Toms kas veliate (ar bent bandėte nuvelti) rankinę ir norite ją papuošti kokiomis gėlėmis (panašiai kaip ant raudonos tašytės), bet nemokate, galiu patarti nueiti į Vilniaus dailės akademijos galeriją (Vilniuje, Pilies gatvėje prie šokolado parduotuvės), ten parduoda visokių gėlių iš veltinio, didesnių, mažesnių, vyšnelių, uogyčių ir panašiai. Aš pirkau sesei orandžine rože kaip kaklo papuošalą. Yra tikrai gražių. Tik va jos ne pigios. Kokių 8 cm skersmens rožė kainuoja apie 30-35 Lt

QUOTE(Jumi @ 2005 05 18, 12:48)
Na mergaites,tai kaip ten tos jusu kurtos rankines. Kazkas zadejo parodyti avo darbus,bet ne vieno deja taip ir nera,nors ir siltas oras nesirodo 

Aš dabar biški atidėjau rankinukų kūrimus

Mezgu pončo

QUOTE(Irunia @ 2005 05 18, 20:48)
Aš dabar biški atidėjau rankinukų kūrimus 
Mezgu pončo
O tavo įmestą linką išnarsčiau. Viską susisaugojau į kompą. 

Mezgu pončo

vat ir as galvoju issisaugot,bet kur tiek laiko paimt

QUOTE(Jumi @ 2005 05 18, 23:43)
Nu aš tai jau tieeeek prisisaugojau, kad baisu.

Kada viską peržiūrėsiu...

o kaip išsirinkti ką nusimegzti

http://www.supermama...-1103381659.gif
noriu sitokia pasidaryti, nes labai grazute.
Turiu toki dideli juoda labai geros vilnos megztini susivelusi, kaip manot, jei as ji dar labiau suvelciau, iskirpciau tases forma ir susiuciau? Gal gautusi kas nors doro?
Turiu toki dideli juoda labai geros vilnos megztini susivelusi, kaip manot, jei as ji dar labiau suvelciau, iskirpciau tases forma ir susiuciau? Gal gautusi kas nors doro?
Onora,turetu gautis 
As irgi turiu pasidejus suvelta megztini
ir vis ruosiuosi ruosiuosi....

As irgi turiu pasidejus suvelta megztini

QUOTE(Onora @ 2005 05 19, 15:30)
http://www.supermama...-1103381659.gif
Gal gali duoti kelis patarimus kaip suvelti reikia ar tai rankinę ar tai megztinį? Dėkui

QUOTE(une @ 2005 05 20, 11:54)
ok dėkui

neseniai nusimezgiau mazulyti rankinuka...ir sugalvojau kaip galima pigiai ir visai graziai pasidaryti rankenas , na tokias apvalias , kurios brangiai kainuoja , suprantu kad jos medines , bet as nusipirkau is senuku tokio poroloniuko , kur i grindis dedasi toks plonas , baltas , ji susukau i tultele ir apvyniojau siulu , labai faijnai atrodo...pabandykyt , o tas poroloniukas kainavo pusantro lito uz metra