Įkraunama...
Įkraunama...

Naujų skyrelių pasiūlymai

QUOTE(Simense @ 2009 01 06, 08:34)
Turbūt ,,neperskaitėt'' kabučių?  mirksiukas.gif Už tai Jums ir iškilo problemų.  cool.gif

Kokie visi su problemom g.gif
Ačiū, man neiškilo, šiaip įdomu pasidarė skirstymas 4u.gif O kabutės tiesą sakant nieko nereiškia, jei kalbėsim apie tai, ką žmogus nori pasakyt...
Sėkmės kovojant už vienturčius drinks_cheers.gif
Kadangi nekovoju, tai kaip ir nebėr man čia ko spamint g.gif
Atsakyti
Aš suprantu, kad daugiavaikiai yra siektina šeima. Bet ar ir tie, kurie vaiką augina vieniši? g.gif Juk jie irgi ypatingi (išskirti) tame skyrelyje?
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 06, 08:38)
Aš suprantu, kad daugiavaikiai yra siektina šeima. Bet ar ir tie, kurie vaiką augina vieniši?  g.gif Juk jie irgi ypatingi (išskirti) tame skyrelyje?

Jie yra ypatingi ir išskirti, nes jiems nepasisekė , todėl dažnai reikia daugiau visokeriopos pagalbos ir palaikymo, nei "normalioms" šeimoms.
Nesusilaikiau ax.gif
Negi tie du subforumai jums trukdo?
Toks jausmas, kad bandot ne kovot už tai, kad atsirastų vietos jūsų norimam subforumui, bet eilinį kartą bandot nustatyt moralės normas ir "nurodinėjat", kam leistina ir kam neleistina būt supermamoj...
Labai viliuosi, kad klystu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 06, 08:38)
Aš suprantu, kad daugiavaikiai yra siektina šeima. Bet ar ir tie, kurie vaiką augina vieniši?  g.gif Juk jie irgi ypatingi (išskirti) tame skyrelyje?

Jūs manote kad subforume "Motinystė ir tėvystė" atskirais skyrėliais išskirti tik siektini dalykai? huh.gif

QUOTE(stripulis @ 2009 01 06, 08:56)
Negi tie du subforumai jums trukdo?
Toks jausmas, kad bandot ne kovot už tai, kad atsirastų vietos jūsų norimam subforumui, bet eilinį kartą bandot nustatyt moralės normas ir "nurodinėjat", kam leistina ir kam neleistina būt supermamoj...
Labai viliuosi, kad klystu  wub.gif

drinks_cheers.gif
Na va ne tik man vienai taip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2009 01 06, 08:59)
Na va ne tik man vienai taip atrodo  ax.gif

Vadinasi, Jūs visiškai teisi. Nes teisumas priklauso nuo žmonių skaitlingumo, ar ne. cool.gif
Atsakyti
Merginos, šita tema yra Naujų skyrelių pasiūlymai visa kita laikoma spamu mirksiukas.gif nediskutuokit 4u.gif
O kas liečia vieturčių temas, jei būtų noro tai būtų sukurtos temos bendraminčiuose. Gi ir pati turėjau 1 vaikelį, o bendraminčiuose irgi atsirado mamų kurios augina po 1 vaikelį, reikia tiesiog paieškoti, o jei ir atidaryta najai tema, jos niekas neištrins mirksiukas.gif galit ir bendraamžiuose sukurti temą mirksiukas.gif Kiek skaičiau niekur neradau įtikinamo paaiškinimo kad bendraminčiuose negali būti tokios temos. Tiesiog manau reikia nustumti į šalį išdidumą, atidaryti ten temą ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 01 06, 13:55)

Turbūt neatidžiai skaitėte pasiūlymo dėl vienturčių aptarimą. g.gif Nes į visus Jūsų komentarus bendrame pokalbyje jau buvo atsakyta (kas kur tinka, galima, leidžiama ar ne). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 06, 19:09)
Turbūt neatidžiai skaitėte pasiūlymo dėl vienturčių aptarimą.  g.gif

Turbūt dėl kažkokių problemų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 06, 20:09)
Turbūt neatidžiai skaitėte pasiūlymo dėl vienturčių aptarimą.  g.gif Nes į visus Jūsų komentarus bendrame pokalbyje jau buvo atsakyta (kas kur tinka, galima, leidžiama ar ne).  4u.gif

O gal kaip tik paskaitė atidžiai susidarė savo nuomonę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2009 01 07, 08:43)
O gal kaip tik paskaitė atidžiai  susidarė savo nuomonę?  rolleyes.gif

Tai kad ta nuomonė buvo jau prieš tai išreikšta, ir argumentuota, kodėl netinka. Kas dar čia naujo ,,savo''? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 07, 21:43)
Kas dar čia naujo ,,savo''?  g.gif

Jus stebina kad žmonės turi savo nuomonę? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2009 01 08, 10:52)
Jus stebina kad žmonės turi savo nuomonę?  huh.gif

Mane domino, kas naujo buvo paklausta, be to, į ką jau buvo atsakyta. O atsakyta buvo į visus iš naujo pakartotus klausimus. Aš turėčiau dar kartą atsakymus pakartoti? Manau, nebūtina. g.gif
Atsakyti