Įkraunama...
Įkraunama...

Naujų skyrelių pasiūlymai

QUOTE(K_margo @ 2009 06 23, 23:09)
Lauksiu naujo subforumo  smile.gif

aha jau special for you biggrin.gif
Atsakyti
naujos temos kurti nenoriu, bet pasiūlymą turiu ax.gif

kalba bus apie "favorites"
kai atsidarai "favorites" ten matai temos pavadinima, kas ja sukure ir kas parašė paskutinę žinutę ir gali pašalinti temą.
aš siūlau dar vieną (arba keičiant pvz paskutinio nario komentaro nuorodą/arba sukūrėjo) kad būtų nuoroda į skyrelį kur ta tema yra, nes man dažnai norisi tiesiog peržvelgti kitas temas iš skyrelio, bet tada turiu eiti į tą temą ir tada ieškoti- spausti į bendrą skyrelį...
manau būtų super duper jei būtų galima tiesiai iš FAVORITES patekti ne į temą kurią stebi, bet į tą skyrelį kur yra ta tem, ir peržvelgti kitas temas 4u.gif

ačiū už dėmesį biggrin.gif
Atsakyti
Žm♥nytė - bigsmile.gif labai geras pasiulymas, visiskai pritariu ir as thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes Mamytes,
o as noreciau paklausti kodel med. konsultaciju skyriuje tiek mazai atsakanciu i musu klausimus liko? beveik visos temos tik skaitymui, kai kurios pora ir daugiau metu neveikia verysad.gif . juk toje informacijoje kas skaitymui yra, nevisada randi atsakima i savo klausima ax.gif
pas mane pvz atsirastu ne vienas ir odontologui ir neurologui. juk kartais pakanka, kad konsultantas tik nukreipu i reikiama krypti rolleyes.gif
o gal taip tik man atrodo, o kitems neaktualus tas mediku skyrius?...
Geros dienos visoms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(verutekl @ 2009 10 20, 08:45)
pas mane pvz atsirastu ne vienas ir odontologui

Skyrelis Klausimas odontologei veikia.

Atsakyti
Aciu Borzika,
bet as ne apie tai, kad galima skaityti ir mes pacios keiciames nuomonemis, a apie tai, kad parasyta: konsultacijos neteikiamos. Vadinasi profesionalai neatsakis, as bent taip suprantu. Ir beveik visi skyreliai yra tik skaitymui, nes neveikie (sustabdytos, neveikia ar neteikiamos), kai kurie ne vienerius metus. Labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(verutekl @ 2009 10 20, 15:02)
apie tai, kad parasyta: konsultacijos neteikiamos.
Vadinasi profesionalai neatsakis

Na, parašyta taip, bet, žinokit, bent jau pastaruoju metu tame skyrely galima sulaukti ir profesionalo (Kalpana) atsakymų wink.gif
Atsakyti
oi kaip gerai, kad tokiu zmoniu atsiranda thumbup.gif .
ir kurie pataria ir kurie pakonsultuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Skyrelyje "Klausimas odontologei" kartais pasireiškia ir kiti profesionalai: rasike1982 ir UnknownUser.
Konsultuoti internetu sudėtinga. Parašome savo nuomonę remdamiesi tuo, ką rašo klausiantysis. Daugeliu atvejų reikalinga gydytojo konsultacija, nes reikia matyti vaizdą burnoje, neretai reikia atlikti papildomus tyrimus. Mes negalime parašyti konkrečiai ką kiekvienu individualiu atveju reikia daryti. Galime tik patarti, paaiškinti kodėl tam tikros procedūros, gydymo metodai taikomi, ką jie duoda. Galime papasakoti kokie gydymo variantai yra galimi tam tikrais atvejais. Visa ši informacija daugiau pažintinė. Gydymo planą turi sudaryti apžiūrėjęs gydytojas, o paskutinį žodį taria pacientas ar jam tai priimtina ar ne. smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif gal kas noretu padiskutuoti tema-kiek kainuoja mazylio islaikymas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mari73 @ 2009 11 05, 11:31)
gal kas noretu padiskutuoti tema-kiek kainuoja mazylio islaikymas?

Jei sukursit atitinkamam subforume/skyrelyje naują temą, tai turbūt atsiras norinčių ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

man šiandien kilo mintis, gal prie gydytojai pataria skilties būtų įdomu gydytojo - oftolmologo (okulisto) konslutacija? galėčiau suorganizuoti smile.gif
Atsakyti