiems mazhyliams doh.gif ?

shiek tiek ir ash prisidejau blush2.gif , buchiau tai padariusi "tylomis", jei ne mano viduriniojo vaiko prashymas - kai papasakojau apie Deividuko nelaime, mano vaikas ish savo taupykles isheme 20 litu ir paprashe juos pervesti, kad mazhas berniukas greichiau pasveiktu wub.gif

stiprybes ir sveikatytes mazhajam Deividukui wub.gif ir jo teveliams 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš prisidėti prie visų čia rašančių mamyčių... Jūsų vaikutis toks mielas ir gražutis... Linkiu kantrybės, ištvermės, tikėjimo... Jei yra galimybė padėti pinigais, tai jie juk menki čia... Ačiū Dievui, yra galimybė pasveikti.
Deja, nelaimės priverčia perkratyti vertybių skalę... Kaip supratau iš mamytės pasisakymo - tikrai dabar gyvenime viską vertins kitaip. Tik noriu pasakyti, kad puiki mamytė ir kada šauniai laikosi.
Linkiu sveikatos ir ramybės... Tikiuosi, kad mano maldos žodžiai ir pinigėliai prisidės prie Jūsų šeimos gerovės.
Atsakyti
Mūsų pinigėliai irgi jau jūsų sąskaitoje. Sėkmės. Laukiam gerų žinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 02 liepos 2007 - 16:10
Kuo didžiausios sėkmės 4u.gif Tėveliams stiprybės,o mažajam Deividukui sveikatytės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Linkėjimai pasveikti ir kukli finasinė parama ir nuo mūsų šeimynos wub.gif
Atsakyti
Labai sukrecia mane tokie dalykai,
pasidaro taip nejauku ir ... neturiu zodziu...
Tikiu, kad viskas bus gerai. Pati turiu 3 metuku suneli ir bijau ir pagalvoti, kad jam galetu kazkas panasaus nutikti... Visas sias minti padeda nuvaryti rytine ir vakarine maldeles... Kartu su suneliu pasimelsim karstai uz Jusu seima... Su finansais pas mus siek tiek striuka, bet po algos butinai nors ir kukliai, bet paremsime...
Stiprybes, sekmes, optimizmo ir daug geru naujienu... smile.gif
Atsakyti
laikykites brangieji, dievo palaimos jums ir kukli musu paramele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2007 07 02, 13:37)
Ai, Gide, mano gydytoja tai aplamai pinda,
Jūs kada norit skambinat savo daktarėm?

Valdiskai neskambinu kazkaip...

QUOTE(bazinė T @ 2007 07 02, 14:12)
nu gige, savo vaikams, ane, savo turiu, keleta jų.

nu gazine, tai trini sena giesmele toliau...

QUOTE(Pupa* @ 2007 07 02, 15:33)
1. Todėl, kad iki rugsėjo abu eisim į darbą, o tada į lopšelį. Turėtum suprasti. Berods aiškiai parašiau  unsure.gif . Jei dar neaišku - klausk.  biggrin.gif

2. Aha, į seną  biggrin.gif . Laukė manęs kaip išbadėję. Algą solidžiai pakėlė, leidžia su vaiku dirbti, darbo laikas nenormuotas  thumbup.gif Bet vistiek ieškosiuos kito. Kai A bus didesnis.

Kad jau leidai, tai paklausiu lotuliukas.gif
1. Pamirsau, ka klausiau ,atsiprasau doh.gif
2. O koks tas senas? Ir kodel vistiek ieskai?

QUOTE(viskas svarbu @ 2007 07 02, 15:48)
nu taigi ne kokteilis, tundros jūs. Pradžio starka, paskui ant pabaigos taurė šampo - tipo "dvylika laikrodžiai mušaaaa". Toks tad liūdnas finalas. Dar kad bent pasigėrus būčiau žmoniškai, tai suprantu - atpildas. O čia... uždėjau starkai baną ilgam.

Kokia proga? Koks balius? Kur fotkes? Visai jau be atsakomybes moteris cool.gif

QUOTE(viliute555 @ 2007 07 02, 21:07)
o tai čia kaip, Šelma laikos dietos, Gide su žiedu vaikto, o Žvirblia sukūdo  tongue.gif  nėra net trūsikam ant ko užsikabint  lotuliukas.gif

AS su Ziedu nevaikstau, as jo dar jieskau. Prasom neiskraipyt faktu

QUOTE(cara @ 2007 07 02, 22:02)
o čia, kad nepamirštumėt, kaip mano vaikas atrodo smile.gif 
user posted image

Cia kad nepamirstumet, kaip graziai fotkint mokat, o vaikas tai tavo jau ciela mergiote, jau nebevaikas... wub.gif
Atsakyti