Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė (10 dalis )

QUOTE(Lopez @ 2007 04 13, 21:54)
o ka jus manote apie 1531:
http://www.suknieagn...07/07p-3-1.html

parasykite, man taip idomu, nes visai neturiu ko paklaust...

siaip ne mano skonio, bet dar svarbu, kokia zmogaus figura, ne visoms viskas tinka...
Papildyta:
as zuvytes tik kelias matavausi, mastau, kad gal ne man ta forma... nesu auksta, ir klubus turiu... ax.gif
bet nuotraukose zuvytes formos suknutes super atrodo! o kuriam salone radai?
[/quote]

man Elesnoj tos dvi labiausiai patiko, anksciau cia buvau idejus nuorodas, gali pasiziuret smile.gif be to, graziu yra ir Maddonoj.
Atsakyti

man Elesnoj tos dvi labiausiai patiko, anksciau cia buvau idejus nuorodas, gali pasiziuret smile.gif be to, graziu yra ir Maddonoj.
[/quote]

jau paziurejau taviskes smile.gif nuotraukose tikrai grazios, tik kaip apsirengus ant taves? gal esi auksta?
beje, siandien buvau Elesnoj, tai net nepasimatavau nieko - visu pirma noriu paprastos ir kremines, o ten daugiausia baltos ir perkrautos gelem ir neriniais. Be to, noriu pirkti, o ne nuomotis, tai kainos man pronuptijoj labiausiai priimtinos.
gal reikes kada i Madona uzsukti
Atsakyti
[quote=Lopez,2007 04 13, 21:56]

Man šita visai paprastutė , graži, bet paprasta. ax.gif
Atsakyti
[quote=natasele,2007 04 13, 15:14]
Norėčiau parodyti savo suknelę blush2.gif

Mano suknė

Tu man paaiskink ten pas tave ar veliumas yra ar tipo skraiste? Ir kaip yra pritvirtinta? Idomu pasidare, nes itariu kad mano drauge kazka panasaus nori pasidaryti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Lopez,2007 04 13, 22:08]
[/quote]

jau paziurejau taviskes smile.gif nuotraukose tikrai grazios, tik kaip apsirengus ant taves? gal esi auksta?
beje, siandien buvau Elesnoj, tai net nepasimatavau nieko - visu pirma noriu paprastos ir kremines, o ten daugiausia baltos ir perkrautos gelem ir neriniais. Be to, noriu pirkti, o ne nuomotis, tai kainos man pronuptijoj labiausiai priimtinos.
gal reikes kada i Madona uzsukti
[/quote]

as nesu auksta, bet ant manes graziai ziurejosi tos abi sukneles ir siaip kitos zuvytes fotmos sukneles biggrin.gif viena is tu, kuria tu paziurejai ir yra Elesnoj kremines spalvos, niekuo neperkrauta, nera neriniu be jokiu blizguciu (gal ir pati pastebejai, as apie Model Novias Zenobia)... o jei nori pirkti, tai tkrai Pronuptioj maziausios kainos. Madonnoj irgi yra graziu, bet jau didesnes kainos ir ten atveza tik per 4-3 men.
Atsakyti
[quote=erikkute,2007 04 13, 23:03]
[quote=natasele,2007 04 13, 15:14]
Norėčiau parodyti savo suknelę blush2.gif

Mano suknė

Tu man paaiskink ten pas tave ar veliumas yra ar tipo skraiste? Ir kaip yra pritvirtinta? Idomu pasidare, nes itariu kad mano drauge kazka panasaus nori pasidaryti ax.gif 4u.gif
[/quote]

Šiaip bus kaip veliumas, bet galima naudoti universaliai cool.gif O tvirtins dar nežinau kaip, g.gif gal taip pat kaip ir veliumus 4u.gif Nuotraukoje tai segtukais pritvirtinome
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2007 04 13, 20:56)

parasykite, man taip idomu, nes visai neturiu ko paklaust...

O man labai grazi. Pakankamai paprasta, bet labai miela, lengva, neperkrauta, dar pridejus nuometa visai thumbup.gif Jei ant taves konkreciai graziai atrodo, tai is viso gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 04 16, 09:42)
O man labai grazi. Pakankamai paprasta, bet labai miela, lengva, neperkrauta, dar pridejus nuometa visai  thumbup.gif  Jei ant taves konkreciai graziai atrodo, tai is viso gerai smile.gif

o man neatsidaro!
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 04 16, 09:01)
o man neatsidaro!

Va sita suknele 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 04 16, 12:54)
Va sita suknele  4u.gif

user posted image

Aciu, Mylia, kad ikelei.
Atsakyti
O man dabar jau laimes pilnos kelnes. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pries pora dienu parsiveziau savaja suknyte i namus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Atsidziaugt negaliu. smile.gif Nusipirkau Maggie Sotero 2006 metu kolekcijos suknia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 04 16, 13:27)
O man dabar jau laimes pilnos kelnes.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Pries pora dienu parsiveziau savaja suknyte i namus.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Atsidziaugt negaliu.  smile.gif  Nusipirkau Maggie Sotero 2006 metu kolekcijos suknia.  4u.gif

tai parodyk kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti