Įkraunama...
Įkraunama...

Su viltimi į Jus žvelgiantis Deividukas

Na tai jau lig ir arteja ta lemtingoji diena , kai turetu pasibaigt jusu visi vaigai ir negandos....jau tiek iskenteja, pakentesit dar truputi...ir aisku kad bus viskas OK thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
labukas 4u.gif
pervedziau i nurodyta saskaita ir as savo parama... linkiu Jums stiprybes ir kuo dideliausios sekmes!!!! 4u.gif
Atsakyti
Ir uz ka toks skausmas tevams ir mazyliui, skaiciau ir asaros riedejo,labai gerai zinau ka reiskia vaiko liga,kai jos iesko neranda, mano dukrytei irgi buvo uzsitesusi gelta iki penkto menesio ieskojo ligu,patikekit ir asaru buvo ir svoris krito kilogramais... Zinau ka tenka isgyventi mamai tokiu metu. Mums viskas baigesi laimingai nors kartais sako nezinia kada kas gali islysti... Bet as tikiu mano dukrele auks sveika ir laiminga. Ir Jums to linkiu 4u.gif
Berniukas toks grazutis,laikykites viskas bus gerai,as tuo tikiu smile.gif
Pervesiu pinigeliu ir as, kaip sako litas prie lito ir suma susirinks. Lauksiu ir as geru naujienu. ax.gif
Atsakyti
Mamytei linkiu beglinės kantrybės,ištvermės bei didžiulio didžiulio tikėjimo,jog viskas bus gerai 4u.gif
Deividukas išsikapstys 4u.gif ir ateity prisiminsite visa tai tik kaip baisų košmarą 4u.gif
Pervedžiau šiek tiek ir aš 4u.gif labai lauksim gerų žinių.Begalinis noras ir tikėjimas daro stebuklus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 03, 19:10)
Deividuko saskaitoj jau 2500 lituku notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Sveikute mamyte,sitame forume as dar visai nesenai,pati turiu suneli kuriam 8men.kaip as puikiai tave suprantu ir vaikutis be galo grazus ir toks mielas,gyvenu ne lietuvoje,bet tikrai pervesiu i jusu saskaita pinigeliu jusu mielam zmogeliukui.Labai susijaudinau kada paskaiciau ir paprasysiu Dievulio kad saugotu jus ir butinai pasveiktumete.Koks skausmas mamai matyti kencianti savo vaika.Stiprybes jusu seimai o as kai tik galesiu nuvaziuosiu i ta vieta is kurios galima siusti pinigelius i lietuva.Viskas bus gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Nors ir nedidele dalim, bet prisidėjome ir mes prie sąskaitėlės sumos. Tikiu, kad Deividukas ateity tikrai bus sveikas ir stiprus berniukas, kuris padarys daug gero šiame dideliame pasaulyje. wub.gif wub.gif Stiprybės tėveliams.
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 14, 20:03)
Štai mūsų mažasis džiaugsmelis wub.gif Deividuko pirmosios Velykos

Tik dabar pažiūrėjau nuotraukytes, dievuliau koks gražus berniukas. Tikrai neatrodo, kad sirgtų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Stiprybės tėveliams, sveikatos Deividukui.

Nusiunčiau Jūsų sąskaitos numerį savo kolegoms, būsim visi laimingi nors kruopele prisidėję prie Deividuko sveikatos.

Rašykit, kaip jums sekasi.
Gal jau žinoma operacijos Lenkijoje data?
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2007 07 08, 00:31)
Stiprybės tėveliams, sveikatos Deividukui.

Nusiunčiau Jūsų sąskaitos numerį savo kolegoms, būsim visi laimingi nors kruopele prisidėję prie Deividuko sveikatos.

Rašykit, kaip jums sekasi.
Gal jau žinoma operacijos Lenkijoje data?

Atsakyti
Deja operacijos datos nezinome. Pasidareme tyrimus ir siusime i Lenkija ir zygiuosime toliau. Kuo vyresnis vaikutis, tuo geriau atlaiko tokias sudetingas operacijas. Tvarkysimes ir toliau visus dokumentus, bet operacijos data priklausys tik nuo Deividuko bukles. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 07 08, 12:30)
Deja operacijos datos nezinome. Pasidareme tyrimus ir siusime i Lenkija ir zygiuosime toliau. Kuo vyresnis vaikutis, tuo geriau atlaiko tokias sudetingas operacijas. Tvarkysimes ir toliau visus dokumentus, bet operacijos data priklausys tik nuo Deividuko bukles. verysad.gif

Laikykitės! Džiugu, kad Deividukas taip puikiai laikosi, kad auga ir stiprėja. Viskas susitvarkys, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Vakar vakare į mano skype atėjo žinutė, kad paskaityčiau apie mūsų miško draugą Deividuką, kol krovėsi kompiuteris spėliojau, kad turbūt laimėjo gražuoliukas kokį konkursą..Negalėjau patikėti tuo ką perskaičiau, ašaros tekėjo upeliais, širdį spaudė skausmas...skaičiau šią temą iki vėlaus vakaro nuo pat pradžių iki galo, nudžiugau, kad Deividukui pagerėjo ir visą naktį sukosi galvoje mintys kuo galėčiau padėti. Šiandien tik užmigus Ulai sėdau prie kompiuterio ir parašiau laišką visiems pažystamiems su prašymu padėti finansiškai Deividukui, deja pinigai šioje situacijoje labai svarbūs. Perskaičius mamytės pasisakymus labai pasikeitė ir mano vertybių skalė. Dar vakar svarsčiau ką gi man nusipirkti už gimtadienio proga gautus pinigėlius o šiandien žinau labiausiai norėčiau, kad Deividukas pasveiktu, taigi artimiausiu metu pervesiu pinigėlius į mamytės sąskaitą. Stiprybės ir kantrybės tėveliams, o Deividukui sveikatėlės.

Miško draugai Ula ir mamytė Jurga.
Atsakyti