Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė (10 dalis )

As tikrai galiu rekomenduoti tokia mergina, kuri sukneles uzsakineja katalogu. Issirenki suknele pasaki savo ismatavimus sysi ir po menesio vaziuoja pas ja i Vilniu matuoti, jei netinka ar nepatinka jos neemi. As va avkar nusipirkau is jos nauja ir laaaaaaaaaaaaabai grazia suknute wub.gif ir pigiau mokejau nei nuomuojies vienam kartui ir dar ziurek nesiota... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 12, 13:29)
As tikrai galiu rekomenduoti tokia mergina, kuri sukneles uzsakineja katalogu. Issirenki suknele pasaki savo ismatavimus sysi ir po menesio vaziuoja pas ja i Vilniu matuoti, jei netinka ar nepatinka jos neemi. As va avkar nusipirkau is jos nauja ir laaaaaaaaaaaaabai grazia suknute wub.gif  ir pigiau mokejau nei nuomuojies vienam kartui ir dar ziurek nesiota... doh.gif

Tai parodyk mums suknute.... Ji gal kopijas uzsakineja, as irgi buvau susigundziusi tokiu pasiulymu.
mergaites, galit mane pasveikinti. As jau issirinkau SUKNELE wub.gif
is La sposa kolekcijos 2007 metu, DIVA kolekcija, suknele SADUR.
Ikelti neiseina verysad.gif
oj, Madonoj pasirinkimas didziulis, ypac merginoms kurios nesioja S ir M dydzius, Man buo labai sunku rasti zuvyte kad tilptu... Bet surado thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 12, 14:59)
Tai parodyk mums suknute.... Ji gal kopijas uzsakineja, as irgi buvau susigundziusi tokiu pasiulymu.
mergaites, galit mane pasveikinti. As jau issirinkau SUKNELE  wub.gif
is La sposa kolekcijos 2007 metu, DIVA kolekcija, suknele SADUR.
Ikelti neiseina  verysad.gif
oj, Madonoj pasirinkimas didziulis, ypac merginoms kurios nesioja S ir M dydzius, Man buo labai sunku rasti zuvyte kad tilptu... Bet surado  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jo labai graziii...... wub.gif wub.gif
kiek kainavo?
Atsakyti
O kur pamatete?
Atsakyti
giala kad ten nenukopinsi nei adresiuko nei ka, kainavo 1900 nenauja.
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 12, 15:37)
giala kad ten nenukopinsi nei adresiuko nei ka, kainavo 1900 nenauja.

paziurejau... grazi good.gif
Atsakyti
nuosirdziai rekomenduoju ta salona, tikrai yra is ko rinktis, tik mergaite ziauria pavargusi smile.gif pries mane matavosi 2 paneles, ir abidvi issirinko, ir as laukiau daugiau nei valanda, pati matavausi kokias 40 min.Rinkites pacios, geriausia atejus duoda jums katalogus viename yra visos turimos, kitame tas, kurias galima uzsakyti. As issirinkau, susirasiau ant popieriuko, ir pasakiau jei nieko is situ man nerasit, nieko kito nenoriu. Surado smile.gif Oj kaip dziaugiuos, o tikrovej daug graziau atrodo suknele, ypac apacia ispudinga, ir karoliukai, ir nerinukai mmmmm
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 12, 14:29)
As tikrai galiu rekomenduoti tokia mergina, kuri sukneles uzsakineja katalogu. Issirenki suknele pasaki savo ismatavimus sysi ir po menesio vaziuoja pas ja i Vilniu matuoti, jei netinka ar nepatinka jos neemi. As va avkar nusipirkau is jos nauja ir laaaaaaaaaaaaabai grazia suknute wub.gif  ir pigiau mokejau nei nuomuojies vienam kartui ir dar ziurek nesiota... doh.gif

Tai kaip galima rasti ta mergaite. g.gif Noreciau gauti kontakciukus ax.gif
Atsakyti

oj, Madonoj pasirinkimas didziulis, ypac merginoms kurios nesioja S ir M dydzius, Man buo labai sunku rasti zuvyte kad tilptu... Bet surado thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]
jo, maddonoj, kaip vienoj vietoj, tai daugiausia is visu salonu turi graziu sukneliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 12, 14:29)

tai kokia suknele tu nusipirkai, parodyk smile.gif beje, tai kokios kainos pas ja?
Atsakyti

mergaites, kaip jums sita suknele? ax.gif

http://www.maggiesot...;style=ASM3057D
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 12, 15:29)

noreciau gauti tel. nr. tos merginos. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrule @ 2007 04 12, 18:34)
mergaites, kaip jums sita suknele?  ax.gif

http://www.maggiesot...;style=ASM3057D

Vau kokia grazi suknute wub.gif
Atsakyti