Įkraunama...
Įkraunama...

Naujų skyrelių pasiūlymai

QUOTE(Smiglė @ 2009 01 04, 16:16)
Per kurią vietą negali? Temą tai atidarė. Aš kaip suprantu tai Simense truk pliš siekia išsireikalauti atskiro subforumo nes esantys diskriminuoja, ignoruoja, pavadinimai ne toki,  o bendraminčiuose nebūtų pakankamai vieša ir potencialūs bendraminčiai neras  rolleyes.gif

Nors Jūs ir labai karingai nusiteikusi mirksiukas.gif , bet aš Jums atsakysiu. 4u.gif
Temą atidariau ten, kur man „nepriklauso“ atidaryti, todėl ir kyla problemų, kurių šiaip jau neturėtų būti (apie jas jau šnekėjau).
O pasakykit, kaip ten su daugavaikiais ir tais, kurie augina be tėvelių vaikus, gal ir juos reikėtų „nusiųsti“ į bendraminčius? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiglė @ 2009 01 04, 17:07)
Tada subforumas prasmę praras...  unsure.gif

Tai gal ir geriau, kad jums nemaišytų. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 04, 17:30)
na ir problema blink.gif ....praktiškai be išeities

Išeitis vis dėlto yra. smile.gif Tik aš nemaniau, kad visa tai sukels tiek daug diskusijų. verysad.gif Atrodo, kad pasiūliau SuperMamai, tai tas, kas ją atstovauja, tai ir turėtų spręsti. O šita tema, kurioje kalbamės, vadinasi „Naujų skyrelių pasiūlymai“. Tai aš ir pasiūliau, ne „reikalavau“ (o kad žmogučiai nesuprato, tai bandžiau paaiškinti; atleiskit, jei sutrikdžiau ką savo pasiūlymu). 4u.gif
Atsakyti
Kad steigt naują skyrelį (subforumą) vienos temos nepakanka, jau bent keliolika jam į temą mano supratimu turėtų būt. Jei paskira tema - ją tikrai norint galima rast kur padėt (jei atvirai ir aš nesupratau jos specifiškumo, ką jūs jose tokio ruošiatės kalbėti,kad niekur kitur netiktų), nes dėl vienos daryti atskira skyrelį - na keistoka. Jei yra poreikis susiorganizuot, žmonės ir susiorganizuoja...o "bendraminčiai" kažkodėl tapę siaubu, kur niekas atidarinėjantis temas nenori lotuliukas.gif

QUOTE(Simense @ 2009 01 04, 18:40)
o kad žmogučiai nesuprato, tai bandžiau paaiškinti; atleiskit, jei sutrikdžiau ką savo pasiūlymu.  4u.gif

Nereikia čia nieko atsiprašinėti, tiesiog nesuprantantys žmogučiai taip pat gali pasisakyti ir sureaguoti į vieną ar kitą pasiūlymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 sausio 2009 - 19:06
QUOTE(Simense @ 2009 01 04, 19:40)
Nors Jūs ir labai karingai nusiteikusi  mirksiukas.gif , bet aš Jums atsakysiu.  4u.gif
Temą atidariau ten, kur man „nepriklauso“ atidaryti, todėl ir kyla problemų, kurių šiaip jau neturėtų būti (apie jas jau šnekėjau).
O pasakykit, kaip ten su daugavaikiais ir tais, kurie augina be tėvelių vaikus, gal ir juos reikėtų „nusiųsti“ į bendraminčius?  smile.gif
Papildyta:

Tai gal ir geriau, kad jums nemaišytų.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Čia aš karingai nusiteikusi? huh.gif Aš gi tik tamstą citavau rolleyes.gif

Ir sakyčiau man tai nemaišė ir nemaišo. Niekur nesu sakius kad čia ne vietoj rašot ar panašiai, čia tik tamsta vietos nerandate ir lygioj vietoj problemas darote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 04, 19:05)
Kad steigt naują skyrelį (subforumą) vienos temos nepakanka, jau bent keliolika jam į temą mano supratimu turėtų būt.

Gerai, palauksim keliolikos. biggrin.gif

O kas atstovauja Supermamą? Kas priima sprendimus dėl skyrelių?
Papildyta:
ką jūs jose tokio ruošiatės kalbėti,kad niekur kitur netiktų

Ką kalba daugiavaikiai ir vienišos mamos, kad „kitur“ netiktų? smile.gif
Atsakyti
Niekas, čia viskas automatizuota irnesakyk.gif hihihi.gif

QUOTE(Simense @ 2009 01 04, 19:19)
Ką kalba daugiavaikiai ir vienišos mamos, kad „kitur“ netiktų?   smile.gif

Supratau - pavydit, kad jos tinka anam skyreliui, o jūs ne hihihi.gif Pagal kiekvieną situaciją - atskirą skyrelį ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 sausio 2009 - 19:22
Nereikia čia nieko atsiprašinėti, tiesiog nesuprantantys žmogučiai taip pat gali pasisakyti ir sureaguoti į vieną ar kitą pasiūlymą smile.gif

Reakcija reakcijai nelygu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 04, 19:22)
Reakcija reakcijai nelygu.  ax.gif

Taip, galima daryt skyrelius pagal reakcijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2009 01 04, 19:08)
tik tamsta vietos nerandate ir lygioj vietoj problemas darote ax.gif

Dar kartą nuolankiai atsiprašau, kad tokį gražų balto sekmadienio vakarą sutrikdžiau Jūsų ramybę. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 04, 20:22)
Reakcija reakcijai nelygu.  ax.gif

O kokia turėtų būti reakcija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 04, 19:21)
Supratau - pavydit, kad jos tinka anam skyreliui, o jūs ne  hihihi.gif

Gali jos mums pavydėt. lotuliukas.gif (Kad mes tinkam savo skyreliui. biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 04, 20:25)
Dar kartą nuolankiai atsiprašau, kad tokį gražų balto sekmadienio vakarą sutrikdžiau Jūsų ramybę.  verysad.gif

Matote aš tik kaip tipiška nesupratinga daugiavaikė niekaip nesiorientuoju ko jums "Bendraminčiai" netinka mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 04, 19:21)
Niekas, čia viskas automatizuota  irnesakyk.gif  hihihi.gif

Tai suprast, kad rašymas į šitą temelę yra tik laiko gaišimas? blink.gif Tik pasišnekučiavimas su moterėlėmis neturint ką veikti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiglė @ 2009 01 04, 19:33)
Matote aš tik kaip tipiška nesupratinga daugiavaikė niekaip nesiorientuoju ko jums "Bendraminčiai" netinka  mastau.gif

Kad dar neatsakėte į klausimą, kodėl daugiavaikėms „Bendraminčiai“ netinka. smile.gif
Atsakyti