Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė (10 dalis )

QUOTE(Ekzotika @ 2007 04 24, 12:17)
Sveikos merginos!
Jungiuosi ir as prie  jusu.Dar nemoku naudotis,neperpratau kaip cia rasyti,bet manau gausis.Nors  mano vestuves tik rugseji,bet as jau kelios savaites dairausi sukneles.
Papildyta:
clap_1.gif Valio,radau kaip ikoneles deti

sveika junkis i musu buri, jei planuoji teketi siais metais tai uzeik i 2007 m. planuotojas cia ir plepek su mumis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 24, 10:43)
Antroji yra madonnoj.

Ir pirmoji yra Madonnoj.Labai grazi.tik as nematavau.dar neapsisprendziau kokios noriu.Tik aplankiau keleta salonu,siandien eisiu su mama matuotis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekzotika @ 2007 04 24, 12:23)
Ir pirmoji yra Madonnoj.Labai grazi.tik as nematavau.dar neapsisprendziau kokios noriu.Tik aplankiau keleta salonu,siandien eisiu su mama matuotis bigsmile.gif

nuvaryk i Madonna pasimatuok ir zinosi kuri "tikrai tavo" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 24, 12:23)
sveika junkis i musu buri, jei planuoji teketi siais metais tai uzeik i 2007 m. planuotojas cia ir plepek su mumis mirksiukas.gif

Aciu.Butinai uzsuksiu.Dabar begsiu,vakare galesiu ka nors papasakoti. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 24, 12:24)
nuvaryk i Madonna pasimatuok ir zinosi kuri "tikrai tavo" mirksiukas.gif

baisu pradeti matuotis,o jei man niekas netiks.
Atsakyti
QUOTE(Ekzotika @ 2007 04 24, 12:28)
Aciu.Butinai uzsuksiu.Dabar begsiu,vakare galesiu ka nors papasakoti. thumbup.gif
Papildyta:

uzsuk mirksiukas.gif
Atsakyti

[/quote]

nebijok! Tikrai ka nors tinkamo rasi wink.gif
man tai kaip tik kitokia problema buvo, kad viskas tinka, lyg ir graziai, bet nejauciu, kad cia "mano suknel". Ne, meluoju, zuvytes is kart atkrito, jos man patinka, bet labai netinka.
O kas tau patinka?
Atsakyti
[quote=Kitten,2007 04 24, 13:00]
[/quote]
nebijok! Tikrai ka nors tinkamo rasi wink.gif
man tai kaip tik kitokia problema buvo, kad viskas tinka, lyg ir graziai, bet nejauciu, kad cia "mano suknel". Ne, meluoju, zuvytes is kart atkrito, jos man patinka, bet labai netinka.
O kas tau patinka?
[/quote]

as zuvyte pasirinkau mirksiukas.gif
Atsakyti

[/quote]

sveikinu ir pavydziu 4u.gif . As jos irgi noreciau, jei tik man tiktu.
Atsakyti
[quote=Kitten,2007 04 24, 13:10]
[/quote]
sveikinu ir pavydziu 4u.gif . As jos irgi noreciau, jei tik man tiktu.
[/quote]

o kokia tu issirinkai?
Atsakyti
o kokia tu issirinkai?
[/quote]

mano tokia bus A formos, nepusta, su nediduku sfeifu
tiesa, man labai viena pusta patiko, bet ja nauja ir nupirko, as tik spejau pasimatuoti wink.gif (cia kazkas is forumieciu anksciau rode jos nuotrauka, gal ta kuri ir nupirko?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitten: 24 balandžio 2007 - 12:19
Sveikos mergaites ax.gif
as issirinkusi jau suknele, ji is pronovios. Tik nenoriu as deti jos i si puslapi blush2.gif Bet jus galite paziureti www.pronovias.com Book de selecion 2007, kolekcija Why not . Tarp ju ir yra manoji, ten tiek graziu suknuciu, kad net sunku issirinkti.
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 04 24, 13:40)
Sveikos mergaites ax.gif
as issirinkusi jau suknele, ji is pronovios. Tik nenoriu as deti jos i si puslapi  blush2.gif Bet jus galite paziureti www.pronovias.com Book de selecion 2007, kolekcija Why not . Tarp ju ir yra manoji, ten tiek graziu suknuciu, kad net sunku issirinkti.

tai kuri is tu sukneliu konkreciau? mirksiukas.gif
Atsakyti