Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Jėzuitų gimnazija

sveikinu, :-)

mano dukra neistojo, pritruko vos keleta balu:-(

bet kadangi nieko specialiai nesiruoseme, tai vertinu tai kaip ziniu patikrinima ir
pamateme, kur yra silpnesnes vietos:-)

tikiuosi, kad istosime kitais metais arba i vyresnes klases

O vyresnele mokosi vyresnese gimnazijos klasese, labai patenkinta:-)

Ka girdejau is minusu : sunkiau labai judriems ir aktyviems vaikams su stipriu ego.
Nes pakankamai griezti remai: apranga, klusnumas, nepriestaravimas. Biciuliu berniukui vis tenka ivarios "bausmes":-) Nes pakankamai laisva asmenybe:-)

Biciules mergyte mokosi, jau bus 7-oke. Nepaprastai laiminga, nes labai draugiska klase, labai gera atmosfera, labai bendrauja tevai-vaikai-aukletoja

Manau jums seksis puikiai:-)

Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 06 10, 08:53)

*Noriu parašyt vieną svarbų niuansą, kuris šitam skyrelyje ne taip interpretuojamas, o gal anksčiau buvo kitaip vertinama..Papildomi balai prisumuojami JAU PIRMAM ETAPE! Todėl, be papildomų praeit į antrą gerokai sunkiau.. Tarkim šiemet praeinamas balas buvo 74,5, jei vaikas iš testo gavo 72, papildomų neturėjo, į antrą etapą nepraėjo..Bet jei tas vaikas iš daugiavaikės šeimos, tada iškart prisidėjo dar 10 balų, gaunasi jau 82 ir jau pakliuvo į antrą etapą..
Na, tai pradžiai tiek tų stojimo niuansų-jei kas bus įdomu "ateities kartoms", klauskit mirksiukas.gif

**O šiaip būtų įdomu daugiau informacijos iš gimnazijos senbuvių-kokie netikėtumai čia dar mūsų laukia pradėjus mokytis rolleyes.gif  Aišku pamatysim neužilgo ir patys..Dažnai girdžiu tą mintį, kad yra ir pliusų ir minusų..Kažin, ką tuom norima pasakyti -kokie dar nežinomi minusai mūsų laukia gimnazijoje ax.gif

svekinu istojus 4u.gif wink.gif

* va sito tai tikrai nezinojom unsure.gif

** maniskis siemet bus sestokas. nu gal nuskambes nuvalkiotai ir nenuosirdziai, bet mes kol kas nematom minusu unsure.gif tikiu, kad labai priklauso nuo pacios klases vaiku, nuo tevu, nuo aukletojos... bet pas mus "komplektelis" matyt labai vykes biggrin.gif
tikrai neisivaizduoju kas galetu buti, kad butu geriau g.gif

mano sunus irgi aktyvistas-ir muzikos mokykla ir sporto mokykla lanko,skautus kitoje mokykloje, bet visur suspeja ir su didele nuotaika eina. o mokykla, tai aplamai jam antri namai biggrin.gif nes pradeda 9ryto, grizta 6 vakaro doh.gif bet laimingas wub.gif

naktisjura , 4u.gif nera to blogo, kas neiseitu i gera 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai atsiliepusiems 4u.gif
Džiugu, kad teigiami atsiliepimai, nes mums taip gavosi, kad bandėm, bet nelabai tikėjomės...Vis gi didelis konkursas, o specialiai nelabai ką ruošėmės, tai ir nežiūrėjau aš labai į priekį..O štai dabar įstojom, tai jau įdomu kas ir kaip ten viduje..Aišku buvome pasirankioję informacijos, bet žinote-dažnai jinai prieštaringa..Nuomonę apie šitą gimnaziją paprastai turi visi, net ir gyvenime joje nebuvę biggrin.gif Aš pati pamenu savo nekokias asmenines nuomones prieš keletą metų blush2.gif

Gal dar galima būtų daugiau niuansų dėl uniformų..Šiaip man čia kol kas toks sunkus momentas persilaužt-aš asmeniškai nesu uniformų šalininkėi, bet bandau dabar įžiūrėt pliusų.. rolleyes.gif
Įdomu, kaip griežtai ten viskas žiūrima..Labiausiai neramina žiemos laikotarpis-kaip apsirengt mergaitei, kad nesušaltų..Ar tos pėdkelės tikrai tik kūno spalvos, negalima juodų? Po švarku tik balta palaidinė?

Šiek tiek neramina ir ta nuobaudų sistema-ar neperdaug ten griežtai viskas unsure.gif Mano mergaitė nėra kažkokia labai smarkuolė-bet ir ne lėtapėdė-normalus toks vaikas..Tik vat tvarka, tai jau jos silpna vieta-įtariu prisirinks šitoj vietoj minusų unsure.gif

Dar neramina antra pamaina-ar labaui sunku buvo ją ištvert..Maniškė šiaip žiūri teigiamai-sako ilgiau pamiegosiu doh.gif Teks pačiai nuvažiuot į mokyklą-žodžiu bus naujovių..Ar gauna penktokėliai ten pietus-gal antroj pamainoj nepriklauso g.gif

O šiaip po susipažinimo su klase ir auklėtoja maniškė grįžo patenkinta-sakė jau noriu į mokyklą, keista iš jos girdėt, nes šiaip atostogos jai jėga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 10 birželio 2010 - 09:33
QUOTE(svetima @ 2010 06 10, 10:32)
Gal dar galima būtų daugiau niuansų dėl uniformų..Šiaip man čia kol kas toks sunkus momentas persilaužt-aš asmeniškai nesu uniformų šalininkėi, bet bandau dabar įžiūrėt pliusų.. rolleyes.gif
Įdomu, kaip griežtai ten viskas žiūrima..Labiausiai neramina žiemos laikotarpis-kaip apsirengt mergaitei, kad nesušaltų..Ar tos pėdkelės tikrai tik kūno spalvos, negalima juodų? Po švarku tik balta palaidinė?

Šiek tiek neramina ir ta nuobaudų sistema-ar neperdaug ten griežtai viskas unsure.gif

Dar neramina antra pamaina-ar labaui sunku buvo ją ištvert..Maniškė šiaip žiūri teigiamai-sako ilgiau pamiegosiu doh.gif 
Ar gauna penktokėliai ten pietus-gal antroj pamainoj nepriklauso g.gif

Gerai ten viskas su ta uniforma: su pėdkelnėm ir juodom, ir raudonom pilnas kiemas vaikų, nemačiau, kad nors vieną persekiotų 4u.gif
O žiemos visą laiką maniškė išvaikščiojo su juodais džinsais - tai yra leidžiama, dėl palaidinių - tai pripirkau baltų golfukų - ir ilgom, ir trumpom rankovytėm - super thumbup.gif Svarbu, kad iškirptės nebūtų didelės.. O ir su kitom spalvom vaikšto merginos, na, svarbu, kad nebūtų labai margos ir t.t. Su batais tas pats - sakė tik juodi bateliai - nupirkau, tai tik vieną kartą su jais ir buvo mokykloj, pamatė, kad visi su kuo nori vaikšto, tai visa sezoną su 'inkariukais' ir pravaikščiojo lotuliukas.gif
Nuobaudų negavo per visus metus - vieną įspėjimą, kai su džinsais mėlynais išėjo į mokyklą ir papuolė į uniformų tikrinimo reidą: gavau įspėjimą elektroninę žinute, kad kontroliuočiau vaiko aprangą mirksiukas.gif Tuom ir baigėsi rolleyes.gif
Antra pamaina praėjo super, nežinau, kaip kitiems tėvams, o aš tai džiaugiausi, ir dėl pamiegojimo, ir šiaip patogu visai - na, bet mano darbas toks, kad nereikia ir pačiai iš ryto keltis, kitiems tėvams gal patogiau ryte.. Bet tie metai prabėgs, nespėsit apsidairyt.. Pradžioj vežiojom kooperuotai vaikus į mokyklą, bet po pusmečio jie pareiškė norą pabandyti su autobusu nusigaut ir dabar jau nei nuvežt, nei pasiimt nebereikia - jie nori būti savarankiški thumbup.gif
Valgykla dirba iki 16 val, o gal ir ilgiau.. Pradžioj labai valgė vaikai, per ilgą pertrauką bėgdavo, rinkdavosi patiekalus, džiaugėsi, kad labai skanu.. Bet po to susirado kažkokią 'kepyklėlę' senamiestyje ir lekia ten apsipirkti.. nors kartais ir į valgyklą užeina dar..
Čia tiek trumpai iš penktokų gyvenimo 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Loli-judo mirksiukas.gif
Kaip visada jūsų labai išsamūs komentarai thumbup.gif
Tikrai nuraminot dėl tų uniformų..Berods vilnietės labai skundėsi, kad tik balti marškinukai ir kūno spalvos pėdkelnės unsure.gif
Gal Kaune laisviau žiūrima mirksiukas.gif
O šiaip smagu, kad jūs nenusivylėt-tikėsimės viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Kai pasikeitė direktorius, tikrai ne taip griežtai žiūrima uniformų, bet kai būna tie "reidai", tai kabinėjasi prie visų smulkmenų, pvz. mano buvusios klasiokės gavo nuobaudų už tai, kad jų marškiniai buvo be apykaklės blink.gif o ta nuobaudų sistema nėra jau tokia veiksminga, tik penktokai ir šeštokai bijo balų gaut, o vyresniem visiškai dėl to dzin, nes kad ir kiek daug tų balų surenki, tai ne vieną kartą duoda progą pasitaisyti, o tie "piktybiniai" tuo naudojasi ir toliau išsidirbinėja. Tik vienas piktybinis mokinys buvo išmestas, per 4m. kuriuos aš mokiausi, nors tokių buvo ne vienas ir ne du.
Atsakyti
Gal būsimoms gimnazistėms reikia dviejų uniforminių sijonėlių?
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2010 07 28, 22:57)
Gal būsimoms gimnazistėms reikia dviejų uniforminių sijonėlių?

Tikrai ne..
Visą šią šaltą žiemą (beveik 4 mėnesius) pravaikščiojo mano penktokė su juodais džinsais, su sijonu tikrai šalta.. O likusiam laikui puikiausiai su vienu sijonu išsisukom thumbup.gif Nors ir labai tepli mergina, tik vieną kartą (per atostogas) buvau pridavus uniformą valymui mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš norėjau įsiterpti į diskusiją ir pasisakyti dėl uniformų. Kadangi penktokai mokosi po pietų, uniformos yra tikrinamos žymiai rečiau. Besimokantiems pirmoje pamainoje tai nutinka žymiai dažniau - esu gavusi nuobaudą už juodas pėdkelnes ir raudonus, o ne juodus batelius, o klasiokė ją gavo už žalius maršlinėlius po švarku... Berniukai nuobaudas gauna dažniau už buvimą be kaklaraiščio.
Atsakyti
Sveiki,

Noreciau paklausti kokia stojimo tvarka i 10 klase? Ar reikia laikytis kazkokius testus? g.gif
Atsakyti
Turiu toki klausimeli - o is kokiu pradiniu mokyklu daugiausia istoja i Jezuitus? Taip butu galima sudaryti Kauno pradiniu mokyklu reitinga... kurio labai pasigendu. Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
Iš Rūtelės ir iš P.Mašioto nemažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virvytė: 27 rugpjūčio 2010 - 17:33