QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 19, 09:25)
na del mazu vestuviu yra atskria tema, kur dalijamasi ant ko galima sutaupyt. Kadangi man svarbiausia yra jaunuju apranga ir ceremonija, ant viso kito galima buvo ir pataupyt. As manau kad mes vestuvems pasirinkom labai gera buda taupyt - atsisakem limuzinu ir autonuomos. Turesim pora nauju mersu ir nauja Audi s8- tokiso spalvos kaip mano suknia

cia draugu auto.
O sukneles uz 300 lt manau isvis neverta imti, na cia labai jau viskas parasta, bet mano manymu vestuviu apranga turi buti kuo geresne. Galima asisakyti baliaus - padarysi fursetuka, galima atsisakyti auto - naudoti savo, galima atsisakyti muzikantu - tureti garsista ar zmogu atsakinga uz muzikos paliedima neeprtraukaimuma (ale DJ), bus pigiau, bet neverta atsisakyti gero fotografo, filmuotojo, juk tai bus prisiminimas, grazi ispudinga suknele, grazus jaunikis, grazios foto, ziuresit visada ir nuotaika pakils.Ir vaikams rodysit. Cia tik mano nuomone nesupykit. As rigi neturiu pinigu, norejau iki 10000, bet neiseina, nes noras didesnis

bet ant sukneliu netaupykit, o vestuves uz 5000 buvo pries imanoma pries pora metu. kaip man apsake, sukneliu kaino palyginus su praeitsais metasi isaugo DVIGUBAI
tu tiesiog isdestei mano poziuri i vestuves:
apranga + nuotraukos+filmas=prisiminimai - tai tie dalykai, kuriems as irgi netaupau. Taip jau isejo, kad man pavyko surasti gera nauja suknele uz normalia kaina, jaunajam kostiuma superini praeita vasara nusipirkem, tik karta uzsidejes buvo ir lyg tai naujo nenorisodyba man leido nemokamai naudotis, masinas turesim savus (3 vienodi mersiukai), filmuos mano pazistamas, kuris dirba operatoriumi televizijoj, niu ir lieka maistas, gerimai, muzikantai (bus 5 muzikantai, pilnai gyva muzika ir gyvai dainavimas, niu, nezinau, kas gausis). Dar ziedai - ju dar neuzsisakem, bet sia savaite zadam. Taip ir susitaupe