QUOTE(Julius3 @ 2007 08 02, 07:31)
Pirmiausia siulau apsisprest kokio fotoaprato reikia. Didelio ar mazho, reikia didelio optinio zoom'o ar ne. Ar aktualu rankiniai nustatymai.
Nes kitaip tikrai bus sunku ishsirinkt. Pvs koks Ixus 850 ar 950 ir Fuji S6500 labai skirtingi fotoaparatai. Jei ash sau rinkciausi, tai ish pasirinkimo ar Ixus'as ar S6500, tikrai rinkciausi S6500, bet kiekvieno poreikiai kitokie.
Ačiū. Bet reikalas tas, kad aš turiu Canon EOS 1000F-senučiuką veidrodinį. Geras, bet jam reikia atskiros rankinės, o kartais taip norisi laisviau papramogauti neapsikrovus, kartais norisi tik "dėl visa ko" pasiimt fotoaparatą, nes net nežinai-bus tinkamų kadrų ar ne. Jo svoris ir matmenys beveik identiški Fuji FinePix S6500- sunkokas ir didokas. Nenoriu paties mažiausio mikro, bet mažo ar vidutinio. Opt. zoom'o didelio nereikia, pasitenkinčiau 4x, rankinių nustatymų šiek tiek norėtųsi, kad nebūtų labai lėtas, kad neišplaukusios (ypač kraštuose) nuotraukos, kad ir prie prastesnio apšvietimo būtų galima padaryti padorių kadrų,video pakenčiamas...
Tai va, kažkaip viskas krypsta į:
Canon PowerShot A570 IS
Canon IXUS 850
Canon Digital IXUS 800
................?
QUOTE(mantioras @ 2007 08 02, 11:39)
Is ko nusprendei, kad A570 IS tau gali buti geriau? Palyginai tech parametrus? O nebandei i rankinuka ar kisene isimesti, paziureti jo LCD? Viena mano pazistama renkasi, aisku irgi nenori blogo, bet jeigu siulomas jai tiesiog 'neguli rankoje', tai ka daryt? Jau daug apziurejai, issirink kuris tau mielas, imk, fotografuok ir nebesuksi galvos del to, del ko cia tiek pariniesi.
Ačiū mantiorai ir Juliau, kad varginatės čia su manim
Iš ko sprendžiu apie fotoaparatus?- aišku lygindama internetiniuose psl. fotofabrike ir e-foto. Anglų k. turėjau 5 (senais laikais ), o ne 10 (šiais), tai reiškia, kad mūsų nemokė naršyt po tinklalapius ir dar angliškus

. Gyvenu rajono centre- nelabai didelis pasirinkimas "pačiupinėjimui", nelabai kas padoriai išaiškina. Pabandyt? Gal ir duotų, bet pirma reikėtų mokėt

Įsigijus aš išmoksiu (tikrai!

), bet dabar-tokia iš manęs ir bandytoja
Taigi, noriu, kiek galima, pasitart su geranoriškais ir nesavanaudžiais guru, o po to užsisakyt iš fotofabriko, ko gero.