Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė (10 dalis )

QUOTE(Shindila @ 2007 04 16, 17:11)
ir si grazute  wub.gif  user posted image user posted image

aš tuokiausi su šita suknele, tik raštai buvo visiškai balti ax.gif atrodė fantastiškai... žymiai efektingiau nei nuotraukoje... thumbup.gif kai ja pasimatavau ir sese, kuri buvo mano kritiškiausia patarėja ir mama, kurios nuomonė dažniausiai būna kitokia,aiktelėjo... atrodė nuostabiai... o nuotraukoje atrodo tokia paprastute, bet tie raštai apačioje ir viršuje ispudingai atrodo, prabangos ispūdį duoda, ir dar švyti nuostabiai (ten tokie kristaliukai)... ax.gif kokie geri prisiminimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 19, 09:25)
na del mazu vestuviu yra atskria tema, kur dalijamasi ant ko galima sutaupyt. Kadangi man svarbiausia yra jaunuju apranga ir ceremonija, ant viso kito galima buvo ir pataupyt. As manau kad mes vestuvems pasirinkom labai gera buda taupyt - atsisakem limuzinu ir autonuomos. Turesim pora nauju mersu ir nauja Audi s8- tokiso spalvos kaip mano suknia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cia draugu auto.
O sukneles uz 300 lt manau isvis neverta imti, na cia labai jau viskas parasta, bet mano manymu vestuviu apranga turi buti kuo geresne. Galima asisakyti baliaus - padarysi fursetuka, galima atsisakyti auto - naudoti savo, galima atsisakyti  muzikantu - tureti garsista ar zmogu atsakinga uz muzikos paliedima neeprtraukaimuma (ale DJ), bus pigiau, bet neverta atsisakyti gero fotografo, filmuotojo, juk tai bus prisiminimas, grazi ispudinga suknele, grazus jaunikis, grazios foto, ziuresit visada ir nuotaika pakils.Ir vaikams rodysit. Cia tik mano nuomone nesupykit. As rigi neturiu pinigu, norejau iki 10000, bet neiseina, nes noras didesnis smile.gif bet ant sukneliu netaupykit, o vestuves uz 5000 buvo pries imanoma pries pora metu. kaip man apsake, sukneliu kaino palyginus su praeitsais metasi isaugo DVIGUBAI  doh.gif

tu tiesiog isdestei mano poziuri i vestuves:
apranga + nuotraukos+filmas=prisiminimai - tai tie dalykai, kuriems as irgi netaupau. Taip jau isejo, kad man pavyko surasti gera nauja suknele uz normalia kaina, jaunajam kostiuma superini praeita vasara nusipirkem, tik karta uzsidejes buvo ir lyg tai naujo nenorisodyba man leido nemokamai naudotis, masinas turesim savus (3 vienodi mersiukai), filmuos mano pazistamas, kuris dirba operatoriumi televizijoj, niu ir lieka maistas, gerimai, muzikantai (bus 5 muzikantai, pilnai gyva muzika ir gyvai dainavimas, niu, nezinau, kas gausis). Dar ziedai - ju dar neuzsisakem, bet sia savaite zadam. Taip ir susitaupe
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 04 19, 15:18)
aš tuokiausi su šita suknele, tik raštai buvo visiškai balti  ax.gif  atrodė fantastiškai... žymiai efektingiau nei nuotraukoje...  thumbup.gif  kai ja pasimatavau ir sese, kuri buvo mano kritiškiausia patarėja ir mama, kurios nuomonė dažniausiai būna kitokia,aiktelėjo... atrodė nuostabiai... o nuotraukoje atrodo tokia paprastute, bet tie raštai apačioje ir viršuje ispudingai atrodo, prabangos ispūdį duoda, ir dar švyti nuostabiai (ten tokie kristaliukai)...  ax.gif  kokie geri prisiminimai  ax.gif

suoperine, man ir nuotraukoj labai grazi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 19, 16:11)

Aga, per flash player...  unsure.gif  Bet gal yra koks būdas, gal kuri žinot?  4u.gif

tai del to ir parasiau del print screen'o mirksiukas.gif
Atsakyti
HENIKA ikelk savo nuotrauka su sita suknute! ax.gif
Atsakyti
Jo, Henika, pasirodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 04 19, 16:47)
tai del to ir parasiau del print screen'o  mirksiukas.gif

Man nieko nedaro, matyt kažko nemoku... Kai noriu pažiūrėt spausdinimui, tai rodo baltą lapą...
Atsakyti
as tai manau, kad nebutinai pigesne suknele atrodys prasciau. viska daro visuma, kaip pats zmogus atrodo. as esu prie tos nuomones ,kad ne rubas zmogu puosia, o zmogus ruba. Nieks nezinos , kiek kainavo ta suknele, ar ten tikri Svarovskio kristalai, ar karoliukai. rytoj ir vaziuosiu i salonus, o kita savaite per mazesnius miestus pervaziuosiu. manau esu optimiste, bet surasiu suknele iki 1500Lt cia maxi.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 04 20, 07:07)
as tai manau, kad nebutinai pigesne suknele atrodys prasciau. viska daro visuma, kaip pats zmogus atrodo.

drinks_cheers.gif labai geras ir teisingas poziuris. Mano mociute sako, kad graziam zmogui ir snarglys tinka biggrin.gif
Atsakyti
quote=gala,2007 04 19, 18:46]
[/quote]
mielai ikelčiau, bet darbiniame kompe neturiu vestuviniu nuotraukų doh.gif
bet čia tokia kuklute atrodo, bet užsidėjus thumbup.gif labai gerais šleifas.
vis panardau po šitą temą, man labai patinka paspoksoti į gražius dalykėlius blush2.gif dar drauge tuokiasi šią vasarą, tai jos suknele štai tokia:
user posted image[
mano drauge tokia smulkute, lieknute tai atrodo lyg grafaite rolleyes.gif mes kartu jai rinkome... tai apšalau kai ją pasimatavo thumbup.gif
Atsakyti
aisku viskas priklauso nuo zmogaus, ezaite uz 1500 tikrai rasi ir nebloga.
As pavyzdiui negalejau sau rasti, nes neturejau is ko rinktis 40-42 dydzio labai reta, todel ir tenka nuomotis tokia brangesne, nors man ji wub.gif wub.gif wub.gif
labai patinka. Beje ir as neikad nenuomociau uz 3000. Na amn tai kazkoks nesuprantamas dalykas, na nebent tureciau daug pinigu ir ta suknele butu pati graziausia kokais tik maciau, bet realybe tokia, kad graziausios kazkodel pigesnes... bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=henika,2007 04 20, 08:31]
quote=gala,2007 04 19, 18:46]
[/quote]
mielai ikelčiau, bet darbiniame kompe neturiu vestuviniu nuotraukų doh.gif
bet čia tokia kuklute atrodo, bet užsidėjus thumbup.gif labai gerais šleifas.
vis panardau po šitą temą, man labai patinka paspoksoti į gražius dalykėlius blush2.gif dar drauge tuokiasi šią vasarą, tai jos suknele štai tokia:
user posted image[
mano drauge tokia smulkute, lieknute tai atrodo lyg grafaite rolleyes.gif mes kartu jai rinkome... tai apšalau kai ją pasimatavo thumbup.gif
[/quote]

grazi suknyte wub.gif thumbup.gif
Atsakyti