Čia rankinukai iš karoliukųkaroliukinės
QUOTE(Tender @ 2005 03 16, 13:50)
Uups, beje, gal gali siek tiek daugiau papasakoti apie ta ,,megzti ir velti"? Ta prasme is pradziu numezgi paskui volioji ta mezginuka ar kaip cia 

sios temos 8 psl rasi aprashyta technika ir nemazai nuorodu i ivairius puslapius su veltais dalykeliais

Dievuleliau kaip cia grazu.
Net nebezinau ka pirma daryti ar rankine megsti ar rozyte.

Tokom aciu uz kaspineliu technika. Man tai visai idomiai ir nelabai sunkiai pasirode, bet pradeti reiktu ne nuo rankines, o siaip truputi pasipraktikuoti. Na po keliu bandymu manu ir iseitu nebloga rankine ir originali.
QUOTE(pukiena @ 2005 03 17, 14:12)
Tokom aciu uz kaspineliu technika. Man tai visai idomiai ir nelabai sunkiai pasirode, bet pradeti reiktu ne nuo rankines, o siaip truputi pasipraktikuoti. Na po keliu bandymu manu ir iseitu nebloga rankine ir originali.
Ir as prie padekos prisidedu!!
labai aciu!

QUOTE(Mintee @ 2005 03 17, 14:29)
Ner uz ka

Ir as, ir as dekoju

QUOTE(Mintee @ 2005 03 17, 14:29)
Bukit geros,atsiuskit ir man. liepsneles@yahoo.com
dekui
dekui

Nusipirkau labai dailu ir grazu odini rankinuka "skuduryne"
tik viena problemele, kurios niekaip neisprendziau. Sakau pasidalinsiu su jumis, gal turesit pasiulymu... atidarymas yra gelezinis jo, na ir keliose vietose jis nusitrynes truputeli. Buvo padengtas gelsvais(aukso spalvos) lyg dazais, lyg laku... ir niekaip nesumastau kuo ta vieta ar perlakuot...ar dar ka padaryt...
O kaip jus atnaujinat, rekonstruojat savo ar mociuciu rankinukus?...

O kaip jus atnaujinat, rekonstruojat savo ar mociuciu rankinukus?...
Man irgi
evapro@gmail.com