Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė (10 dalis )

QUOTE(envie @ 2007 04 04, 14:10)
žinok man lygiai taip pat buvo išsirinkau pačią pirmą matuotą suknutę, nes tuo  metu lyg ir atrodė, kad ji labiausiai tinka, nunešiau užstatą, o vakar netyčiom užsukau į vieną saloną pasimatavau ir ... viena jų man taip tiko ir patiko... tikrai labiau nei anoji, tai aš dabar iš viso nebežinau ką daryt  g.gif  schmoll.gif

niu as jau buvau nulekus i ta salona ir pasimatavau dar kokias 5 sukneles... ir tikrai radau grazesniu....
o jau viena tokia grazute... taip uzsimaniau jos, tik va gaila kad kaina kosmine doh.gif
niu bet gal ikalbesiu savo brangiausiaji.....
oi kaip noriu tos suknutes, net nakti apie ja sapnavau smile.gif
Atsakyti
na ka, buvau vakar Elesnoj - nieko gero, is desimt ant manes uzdetu sukneliu tiko tik 1. Jie isvis nelabai turi zuvytes formos, trapecijos formos laaaaaaaaaaaaabai mane storino, visokie tortukai pacioj gadino visa vaizda, virsus ties krutine visas tiesus, kainos irgi kosmines biggrin.gif
Patiko dvi sukneles, viena bus 1 karta deveta 2800, kita nauja 3500. doh.gif
bet cia geriausios is to kas yra. oyra vidutiniskos, zmoniu daug, bet moteriskes visai fainos, tik aprenginejo mane betkuo biggrin.gif
Atsakyti
Cia dauguma tikriausiai zinot pronovias sukneles kokios fainos... Atsidariau neseniai www.pronovias.com Tai ten yra 2008 metu kolekcija jau.... Kokios visos dieviskos.. Negaliu...
Tai man idomu, kur lietuvoj yra salonu kur galima uzsakyt ar jau vietoj ju ten turi...
Ir dar girdejau, kad uzsakant reikia butinai pirkti, nuomot neduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2007 04 05, 09:09)
Cia dauguma tikriausiai zinot pronovias sukneles kokios fainos... Atsidariau neseniai www.pronovias.com Tai ten yra 2008 metu kolekcija jau.... Kokios visos dieviskos.. Negaliu...
Tai man idomu, kur lietuvoj yra salonu kur galima uzsakyt ar  jau vietoj ju ten turi...
Ir dar girdejau, kad uzsakant reikia butinai pirkti, nuomot neduoda  g.gif

Nuostabus pasirinkimas , mano suknute irgi is naujausios Pronovios kolekcijos wub.gif wub.gif Sukneles tikrai is salono pirkti nereikejo. As ja issinuomavau.
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 04 05, 12:51)
Nuostabus pasirinkimas , mano suknute irgi is naujausios Pronovios kolekcijos  wub.gif  wub.gif  Sukneles tikrai is salono pirkti nereikejo. As ja issinuomavau.

O kokiam salone radot 2008 pronovias kolekcijos sukneles....? bigsmile.gif
Atsakyti
Dzijanka, kaip supratau domėjaisi Elesnoj žuvytės tipo suknelėmis. Aš ten tokią vieną irgi išsirinkau, jau ir užstatą esu palikusi. Tokia paprastutė, siuvinėta, su šleifu. Bet kažkaip tokių didelių kainų nemačiau. Aš rinkaus suknelę vasario mėn., negi galėjo taip viskas pabrangti? keista...
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2007 04 04, 18:23)
O man mergaites tai is viso depresija... Rugpjuti vestuves...bet taip laiko nera,kad dar po salonus nepavazinejau  schmoll.gif    schmoll.gif O siaip kai pasiziuriu idetas sukneles internete ant tikru paneliu ir reklaminej nuotraukoj, tai visai kitaip...Jau depresija tuoj prasides... Nes kuo toliau, tuo labiau man nepatinka... Jei nepusta, tai tikrovej " per mazai atrodo" ,jei kazko daugiau, tai vel kvailai..
  Blyn, visu pirma reik paciai graziai atrodyt...  biggrin.gif  Tai ir kiekviena ruba papuost galesi... O as per pusmeti 8 kg priaugau nuo gero gyvenimo  ax.gif 
  Ech....  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

tik nereikia panikuoti, bus tu sukneliu. Be jo problemu issinuomojau suknele likus vos daugiau negu 2 menesiams iki vestuviu ir tai dar galvoju, kad per anksti, nors gal per ta laika nenutampys ax.gif
O del saves - gali buti rami, kuo arciau vestuviu data tuo lengviau figura koreguojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2007 04 05, 12:04)
Dzijanka, kaip supratau domėjaisi Elesnoj žuvytės tipo suknelėmis. Aš ten tokią vieną irgi išsirinkau, jau ir užstatą esu palikusi. Tokia paprastutė, siuvinėta, su šleifu. Bet kažkaip tokių didelių kainų nemačiau. Aš rinkaus suknelę vasario mėn., negi galėjo taip viskas pabrangti? keista...

2008 vasariui?
Mano tokia sampano spalvos, o per lemeni kaip tokia skara susegta, na ale dirzas istrizai. Parasta siuvineta. Gal tavoji?
Papildyta:
QUOTE(Tiama @ 2007 04 05, 11:55)
O kokiam salone radot 2008 pronovias kolekcijos sukneles....? bigsmile.gif

Nuajausiu kolekciju neturi ne vienas salonas, pronovias psulapyje ka tik pasirode ta kolekcija. ax.gif
Atsakyti
Aha, tas tiesa:D Jau dabar figura pradejau koreguoti biggrin.gif Mat ne vestuves antram plane.... Pirmam- nuomos punktu okupavimo metas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai kazkaip visos nuotakos tik apie 38 dydi tesneka.... nu blyn.... Pernai i toki tilpau... Bet siemet doh.gif doh.gif
Nu viskas normaliai thumbup.gif Pries zygi pas sukneles kokio drinks_cheers.gif (vyniuko) su draugike po taure ir pirmyn blush2.gif blink.gif
Bet gal geriau su mama eit... net nezinau.. Nu bet ji pavargs greit g.gif
Atsakyti

labai grazi tavo suknele thumbup.gif wub.gif as ieskau sukneles ilgomis graziomis rankovemis wub.gif bet ju mazai kur yra schmoll.gif
labai patinka sios wub.gif

as labai grazia suknyte maciau su rankovem, tik kad ji buvo auksines spalvos (o virsus auksas su kreminiu). Kaip pamate, kad susidomejau, sake, gali tokia ir balta uzsakyti. Tik kad mano MB rankoves liepos men. atrodo be rysio, labai prase, kad buciau kokioj atviresnej suknelej (nes as dar kataloge issirinkau toki modleiuka, kur virsus nerinuotas ir trumputes rankovytes (vos pecius dengia), na ir iki kaklo visa suknele uzdara, tokio japonisko stiliuau, neapkrauta detalem. Tai kai prasitariau, paskui ir pasigailejau. Sake, kad tada zenytis reikia pavasari, kad su tokia sukne isbuti. Niu, nezinau, pirmiausia supikau, paskui jam pritariau, gal tikrai kartoka bus.
Vienu zodziu, idomiu suknyciu tikrai yra, neabejok, rasi.
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2007 04 05, 09:09)
Tai man idomu, kur lietuvoj yra salonu kur galima uzsakyt ar  jau vietoj ju ten turi...
Ir dar girdejau, kad uzsakant reikia butinai pirkti, nuomot neduoda  g.gif

Pronovias atstovauja Madona Vilniuje. Uzsakant is katalogo teks pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2007 04 05, 13:17)
Aha, tas tiesa:D Jau dabar figura pradejau koreguoti biggrin.gif Mat ne vestuves antram plane.... Pirmam- nuomos punktu okupavimo metas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai kazkaip visos nuotakos tik apie 38 dydi tesneka.... nu blyn.... Pernai i toki tilpau... Bet siemet  doh.gif  doh.gif 
  Nu viskas normaliai  thumbup.gif  Pries zygi pas sukneles kokio  drinks_cheers.gif  (vyniuko) su draugike po taure ir pirmyn  blush2.gif  blink.gif   
  Bet gal geriau su mama eit... net nezinau.. Nu bet ji pavargs greit  g.gif

biski nesupratau, tu ka, pastorejai?
Kai as matavausi, tai man kaip tik visos suknytes buvo didokos, as tada dar klausiau, o ant smulkiu ka nors yra. Tai sake, kad smulkiu nuotaku mazoka. Jei labai noresi, tilpsi. Mano mama telpa ir i 2 dydziais mazesnius rubus (jei jai labai patinka. ir kas keista, visai neatroso, kad cia jai mazoka ar negerai guli). Cia as ne apie vestuvines sukneles.
Atsakyti