Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė (10 dalis )

QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 02, 15:57)
atstovauja elesna 4u.gif
user posted image
user posted image
wub.gif

Jau sitos kokios grazios wub.gif wub.gif wub.gif Pasaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 04 02, 19:17)
merginos as cia tike visokiu groziu prisiziurejau,kad baisu darosi ,kd nesisirinksiu as tos savosios,kiek ju aug doh.gif

TIKRAI išsirinksi, nes tikrai bus viena suknelė, kurią pasimatuosi, o po to ką ir kur besimatuotum vis tiek prisiminsi tą išrinktąją...
Aš tai apie savąją kasnakt galvodavau i lova atsigulus ir galų gale grįžau į salona ir ją išsinuomavau smile.gif
Svarbiausai neskubėti ir susigyventi su suknele.... mirksiukas.gif
Atsakyti
niu o man tai nutiko taip: visa diena vaiksciojau po salonus ir rinkausi suknele... viena patiko, sekancia diena nuveziau uzstata, bet nebuvo kaip pasimatuoti dar karteli.... todel sumokejau taip ir susitariau kita diena atvaziuot dar pasiderint papuosalus....
ir tada kai apsivilkau ta suknele viskas buvo geraj, bet kai isejau is salono, pradejau galvot gal ne ta suknelele, gal yra dar kita grazesne kur nors, ir dabar lb nerimauju... nzn ka daryt... galvoju gal dar tam salone perziuret kitas sukneles gal bus grazesne, o jei ne, tai gal nurimtu man sirdele ir laukciau tos dienos, kada galesiu ja apsivilkti....
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 04 03, 10:58)
niu o man tai nutiko taip: visa diena vaiksciojau po salonus ir rinkausi suknele... viena patiko, sekancia diena nuveziau uzstata, bet nebuvo kaip pasimatuoti dar karteli.... todel sumokejau taip ir susitariau kita diena atvaziuot dar pasiderint papuosalus....
ir tada kai apsivilkau ta suknele viskas buvo geraj, bet kai isejau is salono, pradejau galvot gal ne ta suknelele, gal yra dar kita grazesne kur nors, ir dabar lb nerimauju... nzn ka daryt... galvoju gal dar tam salone perziuret kitas sukneles gal bus grazesne, o jei ne, tai gal nurimtu man sirdele ir laukciau tos dienos, kada galesiu ja apsivilkti....

As taip pat jauciausi, bet jau kazkaip aprimau, nepergyvenk 4u.gif o buvau tik viename salone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanike: 03 balandžio 2007 - 09:33
QUOTE(Garbanike @ 2007 04 03, 09:32)
As taip pat jauciausi, bet jau kazkaip aprimau, nepergyvenk  4u.gif o buvau tik viename salone  mirksiukas.gif

as tai daug perejau, bet ta kur isrinkau pirmoji, kuria pasimatavau..
labai pergyvenu del to kad ji gana tokia paprasta... gal net nelabai vestuviska;)
nors as ir norejau nelabai pustos, bet kai issirinkau tai net nzn ar grazu tokia.... verysad.gif
nezinau ka daryt,... gal vaziuot i ta salona dar pasiziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 04 03, 11:38)
as tai daug perejau, bet ta kur isrinkau pirmoji, kuria pasimatavau..
labai pergyvenu del to kad ji gana tokia paprasta... gal net nelabai vestuviska;)
nors as ir norejau nelabai pustos, bet kai issirinkau tai net nzn ar grazu tokia....  verysad.gif
nezinau ka daryt,... gal vaziuot i ta salona dar pasiziuret  g.gif

zinoma kad vaziuok ir ieskokis tos savosios wub.gif man jau niekaip neiseitu, nes ji uzsakyta ir jau kelis menesius keliauja pas mane 4u.gif
Atsakyti
Na, jeigu tau jau taip sirdele nerimauja, tai nuramink ja paziuredama dar keleta sunkeliu. smile.gif Drauge su savimi pasiimk drauge kuria pasitiki, tegu ji is salies i tave paziuri ir pasako savo nuomone. smile.gif
Atsakyti
is puslapio www.yolancris.com elesna nieko neturi ka as jums idejau.
Turi tik sias suknias:
Anusca
Eva
Farah
Fatima
Gibel.
Kainos nuo 2200 lt.
Zodziu nieko gero, isrinko vos ne prasciausias ir atsiveze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 03, 12:14)
is puslapio www.yolancris.com elesna nieko neturi ka as jums idejau.
Turi tik sias suknias:
Anusca
Eva
Farah
Fatima
Gibel.
Kainos nuo 2200 lt.
Zodziu nieko gero, isrinko vos ne prasciausias ir atsiveze doh.gif

Butu atsiveze tas puosnesnes, matyt kaina butu tokia, kad vis tiek niekas nesinuomotu

O siaip Anusca ir Eva, kurias Elesna turi, tu ir buvai idejus smile.gif

user posted image

user posted image

Vadinasi, kurios nori situ sukneliu, gali begti matuotis i Elesna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 03 balandžio 2007 - 13:16
thumbup.gif
taip tos kurios nori, o man sios kai tik ne tos kuriu noriu, Eva netinka del nuogos kojos lotuliukas.gif ,o Anusca gal visai nieko, bet palyginus su kitom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 02, 16:57)
atstovauja elesna 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
wub.gif

Kokios grazios! Kur tokiu gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniux'as @ 2007 04 03, 14:31)
Kokios grazios! Kur tokiu gauti?  4u.gif

Pirmiausia reik paskaityt kelis pasisakymus i virsu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 03, 13:40)
thumbup.gif
taip tos kurios nori, o man sios kai tik ne tos kuriu noriu, Eva netinka del nuogos kojos  lotuliukas.gif ,o Anusca gal visai nieko, bet palyginus su kitom  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

siaip man ta Anusca nepaprastai grazi ir puosni suknele, retai tokiu buna, bet as ieskociau kazko siek tiek pustesnio ax.gif Jeigu turetu Eugena arba Gemma, tai manau nuoma siektu kokius 2500-3000 Lt Kai pagalvoji, kaip tik uz nuoma siaubingai daug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 03 balandžio 2007 - 14:54