Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės!

siunciam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačių 4u.gif gavau rolleyes.gif
Atsakyti
Tokom ,buk gerute ir man atsiusk dovis0531@hotmail.com
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2005 03 17, 22:09)
Tokom ,buk gerute ir man atsiusk dovis0531@hotmail.com

Prasivalyk savo pashto deze... laishkai grizo atgal!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adromeda @ 2005 03 17, 18:59)
Nusipirkau labai dailu ir grazu odini rankinuka "skuduryne" smile.gif tik viena problemele, kurios niekaip neisprendziau. Sakau pasidalinsiu su jumis, gal turesit pasiulymu... atidarymas yra gelezinis jo, na ir keliose vietose jis nusitrynes truputeli. Buvo padengtas gelsvais(aukso spalvos) lyg dazais, lyg laku... ir niekaip nesumastau kuo ta vieta ar perlakuot...ar dar ka padaryt...
O kaip jus atnaujinat, rekonstruojat savo ar mociuciu rankinukus?...

O kuriose vietose nusitrynes? uzsieni dabar vel labai madinga visokios dirbtines geles.... Gal ir tau kaip nors ten tiktu? g.gif ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau siulu vilnoniu, bet tokiu grazuciu, plonuciu ir taip smarkiai suvytu, kad galvoju gali nesivelti unsure.gif
O felting' ui daryti nera reikalvimo tureti siulus su ilgu vilnos plauku? g.gif

Beje cia puslapiukas apie velima:
http://www.livingfel...tudentpics.html

Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2005 03 18, 11:16)
Nusipirkau siulu vilnoniu, bet tokiu grazuciu, plonuciu ir taip smarkiai suvytu, kad galvoju gali nesivelti  unsure.gif
O felting' ui daryti nera reikalvimo tureti siulus su ilgu vilnos plauku?  g.gif

Beje cia puslapiukas apie velima:
http://www.livingfel...tudentpics.html

Geriau pabandyk numezgus nedideli pavyzdeli. As veliau labai tvirtai suvytus,- susivele. Ilgas plaukas visishkai nebutinas. Pagrindinis reikalavimas,- kad butu 100% vilna ir jokiu budu ne superwash. Ir nepamirshk,kad megsti reikia bent 3 numeriais storesniais virbalais nei megztum iprastai mirksiukas.gif

hmmm...gal cia specialia tema velimui uzhvest? g.gif
Atsakyti
Vat, man irgi aktualu. Mano mylimiausias rankinukas, kuri tampasu su savim visur eme ir sudilo vienoj vieto (velvetas mat). Bet visur kitur- kaip naujas.
Galvoju irgi apie gelytes- jei matet ka panasaus internete- mestelkit nuoroda 4u.gif
Atsakyti
labai ir as noreciau is tu kaspineliu rankines smile.gif gal kuri imeskit ir man adomaitis@b4net.lt

ACIU ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olande: 18 kovo 2005 - 15:26
As noriu papasakoti kaip netycia suveliau viena servetele. Padovanojo man mama nertas serveteles is kazkokiu storu siulu, bet tikrai negryna vilna, jos buvo tokios raudonos tai man labai tiko kambaryje, bet po kiek laiko man jos pridulkejo, tad sumaniau jas iskalbti, skalbiau skalbimo masina, nekarstoj temperaturoj, isiskalbe gerai, tik kazkokios nebetvirtos pasidare, tai sugalvojau pabandyti viena slapia islyginti, tai ir susivele...
tai gal cia vienas is velimo budu?
Atsakyti
Aciu aciu aciu! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Geriausias velimo budas - duoti mano mociutei ishskalbti biggrin.gif
Po to drabuzhelis lelytei tiks tik tongue.gif

Kazin o jei shuniuko plaukus rinkt. Gautusi kas nors? g.gif
Atsakyti