Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės!

pirma megztukas, o po to rankine mirksiukas.gif planuose, taip sakant ax.gif as tik galvoju, ar patogu vasara su vilnone? rankos neprakaituos? g.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva-Pieva: 20 vasario 2005 - 22:23
as irgi kuriam laikui atidejau 'projekta' blush2.gif persikraustau i kita shali ...tai jau siulus supakavau i dezhe biggrin.gif
Atsakyti
Vadinasi teks pirmai pradeti ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 02 20, 22:23)
as tik galvoju, ar patogu vasara su vilnone? rankos neprakaituos?  g.gif  tongue.gif

Vat aš irgi galvoju, kad vasarą turėtų būti nekas, pvz., nešiojant rankinę ant peties... Turėtų graužti ir "kąsti"... Na, šiaip aš esu jautruolė, labai reaguoju į vilnos "kandimus", tai todėl taip sakau... blush2.gif Bet, pvz., rudenį, pavasarį... thumbup.gif
Atsakyti
Keletas rankiniu.
user posted image o cia vaikiukam:) user posted image

Aprasymo deja nera sad.gif
Atsakyti
Narsiau cia po visokiu zinomu firmu puslapius ir stai ka radau ,,United colors fo Benetton". Nusiziureti ideja, ar bent jau tixlia kopija manau bus nesunku. Tuo labiau kai yra pirkti rankenu. thumbup.gif
user posted image user posted image user posted image

bet labiausiai man patinka sitos:) spalvu deriniai wub.gif
user posted image

Atsakyti
Pem, tos apatinės rankinės tikrai stiliovos. Na benetonas visad pasižymi gerais ryškių spalvų deriniais. Vis svaigstu apie kokią veltą tašytę iš vilnos. Gal kokį spalvų derinį reiks "nusikopijuot" iš šitų...
Atsakyti
Sveikos,

Megztinius megzti atsibodo dry.gif tai pradejau generuoti idejas del rankiniu darymo.
Vat iskilo toks klausimelis. Nerti rankine tai dar dar gali ,,valdyti" rankines stangruma, t.y. nerti kieciau, kad ta rankine nebutu tokia kaip maisas. Taciau man priimtinesnis mezgimas virbalais, tik va klausimas kaip padaryti, kad ta rankine butu kiek imanoma konkrecios formos. Na vasarinei rankinei, kuri tinka einant i papludymi gal ir tinka bet kokia forma.
Vat man idomu ar kuri nors bandet kartu su siulu imezgineti zilka, ar koki kieta kita siula ar ka nors panasaus, kad tas numegztas tvarinys igytu tam tikra forma.

As pvz zinau, kad yra tokie siulai- gumeles, imezgami i megztiniu rankogalius ir apacia, kad neisitampytu.
Gal siame isradimu amziuje ir rankiniu mezgimo srityje yra kas nors panasaus padaryta:)

Kas zinot pasidalinkit patirtimi gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Pem @ 2005 03 09, 11:37)
Sveikos,

Megztinius megzti atsibodo dry.gif tai pradejau generuoti idejas del rankiniu darymo.
Vat iskilo toks klausimelis. Nerti rankine tai dar dar gali ,,valdyti" rankines stangruma, t.y. nerti kieciau, kad ta rankine nebutu tokia kaip maisas. Taciau man priimtinesnis mezgimas virbalais, tik va klausimas kaip padaryti, kad ta rankine butu kiek imanoma konkrecios formos. Na vasarinei rankinei, kuri tinka einant i papludymi gal ir tinka bet kokia forma.
Vat man idomu ar kuri nors bandet kartu su siulu imezgineti zilka, ar koki kieta kita siula ar ka nors panasaus, kad tas numegztas tvarinys igytu tam tikra forma.

As pvz zinau, kad yra tokie siulai- gumeles, imezgami i megztiniu rankogalius ir apacia, kad neisitampytu.
Gal siame isradimu amziuje ir rankiniu mezgimo srityje yra kas nors panasaus padaryta:)

Kas zinot pasidalinkit patirtimi gossip.gif

nu cia su zilka tai labai nebloga ideja. as kai pirkau siulus turguj kioske kazkokiam, tai iskojau blizganciu sidabriniu ir buvau jau issirinkus tokius plonus, bet pardaveja sake nepirkti, nes sumezgus jie labai kietina mezgini. kai paziurejau tai ten tokia plona vielute, tai turetu gal laikyti rankines forma... mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzkretet jus mane su tom veltom rankinem tongue.gif O ir proga tokia pasisiuti pasitaike - mama sugadino tecio vilnoni rastuota megztini biggrin.gif jau taip grazei jis susivele ir susitrauke,kad tik imk ir siuk is jo rankine wink.gif biggrin.gif Sakau,gal reikia pabadyti tongue.gif Tik prasau patarimo-kaip ta vilna su dzinsu ar derinsis ?Megztukas buvo baltas su melynu rastu...Ir koki modeliuka patartumet rinktis. Iskarpa pasidarysiu bet va ideju truksta sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 03 10, 00:00)
Uzkretet jus mane su tom veltom rankinem tongue.gif O ir proga tokia pasisiuti pasitaike - mama sugadino tecio vilnoni rastuota megztini biggrin.gif jau taip grazei jis susivele ir susitrauke,kad tik imk ir siuk is jo rankine wink.gif biggrin.gif Sakau,gal reikia pabadyti tongue.gif Tik prasau patarimo-kaip ta vilna su dzinsu ar derinsis ?Megztukas buvo baltas su melynu rastu...Ir koki modeliuka patartumet rinktis. Iskarpa pasidarysiu bet va ideju truksta sad.gif sad.gif

Teks imprivizuoti biggrin.gif vat ir as jau kelios savaites mastau koki modeliuka darytis... g.gif matyt teks laukti, kada panele MUZA uzsuks pas mane i svecius biggrin.gif
Atsakyti
Tokom, paguoda menka wink.gif
O as bijau,kad po gimdymo isvis panele Muza kuriam laikui isskris ir neaisku kada vel mane aplankys sad.gif tongue.gif
Vat siandien radau viena idomia ideja rankinei
http://www.lerusisik.narod.ru/mesh.htm tikiuosi,kad sita,nes vel luzineja pas mane internetas ir ramiai ziuret neleidzia sad.gif
ir dar va tokia ,kos siuvineti megsta smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 10 kovo 2005 - 15:37