Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė (10 dalis )

QUOTE(ezaite @ 2007 04 20, 08:07)
as tai manau, kad nebutinai pigesne suknele atrodys prasciau. viska daro visuma, kaip pats zmogus atrodo. as esu prie tos nuomones ,kad ne rubas zmogu puosia, o zmogus ruba. Nieks nezinos , kiek kainavo ta suknele, ar ten tikri Svarovskio kristalai, ar karoliukai. rytoj ir vaziuosiu i salonus, o kita savaite per mazesnius miestus pervaziuosiu. manau esu optimiste, bet surasiu suknele iki 1500Lt cia maxi.

manau, esi ne optimiste, o realiste wink.gif, man pavyko tai padaryti, ir tau pavyks! As savaja radau pirmame salone, i kuri uzsukau, o paskui dar kruva Kauno salonu aplaksciau, kankinausi, ilgai uzstato nepalikinejau, bet pagaliau, viskas, turiu suknele. Sekmes ir istvermes.
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 04 20, 17:08)
manau, esi ne optimiste, o realiste wink.gif, man pavyko tai padaryti, ir tau pavyks! As savaja radau pirmame salone, i kuri uzsukau, o paskui dar kruva Kauno salonu aplaksciau, kankinausi, ilgai uzstato nepalikinejau, bet pagaliau, viskas, turiu suknele. Sekmes ir istvermes.

parodyk smile.gif
Atsakyti
Kaip jums tokios suknele??? Cia is tu paparastesniu serijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 04 20, 17:35)

MAN GRAZU wub.gif
Atsakyti
[quote=mieganti-saulute,2007 04 20, 17:35]

o man per daug paprasta ax.gif
Atsakyti
Noriu daugiau suknyciu ikelti, bet kad nebeina unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 04 20, 18:37)
Noriu daugiau suknyciu ikelti, bet kad nebeina unsure.gif  g.gif

pirmiausia turi parasyti 100 zinuciu
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 04 20, 18:37)
Noriu daugiau suknyciu ikelti, bet kad nebeina unsure.gif  g.gif

jai is ineteo tai adresus rasyk, o jei is savo kompo tai 100 zinuciu reik prirasyti

http://www.agabella.com/images/YD0006-KI4054-$52.85.jpg
Atsakyti
noriu paklausti ka manote apie sukneliu siuvima. ar gaunasi bent jau panasios i kurias issirinkai. siandien pabuvau viename salone ir pasiule pasiuti bet kokia suknele is naujos kolekcijos uz 1400Lt. o jei noreciau sukneles su maziau siuvinejimu, is pigesnes medziagos tai tik uz 1000Lt. siaip visai faina jei gauciau ruba, kuris idealiai pasiutas pagal mano figura. nes nei vienos sukneles nera mano durnai suslikes figurai. visos suknes yra man ryskiai per dideles. tik labai bijau, kad gali negraziai pasiuti.gal kas siunasi
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 04 20, 18:41)
noriu  paklausti ka manote apie sukneliu siuvima. ar gaunasi bent jau panasios i kurias issirinkai. siandien pabuvau viename salone ir pasiule pasiuti bet kokia suknele is naujos kolekcijos uz 1400Lt. o jei noreciau sukneles su maziau siuvinejimu, is pigesnes medziagos tai tik uz 1000Lt. siaip visai faina jei gauciau ruba, kuris idealiai pasiutas pagal mano figura. nes nei vienos sukneles nera mano durnai suslikes figurai. visos suknes yra man ryskiai per dideles. tik labai bijau, kad gali negraziai pasiuti.gal kas siunasi

As siunuosi, tiksliau jau pasiuta. Siuvausi vienos internete nusiziuretos sukneles kopija. Nesigailiu nei kiek, gerai pasiuvo, gavosi labai panasi i originala blush2.gif Esu jau pasakojusi kazkurioj temoj, apie Siuvejas gal
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 04 20, 17:35)

man irgi per daug paprasta g.gif nesijausciau jaunoji su ja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 04 20, 19:41)
noriu  paklausti ka manote apie sukneliu siuvima. ar gaunasi bent jau panasios i kurias issirinkai. siandien pabuvau viename salone ir pasiule pasiuti bet kokia suknele is naujos kolekcijos uz 1400Lt. o jei noreciau sukneles su maziau siuvinejimu, is pigesnes medziagos tai tik uz 1000Lt. siaip visai faina jei gauciau ruba, kuris idealiai pasiutas pagal mano figura. nes nei vienos sukneles nera mano durnai suslikes figurai. visos suknes yra man ryskiai per dideles. tik labai bijau, kad gali negraziai pasiuti.gal kas siunasi

Paprašyk tame salone, kad parodytų jų siūtas sukneles ir įvertinsi kokybę pati rolleyes.gif Šiaip nemažai nuotakų siuvasi, ypač jei nestandartinė figūra. Sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti