www.splasposa.com book de selecion diva kolekcija 3 suknele sadur.
yra ir collection 2007 ir catalogue 2007, kur mergina guli, SADUR
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 24, 16:14)
Dzijanka, o kada tavo vestuves? As t.p uzsirasiau sia suknele madonoj. Sake jog devesiu ja 2 karta

QUOTE(VEJUNE @ 2007 04 24, 15:50)
Dzijanka, o kada tavo vestuves? As t.p uzsirasiau sia suknele madonoj. Sake jog devesiu ja 2 karta 

oho kaip idomu, islindo yla is maiso.Mano vestuves rugsejo 15 d. Kada tavo? uz kiek issinuomavai? jei as busiu trecia, tada prasysiu nuolaidos.
QUOTE(VEJUNE @ 2007 04 24, 16:50)

va taip ir islenda ilos is maiso

Kažin ar ką padės tas ylos išlindimas,man tai salono savininkė pareiškė,kad net jei 10kartų mano suknelė bus vilkimas kaina bus tokia kokia susitarėm,nes jos labai gražiai tas suknelees sutvarko ir aš net nematysiu
Jau susinervinau tai žiauriai.Bet čia dar ne viskas-pasirodo tos suknelės yra dvi

QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 24, 16:14)
Grazi sita tavo suknyte

QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 24, 16:58)
oho kaip idomu, islindo yla is maiso.Mano vestuves rugsejo 15 d. Kada tavo? uz kiek issinuomavai? jei as busiu trecia, tada prasysiu nuolaidos.
Mano liepos 28d. uz 1900lt. Man kazkodel jau anksciau kylo itarimas kad busiu ne antroji.
kaip tai nesvarbu, labai svarbu, tu dar busi antroji, o as jau ne, ir svarbiausia kad sutartyje tai nuorodyta.As pasiskambinsiu ir pasakysiu kad padarytu nuolaida, ir zinot, tokias neriniuotas sutvarko sunkiai, todel keikvienas kartas ja gadina. Kodel 1 kartas kainuoja 2500 , antras 1900 o trecias tiek pat????
as irgi susinervinau ziauriai.reikes paskambinti, apsimesiu kita nuotaka.paklausinesiu.
Papildyta:
cia kurima salone tau taipo sake?
as irgi susinervinau ziauriai.reikes paskambinti, apsimesiu kita nuotaka.paklausinesiu.
Papildyta:
QUOTE(AgNyTTė @ 2007 04 24, 17:44)
Kažin ar ką padės tas ylos išlindimas,man tai salono savininkė pareiškė,kad net jei 10kartų mano suknelė bus vilkimas kaina bus tokia kokia susitarėm,nes jos labai gražiai tas suknelees sutvarko ir aš net nematysiu
Jau susinervinau tai žiauriai.Bet čia dar ne viskas-pasirodo tos suknelės yra dvi 

cia kurima salone tau taipo sake?
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 23, 21:04)
pritariu

QUOTE(ezaite @ 2007 04 24, 16:30)
Noreciau paklausti gal kuri is mergaiciu zino kokios mazdaug kainos PRONOVIAS sukneliu LORNA, INDIA arba OBELIX. kazkaip sunku man prisiruosti nueiti i tuos salonus. tiksliau bijau, kad rasiu sau patinkancia ir neipirksiu, o cia pasakytumet ir nusileisciau ant zemes. as pasimetime siutis ar nuomotis.
Obelix 1900 devint antra karta
matavausi ja

QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 24, 15:58)
Va taip ir buna, kaip kokias kvailes mausto jaunausias. Zino kad sukneles populiarios si sezona ir kelia kainas. turbut kiekviena savaitgali nuomos , o mulkins kad mes antros.