Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės!

user posted image skiautiniu technika,tik man sitos medziageles nelabai wink.gif
Atsakyti
Jumi, pasidairyk, gal ka rasi??? Visai nieko idejos, jau man jau kirba ... tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 10 kovo 2005 - 21:57
Merginos, o kur Jūs perkate rankenas rankinėms (aš iki šiol siūdavausi iš odos arba nerdavau vąšeliu, bet dabar, prisižiūrėjusi čia visokiausių grožybių, nutariau nusinarpulinti ką nors naujo)?
Atsakyti
QUOTE(Kirmele @ 2005 03 11, 11:53)
Merginos, o kur Jūs perkate rankenas rankinėms (aš iki šiol siūdavausi iš odos arba nerdavau vąšeliu, bet dabar, prisižiūrėjusi čia visokiausių grožybių, nutariau nusinarpulinti ką nors naujo)?

perziurek visa tema, buvo sarasiukas parduotuviu, prekiaujanciu rankenomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 03 11, 13:57)
perziurek visa tema,  buvo sarasiukas parduotuviu, prekiaujanciu rankenomis  mirksiukas.gif

Dėkui, radau, prieš tai žiūrėdama, matyt, būsiu pražiūrėjusi.
Atsakyti
sakes sakes saaaaaakes kokia grazi man ta pati paskutine!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
kaip noreciau.... kaip tokia pasigamint? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2005 03 11, 15:30)
sakes sakes saaaaaakes kokia grazi man ta pati paskutine!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif
kaip noreciau.... kaip tokia pasigamint? doh.gif  biggrin.gif

numegzti virbalais ish 100% vilnos ir suvelti mirksiukas.gif
paklausk tokom, gal net instrukcijos yra. Kazkur ja maciau, tik nepamenu ar buvo instrukcijos ar ne doh.gif
Atsakyti
nu ka, pagalvojau gal ir as savo vieninteli darbeli idesiu, mezgiau pries kokius 4 metus ax.gif , ji tokia nedidute, tinka vakarui ax.gif , tik daug nepeikit blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Uau.. Vilmuke, beveik kaip is pirmo sitos temos puslapiu, kur kazkuri buvo retro stiliaus idejus.... fainiai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 03 11, 12:57)
perziurek visa tema,  buvo sarasiukas parduotuviu, prekiaujanciu rankenomis  mirksiukas.gif

Jau beveik visas jas aplankiau, bet nei vienoj neradau nei vienos rankenos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievukas @ 2005 03 12, 18:45)
Jau beveik visas jas aplankiau, bet nei vienoj neradau nei vienos rankenos g.gif

Rankenomis rankinems prekiauja:
VILNIUJE: "Audiniai", Vilniaus g. 7; "Sagu pasaulis", Jasinskio g. 7/7; galanterija "RIMI" prekybos centras, Vyduno g. 7; galanterija "EKO" prekybos centras, Tuskulenu g. 66; prekybos pasazas, II a., rankdarbiu skyrius, Vokieciu g. 16; siuvimo reikmenys, Pylimo g. 47/2.
KAUNE: "Audiniai" Laisves al. 114
KLAIPEDOJE: rankdarbiu priemones, Debreceno 61
SIAULIUOSE: "Siulai, sagos" Vilniaus g. 204; rankdarbiu priemones Dvaro 76;
ALYTUJE: "Rojana", Naujosios 14-16; prekybos centras JOtvingis, II a. Naujosios 5

KAINA 20-39lt

Atsakyti
QUOTE(Pievukas @ 2005 03 12, 18:45)

"Sagu pasaulis", Jasinskio g. 7/7 tikrai yra, pati maciau, be to motereles labai draugishkai nusiteikusios uzsakyti jei reikia... tongue.gif

une, pabandysiu paieshkoti aprashyma apie ta fantastishkaja mirksiukas.gif
Atsakyti