Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė (10 dalis )

QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 19, 11:20)
Labai man patinka tavo mintys  mirksiukas.gif  thumbup.gif
O apie tą suknelių pasirinkimą, kad tik būtų brangiau, tai čia ne tik apie sukneles taip galima pasakyti...
Aš neturiu nieko prieš tuos, kurie GALI sau leisti daryti ištaigingas vestuves, bet juk yra ir tokių, kuriems nėra tokių galimybių, o noras pasirodyti yra didžiulis  lotuliukas.gif  Tai ir verčiasi per galvas, kad tik "krūčiau" pasirodyti prieš pažįstamus ir gimines... Ir išsileidžia iki paskutinio cento, kad tik kitiems gražu būtų... Brrr...
Aš visada sakiau, kad darysiu vestuves SAU, o ne kitiems  ax.gif
Papildyta:

Oi  bigsmile.gif , kai pamačiau, tai pagalvojau, kad maniškis ten įsitaisęs  doh.gif  už nugaros. Nu, bet ir panašumas  doh.gif , reiks jam parodyti  thumbup.gif
O, šiaip tai ir aš tokios nuotraukos noriu  wub.gif  ax.gif

as i suknele net neziurejau, mano drauge pasake, va akip galima sutaupyt vestuvems, tegu tik vyras toki kuna turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Lietuviskos sukneles
user posted image
1800lt
user posted image
2200lt
user posted image
1800lt
user posted image
1500lt
user posted image
2800lt
cia pardavimo kainos.
www.vamp.lt
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 19, 13:56)
as i suknele net neziurejau, mano drauge pasake, va akip galima sutaupyt vestuvems, tegu tik vyras toki kuna turi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image
1500lt

Kūnas maniškio tai gal nėra labai toks, bet link tokio... Bet jau iš veido, tai šakės, koks panašus doh.gif
O suknutė tai šita arčiausiai širdies būtų...
Toks klausimėlis - kaip iš to puslapio įsikelti pas save į Word'ą nuotraukas. Kaip .jpg formatu tai žinau, bet aš noriu copy-paste padaryti blush2.gif
O iš Statkevičiaus net ir .jpg negalima nieko nusigvelbti doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 19, 13:06)
Kūnas maniškio tai gal nėra labai toks, bet link tokio...  Bet jau iš veido, tai šakės, koks panašus  doh.gif
O suknutė tai šita arčiausiai širdies būtų...
Toks klausimėlis - kaip iš to puslapio įsikelti pas save į Word'ą nuotraukas. Kaip .jpg formatu tai žinau, bet aš noriu copy-paste padaryti  blush2.gif
O iš Statkevičiaus net ir .jpg negalima nieko nusigvelbti  doh.gif  schmoll.gif

tai gali ir is cia nukopint, paspauks desini klavisa ir copy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 19, 14:14)
tai gali ir is cia nukopint, paspauks desini klavisa ir copy 4u.gif

Taip aš moku, bet noriu juos susidėti į Word'ą. Ant vieno lapo kad keletas nuotraukų būtų.
O gal žinai, kaip iš Statkevičiaus puslapio nusikopinti?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 19, 13:29)
Taip aš moku, bet noriu juos susidėti į Word'ą. Ant vieno lapo kad keletas nuotraukų būtų.
O gal žinai, kaip iš Statkevičiaus puslapio nusikopinti?

daryk tiesiai paste i worda blush2.gif
o koks statkeviciua pulapis, jei ten per flash player, tai nenukopinsi
Atsakyti
Darom print screen'a -----> keliam i paint'a -----> iskerpam/padidinam tai ko reikia -----> keliam i word'a mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 19, 08:25)
bet ant sukneliu netaupykit, o vestuves uz 5000 buvo pries imanoma pries pora metu. kaip man apsake, sukneliu kaino palyginus su praeitsais metasi isaugo DVIGUBAI  doh.gif

atsiprasau, kad nei i tema, bet vis tiek isiterpsiu. Neaisku, kas darosi, bet ne tik sukneliu kainos, palyginti su praetais metais isaugo. Mes pernai uz filmuotoja mokejom 750 Lt, o siemet maciau, kad jo ikainiai 1500 Lt vienai dienai! Zodziu kainos auga zveriskai.
O del sukneliu... gal taupyti butent ant sukneles tikrai nereikia, bet nuomotis pigesne suknele jei ji tikrai ta vienintele irgi puiku, nereikia ziurint i kitas perlenkti lazdos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 04 19, 15:03)
atsiprasau, kad nei i tema, bet vis tiek isiterpsiu. Neaisku, kas darosi, bet ne tik sukneliu kainos, palyginti su praetais metais isaugo. Mes pernai uz filmuotoja mokejom 750 Lt, o siemet maciau, kad jo ikainiai 1500 Lt vienai dienai! Zodziu kainos auga zveriskai.
O del sukneliu... gal taupyti butent ant sukneles tikrai nereikia, bet nuomotis pigesne suknele jei ji tikrai ta vienintele irgi puiku, nereikia ziurint i kitas perlenkti lazdos  mirksiukas.gif

O musu filmuotojas paprase 2000 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 18, 20:54)
tai gal galetum tu Marijampoles salonu nuorodas, kad butu galima pasiziuret, kokias jie sukneles nuomoja? o gal kartais kuriam nors Marijampoles salone matei sias sukneles, zr. www.elesna.lt 12 psl.3-ia ir 5-a sukneles ? mirksiukas.gif

PAskui galėsiu pasiimt adresus ir pažiūrėt tiksliai,nes dabar žinau gatvių pavadinimus,bet tikslių adresų tai ne,pasmus mieste tiksliai ent nežinau visų firmų kurių sukneles nuomoja žinau tik papilio,magie sotero,nes kažkaip niekad nesidomėjau kokia kur firma blush2.gif
Šiaip žiūrėjau aš tą elesnos psl ir tokią ar panašią matavausi kur 2psl pirma suknutė,nuoma 1500lt
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 04 19, 15:03)
O del sukneliu... gal taupyti butent ant sukneles tikrai nereikia, bet nuomotis pigesne suknele jei ji tikrai ta vienintele irgi puiku, nereikia ziurint i kitas perlenkti lazdos  mirksiukas.gif

Aš tai jau pagavau kampą, kodėl šiemet viskas, kas susiję su vestuvėmis taip pabrango. Tai yra todėl, kad šiemet labai padidėjo besituokiančių skaičius, palyginus su praeitais metais. doh.gif Čia tokia statistika, kažkur skaičiau. O dar tie trys septynetai...
Papildyta:
QUOTE(naktine` @ 2007 04 19, 14:46)
Darom print screen'a -----> keliam i paint'a -----> iskerpam/padidinam tai ko reikia -----> keliam i word'a  mirksiukas.gif

Aš kitaip padariau. Atsidariau naujame lange, o tada jau galėjau copy-paste į Word'ą padaryti. thumbup.gif
Oi, net nereikia naujo lango atidaryti sugebėjau ir tame pačiame - reikia pažymėti su tekstu po nuotrauka ir copy-paste thumbup.gif
Man nedaro print screen g.gif
O iš Statkevičiaus kaip pasivogti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 19, 14:36)
daryk tiesiai paste i worda blush2.gif
o koks statkeviciua pulapis, jei ten per flash player, tai nenukopinsi

Aga, per flash player... unsure.gif Bet gal yra koks būdas, gal kuri žinot? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 19 balandžio 2007 - 15:14
Kaip man sake "vestuves dabar madoj" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 19, 16:12)
Kaip man sake "vestuves dabar madoj"  4u.gif

Ot gera mada thumbup.gif
Kad tik kita statistika nepasitvirtintų...
Atsakyti