Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės!

QUOTE(Tender @ 2005 04 12, 12:54)
Idomu. O as ir skalbimo masinoj su milteliais ir dzinsais ploviau, ir rankomis su muiluotu vandeniu- na niekaip nesivelia sad.gif
Irunia, o is kokiu siulu ir kaip kietai mezgei?
Gal mano per ploni ir per minksti siuliukai, nors raso kad 100 proc. vilna?  g.gif

Mezgiau paprastais vilnoniais siūlais. Man regis su priemaiša PEZ. Nežinau kas per velnias. Pirkau Lanoj (prie ABC Kaune).
Kietai megzti nemoku ax.gif Susirašiau ir akių kiekį ir centimetrus, ir kiek susitraukė. Gryšiu namo - bus. biggrin.gif
Sakau gal galima su bet kokiu skystu muilu bandyt. Gal kuri pabandysit? mirksiukas.gif
O vėliau tai tiesiog tarp delnų.
Atsakyti
Gryžau ir skubu jums parodyti.
Ten bandžiau dar ir pasiuvinėti. Iš to gabaliuko gal padarysiu mobiliako dėklą ax.gif

Patikslinu:
susitraukė nuo 20,5 cm (plotis) ir 11 cm (aukštis) iki 18,5 x 7 cm.
Mezginys buvo 40 akių x 27 eilių.

Galbūt reiktų bandyti velti kelis kartus. Dar karštu lygintuvu palyginti.
Bandysiu vėliau. biggrin.gif

http://www.7ya.ru/ph...&PhotoID=727548
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 12 balandžio 2005 - 16:29
cool . thumbup.gif nors biski tema pajudejo ax.gif nes man paciai niekaip nesiseke su tom rankinem. reikia kazkokios paspirties. smile.gif
saunuole , Irunia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2005 04 12, 18:07)
cool . thumbup.gif  nors biski tema pajudejo  ax.gif  nes man paciai niekaip nesiseke su tom rankinem. reikia  kazkokios paspirties. smile.gif
saunuole , Irunia  drinks_cheers.gif

blush2.gif nu ka jau...
Man pačiai rankos niežtėjo, tik laiko mažai buvo.
Šiandien nuostabią veltą tašytę mačiau naujam žurnale "Namai pagal mus" atrodo ar kažkokiam apie namus. Gal nuskanuosiu rytoj, įmesiu.
Atsakyti
sakiau,kad tik paspirties reikejo rolleyes.gif
tai va, vakar ir as nusimezgiau gabaliuka ir pabandziau velti. na rankas biski per pora valandu nutryniau, bet rezultatas thumbup.gif ir susitrauke tikrai nemazai: 10,5 X 27,5 cm ---> 6 X 20,5 thumbup.gif
o veldama tai isbandziau visas skalbimo priemones turbut smile.gif bet labiausiai suveike vonios putos. dabar mano skiautele kvepia vanile wub.gif biggrin.gif
butinai darysiu rankine ax.gif
taigis, dar karta aciu irunia 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
turiu jums toki klausima, kokius siulus geriausia pasirinkti rankinei megzti? ax.gif
Atsakyti
Įmetu tą tašytę kur pasakojau. Man ypatingai tos gėlės patiko thumbup.gif

http://www.7ya.ru/ph...&PhotoID=729037
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2005 04 13, 11:33)
sveikutes  4u.gif
turiu jums toki klausima, kokius siulus geriausia pasirinkti rankinei megzti?  ax.gif

Nu ir paklausei tongue.gif
Tai žiūrint kokiai rankinei. Jei norėsi pavelt - tai vilnos reikia.
O jei šiaip, tai manau sintetiniai tiks ar medvilnė. smile.gif
Atsakyti
Irunia, kokia faina ta raudona rankine clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele @ 2005 03 29, 17:14)
Turiu prašymuką vilnietėms, gal kuri žinot kur Vilniuje būtų galima įsigyti bambukinių rankenų rankinei?  O tai Kaunas jau mane į neviltį įvarė... Turiu užsisakyt iš anksto, sumokėt avansu dalį ir nemačius daikto pirkt  cry.gif siaubas kažkoks, o gi norisi ir pačiupinet  blush2.gif  ir pasirinkt iš kelių...
žodžiu, nukrypau jau nuo temos...  doh.gif  žadu važiuot šeštadienį Vilniun, tai užsukčiau nusipirkti. Gal galėtumėte adresiukus duoti? bent jau vieną kurią...  būčiau labai dėkinga  4u.gif
Boruzele,o kur Kaune tu rankenu ieskojai???Man dar idomu kaip cia su uzsakymu,bent pavyzdzius(foto) parodo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 16 balandžio 2005 - 09:51
asilisa,

Beveik priešais skalsą yra tokia audinių parduotuvė, šalia Tauro parduotuvė, ten ir parduoda rankenas, tik kaip sakiau ten jų turi tik 2: bambukines tiesias ir plastmasines. O parodo katalogėlį tokį mažiuką, ten kaip brošiūra. Iš jų ir renkiesi, maždaug gale surašyti išmatavimai, bet tik apytikriai gali numanyti koks dydis jų bus. O Vilniuj buvau Jasinskio g. tai ten nemažai jų buvo, kaip supratau tai firma ta pati.
Atsakyti
Na mergaites,tai kaip ten tos jusu kurtos rankines. Kazkas zadejo parodyti avo darbus,bet ne vieno deja taip ir nera,nors ir siltas oras nesirodo sad.gif
Radau vakar nuoroda i didele rankiniu kolekcija!!!!!! Dalinuosi su jumis wub.gif (
http://foto.mail.ru/...ssories/?page=1
ir va viena vasarine user posted image
o tokia tai jauciu uzsimerkus nunerciau biggrin.gif (tokiu rastu,na gal panasiu neriau pleduka wink.gif )user posted image
Geru emociju ieskant ideju drinks_cheers.gif
Atsakyti